به گزارش خبرنگار مهر، عبدالرحیم سیف ظهر دوشنبه در جمع خبرنگاران، اظهار کرد: این اقدام در هفته کودک، شب یلدا و ایام نوروز به صورت چشمگیری در تمامی مراکز درمانی افزایش می یابد.
وی با تاکید بر اینکه این روند برای کودکان کار، بدسرپرست و بی سرپرست با همکاری تشکل های غیر دولتی فعال در این حوزه هم دنبال می شود، افزود: برای این کودکان در کنار قصه گویی، اجرای نمایش عروسکی هم انجام می شود.
مدیرکانون پرورشی فکری کودکان و نوجوانان استان ضمن یادآوری اجرای نمایش عروسکی و قصه گویی در مراکز اصلاح و تربیت، گفت: تلاش می شود قصه گویی برای این کودکان با موضوعاتی خاص و به صورت هدفمند انجام شود تا تاثیرگذاری خاص خودش را به صورت غیر مستقیم بر روی این کودکان داشته باشد.
وی به آشنایی اقشار مختلف جامعه به اهمیت قصه گویی تاکید کرد و افزود: از آنجاییکه قصه گویی پیشینه تاریخی دارد از آن می توان به عنوان ابزار انتقال تجربه هم بهره گرفت.
سیفی در توضیح تاثیرات مثبت قصه گویی بر کودکان اینگونه توضیح می دهد: آموزش هنر قصه گویی فن سخنوری را در خردسالان افزایش می دهد ضمن اینکه باعث افزایش اعتماد به نفس در آنها هم خواهد شد.
به گفته او، شرکت کودکان در کارگاه های قصه گویی کمک می کند تا آنها انتظارات و نیازهای خود را به صورت کامل بیان کنند.
مدیرکانون پرورشی فکری کودکان و نوجوانان استان در خاتمه افزود: مطالعات انجام شده بر کودکان گلستانی نشان می دهد که آنها درک خوبی از دروس آموزشی و علمی که به آنها ارائه می شود ندارد؛ قصه گویی در این بخش هم می تواند به مدد کودکان و خانواده های آنها بیاید. بنابراین انتظار می رود خانواده ها بیش از گذشته به این حوزه اهمیت دهند.
نظر شما