به گزارش خبرنگار مهر، سید عباس موسوی چهارشنبه شب در نشست مدیران روابط عمومی دانشگاه های علوم پزشکی کلان منطقه یک سلامت کشور به اهمیت روابط عمومی ها در دنیای مدرن امروزی اشاره کرد و گفت: روابط عمومی های دانشگاه های علوم پزشکی باید برنامه ریزی های مناسب برای استفاده از ظرفیت و پتانسیل مناطق آمایشی کنند.
وی با بیان اینکه دانشگاه های علوم پزشکی ساختارهای گسترده و شرح وظایف متنوعی دارند، افزود: به دلیل گستردگی کارها و نبود یک ساختار منسجم روابط عمومی در اقصی نقاط شهرستان ها، شبکه ها و مراکز بهداشتی، کار مدیران روابط عمومی دانشگاه های علوم پزشکی با مشکل مواجه کرده است.
رئیس دانشگاه علوم پزشکی مازندران با تاکید بر هماهنگی و تبادل اطلاعات بین روابط عمومی ها تاکید کرد و گفت: با هماهنگی و تعامل بیشتر بین روابط عمومی های منطقه یک سلامت کشور از بسیاری از چالش ها و مشکلات جلوگیری می شود.
وی با تاکید بر تشکیل شورای سیاست گذاری فرامنطقه ای، بیان کرد: شورای سیاست گذاری می تواند سبب هماهنگی بیشتر بین دانشگاه های علوم پزشکی شود و پتانسیل ها را گسترش دهد.
موسوی با بیان اینکه عدم مدیریت رقابت های بین دانشگاه ها آسیب زننده است، افزود: در برخی مواقع تضاد منافع بین دانشگاه ها اتفاق می افتد که حوزه روابط عمومی می تواند در مدیریت این مجموعه ها کمک کند.
رئیس دانشگاه علوم پزشکی مازندران با بیان اینکه برای اثربخشی سازمان هاباید روابط عمومی ها تقویت شوند، گفت: مدیران رده های بالاتر بیشتر به جایگاه روابط عمومی ها اذعان دارند ولی در رده های پایین تر به اهمیت حوزه روابط عمومی و شرح وظایف آن کمتر توجه می شود که باید به آن پرداخته شود.
وی با بیان اینکه فعالیت های حوزه سلامت در جامعه کمتر دیده می شود، افزود: دانشگاه علوم پزشکی با این خدمات و تاثیر گذاری که دارد در عرصه عمومی جامعه نداریم.
استقبال وزارت بهداشت از برنامه های مازندران
فرزاد گوهر دهی، مدیر روابط عمومی و امور بین الملل دانشگاه علوم پزشکی مازندران با بیان اینکه نخستین گردهمایی روابط عمومی های دانشگاه های علوم پزشکی کلان منطقه یک کشور به میزبانی دانشگاه علوم پزشکی مازندران برگزار می شود، گفت: برای نخستین بار در نشست مدیران روابط عمومی حدود ۶ ساعت برنامه آموزشی با حضور استاد این حوزه در سطح کشور برگزار می شود.
وی به استقبال وزارت بهداشت از برنامه های مارندران اشاره کرد و افزود: در برنامه استراتژیک وزارت بهداشت بر آموزش مدیران و کارکنان دیده شدهای است که برای مدیران مناطق برای اولین بار این برنامه در حال اجرا است.
گوهر دهی به فعالیت های روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی مازندران اشاره کرد و ادامه داد: در سال گذشته ۲۸ نشست مطبوعاتی با مسئولان دانشگاه علوم پزشکی مازندران برگزار شد که در شش ماهه سال جاری نیز ۱۴ نشست برگزار که در ۶ جلسه رئیس دانشگاه علوم پزشکی حضور داشتند.
مدیر روابط عمومی و امور بین الملل دانشگاه علوم پزشکی مازندران با بیان اینکه سه هزار و ۲۵۳ مورد خبر در روزنامه های محلی و کشوری چاپ شده است، گفت: با توجه به بخش نامه وزارتخانه سقف اعتباری فعالیت های حوزه های مختلف دانشگاه ها را ۹۰ درصد اعتبارات سال ۹۵ قرار داده است که محدودیت های زیادی نسبت به سال ۹۶ داریم که با توجه به این مسئله تاکنون دو هزار خبر در سال جاری درج شده است.
وی به درج خبر در سایت ها و خبرگزاری ها اشاره کرد و افزود: در سال گذشته دو هزار و ۳۷۰ خبر درج شده که در شش ماهه سال جاری نیز این رقم هزارو ۵۸ خبر بوده است.
گوهر دهی آموزش سلامت به آحاد جامعه را یکی از وظایف روابط عمومی دانشگاه های علوم پزشکی عنوان کرد و ادامه داد: در سال گذشته ۱۵۶ مورد مطلب با تنوع آموزشی در جراید استان درج شده است و در سال جاری نیز ۱۲۵ مطلب تهیه و انتشار پیدا کرده است.
مدیر روابط عمومی و امور بین الملل دانشگاه علوم پزشکی مازندران با بیان اینکه تا کنون ۷۸ مورد از اخبار دانشگاه علوم پزشکی از طریق صداوسیما انعکاس پیدا کرده است، گفت: دو برنامه با محوریت حوزه سلامت به صورت هفتگی از صداو سیمای مازندران پخش می شود.
وی خاطرنشان کرد: برنامه آوای سلامت نیز با همکاری دانشگاه علوم پزشکی برای رادیو تهیه شده که در شش ماهه سال جاری ۱۵۳ برنامه پخش شده است.
نظر شما