به گزارش خبرگزاری مهر، جمعیت پیشرفت و عدالت ایران اسلامی طی بیانیهای اقدام تروریستی در اهواز را محکوم کرد.
متن این بیانیه به شرح زیر است:
«یُرِیدُونَ لِیُطْفِئُوا نُورَ اللَّهِ بِأَفْوَاهِهِمْ وَاللَّهُ مُتِمُّ نُورِهِ وَلَوْ کَرِهَ الْکَافِرُونَ / می خواهند نور خدا را با دهان خود خاموش کنند و حال آنکه خدا گر چه کافران را ناخوش افتد نور خود را کامل خواهد گردانید (۸ صف)
انا لله و انا الیه راجعون. صبح روز شنبه، در آخرین روز ماه شهریور، مراسم رژه هفته دفاع مقدس مورد حمله تروریستی قرار گرفت و دو روز پس از عاشورا، نزدیک به سی نفر از هم میهنان ما به شهادت رسیده و ده ها نفر مجروح شدند. نوع و زمان طراحی حمله، چند هدف مشخص را دنبال می کرد. اول از همه تحت الشعاع قرار دادن اقتدار نیروهای مسلح در مراسم رژه، چه این که پس از آن مشاور سیاسی ولیعهد امارات نوشت: «حمله به یک هدف نظامی، اقدام تروریستی نیست و انتقال نبرد به داخل ایران یک تصمیم علنی است»، در حالی که بسیاری از قربانیان حمله تروریستی دیروز، زنان و کودکان بوده و نیروی نظامی مورد اشاره هم سربازان و نه نیروهای رسمی نظامی بوده اند.
هدف دوم ایجاد حس ناامنی در خانواده ها در آستانه فصل بازگشایی مدارس و دانشگاه ها بوده است. هدفی که معمولا تمام اقدامات کور تروریستی دنبال می کنند. از سوی دیگر، عصبانیت دست نشانده های منطقه ای و حامیان ترروریسم بین الملل از موج روزافزون گرایش به مقاومت و فرهنگ عاشورا در میان مسلمانان کشورهای مختلف، زمینه ساز چنین جنایت وحشیانه ای بوده است.
جمعیت پیشرفت و عدالت ایران اسلامی با محکوم کردن این جنایت وحشیانه و عرض تسلیت به محضر مقام معظم رهبری و ابراز همدردی با خانواده های عزادار، موارد زیر را اعلام می دارد:
1. «نگاه جبهه ای به دشمن داشته باشید، یعنی استکبار، جبهه ظلم، سرمایه دارهای کلان بین المللی، کارتل ها و تراست ها را جبهه ی به هم پیوسته ای در برابر انقلاب ببینید». این کلام رهبری، گشاینده جعبه سیاه جنایت دیروز است. مسئولان اصلی این جنایت نه یک گروهک و چند مزدور، بلکه طراحان و سیاست گذاران آن یعنی دولتمردان آمریکایی، میزبانان و حامیان آن ها یعنی برخی کشورهای اروپایی و متحدان منطقه ای و پشتوانه های مالی آن ها یعنی حکام مرتجع منطقه هستند.
2. دستگاه های اطلاعاتی و امنیتی باید با سرعت و جدیت گروهک های تروریستی مزدور را متلاشی و دنباله های بیرونی آن را تعقیب کنند، اما آن چه مهم تر است توجه به کارگردانان و نه تنها بازیگران این سناریوست. محور اصلی، کسب تجربه و رسیدن به این ادراک سیاسی و بین المللی است که از دول بدعهد آمریکایی و اروپایی که دشمنی کردنشان با ایران اسلامی، ذاتی و ماهیتی و نه صرفا تاکتیکی است، نمی توان انتظار یاری در هیچ عرصه ای و از جمله در زمینه مسایل هسته ای و رفع تحریم ها داشت و در این موضوع هم تفاوتی میان دولت فعلی و قبلی آمریکا نیست. حمایت ضمنی رئیس قبلی دولت آمریکا از ترور دانشمندان هسته ای توسط جوخه های ترور رژیم صهیونیستی و یا تهدید اتمی او علیه ما، دقیقا روی دیگر سکه ی سبک سری رئیس جمهور کم خرد فعلی آمریکاست. از رئیس محترم جمهور انتظار می رود در نطق خود در سازمان ملل، این جنایت وحشیانه را محکوم و عاملان و حامیان آن را به جهانیان معرفی کند.
3. رسانه های نظام سلطه و برخی دولتمردان غربی در چند ماه گذشته مرتبا از تابستان داغ ایران سخن گفتهاند و هفته پیش دولت انگلیس از شهروندان دو تابعیتی خود خواست از سفر به ایران بپرهیزند. این نشانه ها یادآور ترور دانشمندان هسته ای در سال 89 است که چند هفته قبل از آن، یکی از مسئولان ارشد امنیتی انگلیس از ضرورت کند کردن برنامه هستهای ایران با اقدامات نامتعارف سخن گفته بود.
مسئله دیگر، رسوایی رسانههای رسمی خارجی و از جمله بی بی سی است. همراهی جهت دار و در بعضی برنامه ها، حمایت صریح این رسانه ها از تروریست ها و حماقتشان، کار را به جایی رساند که نقاب از چهره برداشته و حتی با سخنگوی تروریست ها رسما مصاحبه کردند.
البته تاریخ تکرار می شود. بارها در تاریخ انقلاب اسلامی ثابت شده که دشمنانی که تیر فتنه های سیاسی و رسانه ای شان با هوشیاری مردم به سنگ می خورد، در نهایت با سبعیت از مردم انتقام می گیرند. جنایت شنبه اهواز هم انتقام دشمن از مردم به علت هوشمندی و پایداری در برابر جنگ اقتصادی و رسانه ای اخیر و ناکام ماندن برنامه دشمن برای سوریه سازی از ایران اسلامی بود.
4. در مقطع فعلی، ضروری ترین اصل، وحدت ملی است. اختلاف شیعه و سنی و فارس و عرب، توطئه کهنه استکبار برای مشغول کردن ملت هاست. جنگ اصلی، کارزار میان جبهه سلطه و استکبار بین المللی با جبهه مقاومت است. این فتنه ها و حرکت های رذیلانه چیزی جز استیصال دشمن نیست و ملت بزرگ ایران به خواست خداوند متعال از این گردنه ها با سربلندی عبور خواهد کرد.»
نظر شما