وی ادامه داد: یکی دیگر از بخشهایی که برای رشد ژیمناستیک در کشور به دنبال آن هستیم، راه اندازی طرح آکادمی ژیمناستیک است. این طرح با هدف یکسان سازی مربیان با معلومات روز به اجرا در می آید. کارهای علمی این طرح انجام شده است و ازسال آینده نیز اجرا خواهد شد.
محتشمی با اظهار اینکه در این مدت فدراسیون روند مثبتی را طی کرده است، گفت: ما هم اکنون در آسیا در بین کشورهای گروه سوم رتبه نخست را داریم. به عبارتی در گروه دوم کشورهای صاحب ژیمناستیک آسیا قرار داریم . فدراسیون برای رسیدن به میادین بین المللی و آسیایی در بخش بین الملل هم فعال شده ، به طوریکه توانستیم با رایزنی های مخلتف در سمینارهندوستان کرسی ریاست کنفدراسیون غرب آسیا را بگیریم. ما با ایده ازطرح همین کنفدراسیون و مجامع جهانی برای رشد ژیمناستیک در ایران، کشور را به چند منطقه تقسیم کرده ایم و برای راهبردی کردن طرحهای خود در کشور برنامه های خود را به چند بخش ، آموزش مقدماتی، سطح بندی، کار آماتوری و حرفه ای تقسیم کرده ایم .
درهمین راستا دو استان یزد و اردبیل را با توجه به شناخت با بخشهای مختلف آن بالخصوص آموزش و پرورش برای اجرای این طرح انتخاب کرده ایم، البته این طرح در شهرهای مازندران و گنبد نیز تا حدودی آغاز شده است . به طوریکه ورزشکاران نخبه این رشته در آن استان را برگزیده و در مدارس غیر انتفاعی استان با برنامه ریزی خاصی که هم به تحصیل بپردازند و هم روزانه چند ساعت آنها در مدرسه به ژیمناستیک برسند ثبت نام می کنیم. برای ادامه تحصیل ورزشکاران جوان هم با دانشگاه آزاد مشکلی نداریم و با دانشگاه جامع علمی کاربردی هم برای برگزاری دوره های ویژه تربیت مربی طرحهایی درحال بررسی است.
رئیس فدراسیون ژیمناستیک با اشاره به اینکه یکی از کارهای فدراسیون در آینده مشخص شدن وضعیت رشته ایروبیک است گفت: رشته ایروبیک در حال حاضر به صورت نامشروع و بدون در نظر گرفتن قوانین بین المللی واصول علمی آن در کشور پیگیری می شود. در اساسنامه فدراسیون به صراحت نام ایروبیک ژیمناستیک آورده شده و به همین لحاظ ما برای پی گیری وضعیت ادامه این رشته در کشور، تربیت مربیان و اجرای قوانین بین المللی آن اقدامات قانونی را برای پیوستن ایروبیک به فدراسیون ژیمناستیک انجام می دهیم مگر اینکه مسئولین این انجمن اساسنامه یا انجمنی را مبنی بر مستقل بودن این رشته در جهان برای ما بیاورند.
وی در ادامه به سوالات خبرنگاران پاسخ گفت و اظهار داشت: ما در بخش تجهیزات و سالن های اختصاصی در کشور کمبود داریم و قصد داریم با حمایت سازمان و کمیته ملی المپیک در هر استان یک سالن یا خانه ژیمناستیک داشته باشیم. در این خصوص سال آینده شاهد شروع به ساخت سالنهای تمرینی برای 18 استان خواهید بود. درکنار فضای ورزشی نیازبه تجهیزات اسباب نیزتا حدی تامین شده و بزودی 2 ست آلمانی برای مسابقات غرب آسیا وارد کشور می شود. چند ست نیز از سال گذشته وارد کشور شده و تا چند ماه دیگر تعدادی ست چینی ارزان قیمت تر برای استانها وارد ایران خواهد شد.
وی در پاسخ به این سوال که چرا از مربیان خارجی برای رهبری تیم ملی استفاده نمی شود گفت: مربی ایده ال و منحصر به فرد همیشه نمی تواند ما را به هدفمان برساند، ورزشکاران ژیمناست ما ازلحاظ فنی هنوز به سطحی نرسیده اند که بتوانند با علم یک مربی خارجی رشد کنند بنابراین استخدام این مربی تنها صرف هزینه و وقت خواهد بود.
محتشمی در خصوص میزبانی مسابقات غرب آسیا گفت: این دیدارها اسفندماه سال جاری در یزد انجام می شود احتمال حضور سه تیم ایرانی در آن وجود دارد که بستگی به برگزاری مسابقات انتخابی و نتیجه آن دارد. کشورهای اردن، عراق، سوریه، قرقیزستان، کویت و قطر نیز برای شرکت در این دیدارها اعلام امادگی کرده اند.
محتشمی در خصوص اعتبارات فدراسیون برای بخش بانوان اظهار داشت: حداقل اعتبارات را باید در هر فدراسیون به بخش بانوان اختصاص داده شود 30 درصد بودجه است که اعتبارات این بخش تنها در سال 85 حدود 40 درصد بودجه فدراسیون را به خود اختصاص داده است .
رئیس فدراسیون ژیمناستیک در خصوص برنامه های برون مرزی این فدراسیون گفت: برنامه ریزی های سال آینده برای اعزام های برون مرزی برای شرکت درمسابقاتی است که در آن سهمیه المپیک داده می شود که شامل رقابتهایی دربلژیک، مسکو، مجارستان، آلمان و چین است که درکنار این اعزام ها نیازبه چند رقابت دیگر برون مرزی هم داریم که با بررسی بیشتر تقویم جهانی و آسیایی پنج اعزام دیگر به جمع این اعزامها اضافه خواهد شد.
محتشمی درپاسخ به اینکه چرا برخی از تیمهای لیگ ژیمناستیک از حضور در مسابقات انصراف داده اند، گفت: این مسابقات در نیمه آخرسال برگزار شد و به همین دلیل برخی از تیمها به دلیل مشکلات مالی یا عدم حضور اسپانسرها در سطوح مختلفی از مسابقات انصراف دادند که مطمئنا با توجه به تشکیل سازمان لیگ کشور و نظارت بر نوع قراردادها، پخش مسقیم و حمایت باشگاهها از ورزشکاران این مشکل در سالهای بعد کمرنگ تر می شود.
نظر شما