به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از استانداری مرکزی، محمود نعمتی اظهار داشت: شش هکتار از اراضی کشاورزی این استان زیر کشت زعفران است که قابلیت توسعه آن نیز وجود دارد و بیش از ۶۳۷ کیلوگرم زعفران سالانه در نقاط مختلف این استان تولید می شود.
وی ادامه داد: بیش از ۷۱۶ هکتار از اراضی کشاورزی استان مرکزی زیر کشت گل محمدی است که امسال یک هزار و ۴۰۰ تن ازاین اراضی برداشت محصول شده است.
مدیرکل دفتر اقتصادی و امور بین الملل استانداری مرکزی اظهار داشت: یک هزار و ۶۰۰ تن انواع داروهای گیاهی هر سال در نقاط مختلف این استان کشت می شود که توجه ویژه به این بخش گام مهمی در راستای تولید ثروت و ایجاد اشتغال پایدار است.
وی بیان کرد: با توجه به کمبود آب در استان مرکزی توسعه کشت های کم آب بر از قبیل گیاهان دارویی می تواند ضمن حفظ ظرفیت کشاورزی استان گام مهمی در راستای صرفه جویی آب باشد.
نعمتی اضافه کرد: شناخت ظرفیت گیاهان دارویی در قالب تحقیقات مهمترین عامل موثر در توسعه کشت این گیاهان است که باید مورد توجه مراکز تحقیقاتی و پژوهشی جهاد کشاورزی استان قرار گیرد.
مدیرکل دفتر اقتصادی و امور بین الملل استانداری مرکزی گفت: ستاد کشت گیاهان دارویی این استان به ریاست استاندار تشکیل شده و اعضا و کمیته های تخصصی نیز تا حدود زیادی مشخص شده است.
وی افزود: توسعه فناوری، فرآوری، بازاریابی و آموزش مهمترین ارکان ستاد کشت داروهای گیاهی استان مرکزی است که دستگاه های خصوصی و دولتی عضو این ستاد باید برنامه های خود را حول این محورها تدوین کنند.
نظر شما