۱۶ بهمن ۱۳۸۵، ۹:۲۹

/ گزارش مراسم نکوداشت سینمای ایران در تالار وحدت /

امسال برای سینماگران ایرانی سالی پر خیر و برکت بود

امسال برای سینماگران ایرانی سالی پر خیر و برکت بود

مراسم نکوداشت سینمای ایران شب گذشته با حضور وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی، معاون امور سینمایی، دبیر جشنواره، رئیس شرکت ملی فرش ایران و جمعی از دست‌‌اندرکاران و هنرمندان سینما در تالار وحدت برگزار شد.

به گزارش خبرنگار مهر، محمدحسین صفار هرندی در بخشی از این مراسم گفت: "امسال سالی پرخیر و برکت برای سینمای ایران بود، سالی پرامید که احساس آرامش و امنیت، نزد هنرمندان و مردم هنردوست تجلی پیدا کرد و این فضای پر از تفاهم، ما را به آینده سینمای ایران امیدوارتر کرد."

در بخشی دیگر از مراسم پس از ارائه گزارش دبیر جشنواره، تصاویری از پشت صحنه فیلم‌های ایرانی و تیزر معرفی اعضا هیئت انتخاب پخش شد. همچنین فیلم کوتاهی درباره تاثیر ارزش های معنوی و دینی بر سینما روی پرده رفت که در این فیلم صفار هرندی، جعفری ‌جلوه، ابراهیم حاتمی‌ کیا، داود میرباقری، محمدمهدی عسگرپور، حسین محجوب، جهانگیر الماسی، سعید حاجی ‌میری، مهتاب کرامتی، الهام حمیدی، فریبا کوثری و لادن مستوفی نظرات خود را ارائه دادند.

هیئت داوران بخش تبلیغات محیطی و اطلاع رسانی شامل امیر عابدی، سیف‌الله صمدیان، علی وزیریان و محمد احمدی در بخش تبلیغات محیطی، دیپلم افتخار را به بهزاد خورشیدی برای فیلم "آتش‌بس"، در بخش پوستر دیپلم افتخار را به جواد آتشباری برای "چهارشنبه سوری" و حمید شریفی برای "ابراهیم خلیل ‌الله" اهدا کردند. همچنین در بخش عکس، سیمرغ بلورین و دیپلم افتخار به علی زارع برای فیلم "وقتی همه خواب بودند" رسید. در بخش آنونس نیز سیمرغ بلورین به آرش معیریان برای فیلم "تقاطع" تعلق گرفت.

در ادامه مراسم، نماهنگی درباره درگذشتگان سینمای ایران در یک سال و نیم اخیر با تصاویری از بابک بیات، جعفر بزرگی، شهریار پارسی ‌پور، سروش خلیلی، حسین دردشتی، حسین سبزیان، رضا سعیدی، ‌احمد قدکچیان، مرتضی ممیز، فریدون گله، پوپک گلدره، مجتبی میرزاده، ملیحه نظری، عبدالعلی همایون، یوسف یوسف‌ پشندی، حسین کسبیان و ... روی پرده رفت.

در بخش نکوداشت یک دیپلم افتخار به امضاء معاونت سینمایی و دبیر جشنواره و سیمرغ طلایی به علی نصیریان اهدا شد. وی پس از دریافت هدایای خود گفت: "پس از انقلاب با تلاش مسئولان، عرصه برای هنرمندان ایرانی باز شد و استعدادهای تازه با اندیشه‌ های نو به میدان آمدند. سینما امروز یک تفریح نیست. سینما یک نیاز روحی و روانی است و ما باید با ارائه کارهای فرهنگی صحیح و با کیفیت، به نیاز جامعه پاسخ گوییم."

در ادامه مراسم پرویز پرستویی با ذکر خاطراتی از همکاری با علی نصیریان و عزت اله انتظامی در فیلم "دیوانه ای از قفس پرید" گفت: "اخلاق بازیگری چیزی است که ما باید الگوی خود قرار دهیم. علی نصیریان در این فیلم حتی اجازه نمی ‌داد به لباسی که برای ایفای نقش پوشیده چروک بیفتد، چرا که صحنه‌ بازیگری برایش مقدس و ارزش زیادی برای آن قائل بود."

یداله صمدی نیز پس از دریافت دیپلم افتخار و سیمرغ طلایی گفت: "مسئولان سینمایی برای فراهم کردن فضای امن برای فعالیت سینماگران ایرانی تلاش می کنند." مراسم شب گذشته در حالی برگزار شد که همزمانی آن با اکران "خون‌بازی" رخشان بنی‌اعتماد در سینمای رسانه‌های گروهی باعث شده بود بسیاری از علاقمندان فرصت حضور در مراسم را نداشته باشند.

کد خبر 443692

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha