دکتر "محبوبه مباشری" در گفتگو با خبرنگار مهر افزود: طرح حذف کنکور تنها در دراز مدت می تواند موثر باشد و زمان کوتاه برای حذف آن با شرایط فعلی دانشگاه ها و کمبود تجهیزات و امکانات امکان پذیر نیست.
وی ادامه داد: قبل از حذف کنکور باید بستر مناسبی برای این امر در دانشگاه ها و سیسستم آموزش عالی کشور به وجود آید تا دانشگاه ها از نظر امکانات و تجهیزات بتوانند پذیرای دانشجو باشند. همچنین پرداختن جدی به امر بومی سازی نیز باید مورد توجه قرار گیرد.
رئیس دانشگاه الزهرا با اشاره به توزیع نامناسب امکانات آموزشی در سطح کشور و تأثیر آن در راهیابی بدون کنکور داوطلبان گفت: در صورت حذف کنکور حق داوطلبان شهرستانی که با کمترین امکانات در دبیرستان ها درس خوانده اند، ضایع می شود و تنها راه برای ورود داوطلبان مراکز استان به دلیل برخورداری از امکانات آموزشی بیشتر به دانشگاه باز می شود. مسلما دانش آموزان مراکز محروم نمی توانند معدل بالایی کسب کنند.
وی اظهار داشت: کنکور سراسری علیرغم امنیت بالا و مکانیزه بودن روند تصحیح سئوالات از حساسیت بالایی برخوردار است و در برخی موارد با زمزمه لو رفتن سئوالات و اعتراض از سوی داوطلبان مواجه می شویم. این در حالی است که حذف آن و تأثیر قطعی و صد در صدی سوابق تحصیلی در راهیابی به دانشگاه، باعث به وجود آمدن ارزیابی های سلیقه ای و متفاوت می شود.
مباشری تاکید کرد : به طور قطع طرح جدید ساماندهی پذیرش که از سوی مجلس مطرح شده اعتراضات بیشتری را در آینده به دنبال خواهد داشت.
نظر شما