علیرضا حسین زاده در گفتگو با خبرنگار مهر در خصوص کشت گیاهان دارویی و اشتغالزایی آن در گناباد اظهار کرد: شرایط ویژه گناباد از لحاظ اکولوژیکی و تنوع اقلیمی باعث شده گیاهان دارویی زیادی در آن رشد کند.
وی افزود: در حال حاضر ۲۵ درصد از عرصه های گیاهی گناباد گیاهان دارویی خود رو تشکیل می دهد که ظرفیت اقتصادی زیادی را ایجاد کرده است.
مدیر جهاد کشاورزی گناباد تصریح کرد: سال گذشته حدود ۱۰۰ تن انواع گیاهان دارویی در گناباد برداشت شده که با شرایط کم آبی این شهرستان می توان گیاهان دارویی راجایگزین دیگر محصولات کرد.
حسین زاده خارنشان کرد: محدودیت در بازار فروش محصولات گیاهان دارویی متاسفانه زمینه رشد و ایجاد اشتغال این نوع گیاهان را گرفته است که ایجاد بازارهای فروش و بازاریابی آن خواهد توانست قدمی خوبی در رشد این حرفه باشد.
وی با اشاره به راه اندازی واحد فراوری گیاه آلوئورا در گناباد بیان کرد: این گیاه دارای مقاومت خوبی به منطقه بوده و نیاز آبی بسیار کمی نیز دارد که برنامه جهادکشاورزی در گناباد افزایش سطح زیر کشت این گیاه با پرداخت تسهیلات می باشد که اشتغال خوبی را نیز ایجاد خواهد کرد.
مدیر جهاد کشاورزی گناباد اظهارکرد: در حال حاضر زیره سبز، گل محمدی، خاکشیر، آویشن، نعنا فلفلی، رزماری، اسطوخدوس، بابونه، ختمی، پنیرک، شیرین بیان، کاسنی، همیشه بهار، سرخارگل، آلوئه ورا و گل گاو زبان از مجموعه گیاهان دارویی می باشد که در عرصه های گناباد به صورت خودرو رشد می کند.
حسین زاده خاطرنشان کرد: در صورت جذب سرمایه گذار و فرآوری آن زمینه صادرات ۳۰ درصد از این محصولات نیز مهیا خواهد بود.
نظر شما