۶ بهمن ۱۳۸۵، ۱۲:۰۹

/ ضرورت بازنگری در برنامه های درسی دانش آموزان - 2 /

آموزش و پررش کشور فلسفه تعلیم و تربیت ندارد

آموزش و پررش کشور فلسفه تعلیم و تربیت ندارد

عضو هیئت علمی پژوهشگاه تعلیم و تربیت گفت: برنامه های درسی مدارس سراسر کشور نیازمند روز آمدی هستند.

دکترسعید حسن زاده در گفتگو با خبرنگار مهر ، درباره ضرورت بازنگری در برنامه های درسی مقاطع مختلف تحصیلی افزود: برای روز آمدن کردن آموزش ها و برنامه های درسی باید از سطح پیش دبستانی تا آموزش های عالی و گام به گام پیش رویم.

وی تاکید کرد: دانش آموزان باید از طریق دروس خود در جریان پیشرفت های روزانه علوم قرار بگیرند و این موارد جز در سایه تدوین فلسفه تعلیم و تربیت امکان پذیرنیست.

این کارشناس آموزشی ، بر نبود فلسفه تعلیم و تربیت تاکید کرد و افزود: از گذشته تا کنون اعلام نشدن رئوس و برنامه های درسی از ضعف های بزرگ آموزش و پرروش کشور به شمار می رود.

حسن زاده باد آورشد: تکیه بر کتاب های درسی خاص موجب شده تا دانش آموزان از اهداف آموزشی خود دور مانده و نسبت به محیط پیرامون خود شناخت عمیقی نداشته باشند.

عضو هیئت علمی پژوهشگاه تعلیم و تربیت ادامه داد: شناخت علوم روزانه ، مهارت های حرکتی ، رشد اجتماعی ، کنترل هیجان و احساس و گسترش ارتباطات صحیح انسانی باید در آموزش های مدرسه ای جایگاه ویژه ای به دست آورند.

وی در این باره خاطر نشان ساخت : دانش آموزان در هیچ یک از پایه های تحصیلی بر قراری ارتباط با محیط پیرامون خود را به دست نیاورده اند و از همین جهت در زندگی روزانه و آینده دچار مشکلات فراوانی خواهند شد .

حسن زاده تاکید کرد: این در حالی است که این نوع تعلیمات باید علاوه بر نظام تعلیم و تربیت در مراکز تربیت معلم و برای آموزگاران هم مورد توجه خاص قرار بگیرند.

کد خبر 439738

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha