به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از بسیج کارمندان استان مرکزی، ابراهیم عباسی اظهار داشت: دشمن با خیال باطل از بدو شکل گیری انقلاب تاکنون سعی کرده تا با کارشکنی و توطئه چینی به ملت ایران ضربه بزند، اما با هوشیاری و آگاهی ملت، توطئه های آنان خنثی شده است.
وی با اشاره به طرح اردوی جهادی میز خدمت، گفت: امروز بسیجیان به میدان آمده اند تا ضمن تجدید پیمان با فرمانده کل قوا و به رخ کشیدن اقتدار خود به جهانیان، به مقام عظمای ولایت بگویند که بسیجیان همچون دوران دفاع مقدس و حتی محکم تر پا در رکاب هستند.
عباسی تاکید کرد: باید تلاش کنیم تفکر عاشورایی که برگرفته از قیام کربلا است برای همیشه در ذهن، فکر و راهمان باقی بماند و یار باوفایی برای حضرت ولیعصر(عج) و نایب بر حقش باشیم.
مسئول سازمان بسیج کارمندان استان مرکزی تصریح کرد: بسیجیان به دشمن فهمانده اند که همیشه آماده اند دشمنان را به ذلت و خواری بنشانند، چراکه طی ۴۰ سال گذشته ما آمریکا را به زانو درآوردیم و جا دارد با مدیریت جهادی، همت و تلاش وافر بر مشکلات اقتصادی نیز فائق آییم.
وی با بیان اینکه حضور مسئولان در روستاها و آشنایی با مشکلات مردم موجب رفع بسیاری از مشکلات است، عنوان کرد: هدف اینگونه رزمایش ها ایجاد امید و نشاط در بین بسیجیان و مردم و همچنین اعلام آمادگی برای دفاع از کشور در برابر دشمن و پیام خدمترسانی است.
مسئول سازمان بسیج کارمندان استان با اشاره به رزمایش سراسری اقتدار عاشورایی بسیج، اعلام کرد: رزمایش محمد رسول الله (۲) که از ابتدای شهریور ماه آغاز شده، در دو محور خدمت رسانی و رزمایشهای نظامی برگزار میشود که بسیج کارمندان استان در بخش خدمت رسانی، ۱۳ اردوی جهادی میز خدمت را در شهرستان های استان و مناطق محروم و روستایی برگزار می کند.
نظر شما