۶ آبان ۱۳۹۷، ۱۸:۳۵

دبیر انجمن داروسازان خراسان رضوی:

ورشکستگی داروخانه های خراسان رضوی را تهدید می کند

ورشکستگی داروخانه های خراسان رضوی را تهدید می کند

مشهد- دبیر انجمن داروسازان خراسان رضوی گفت: بدهی بیمه ها به داروخانه ها و مشکلات اقتصادی ناشی از نوسانات ارزی داروخانه های خراسان رضوی را با خطر ورشکستگی روبه رو کرده است.

به گزارش خبرنگار مهر، محمد رضا افخمی ظهر یک شنبه در نشست خبری که در محل انجمن داروسازان خراسان رضوی برگزار شد،اظهار کرد: از ابتدای تابستان که شرایط اقتصادی متفاوت شد و ارز سیر صعودی پیدا کرد تاثیرات زیادی در داروخانه ها به جای گذاشت تا جایی که این موضوع باعث شد تا شرکت های تامین کننده دارو تغییر سیاست بدهند و شرایط مالی را به صورت نقدی یا حداکثر با یک ماه فرصت برای داروخانه ها عوض کنند.

وی افزود: با ایجاد شرایط مالی جدید فشار چندین برابری به داروخانه ها آمد و شرایط تسویه حساب بیمه ها نیز چندان به روز نیست، برای مثال بیمه سلامت بدهی خود را در اسفند ۹۶با داروخانه ها تسویه نکرده و در سال ۹۷ نیز تنها تا خرداد ماه را پرداخت کرده است.

دبیر انجمن داروسازان خراسان رضوی ادامه داد: با شرایط حال حاضر مشکلات اقتصادی شدیدی برای داروخانه ها بوجود می آید که نتوانند دارو بخرند و دارو را به دست مردم برسانند و باعث این حس شود که در زمینه دارو کمبود وجود دارد، اما این را نمی دانند که دلیل کمبود دارو مشکلات اقتصادی است.

افخمی به بدهی ۳۰ میلیاردی داروخانه ها به شرکت های پخش دارو اشاره و گفت: در نوسانات چند ماهه اخیر این بدهی ها حتی برای داروخانه های خوش حساب نیز معضل شده و ما باید این موضوع را بدانیم که دود این مشکلات علاوه بر داروخانه ها به چشم مردم نیز خواهد رفت که اگر این گونه پیش برود داروخانه ها با خطر ورشکستگی رو به رو خواهند شد و مردم در زمینه تامین دارو با مشکل روبه رو خواهند شد.

وی افزود: با ایجاد چنین مشکلاتی بلا فاصله نامه ای از طرف رییس جمهور به وزارت کشور داده شد که در آن نامه قید شده شرکت های پخش دارو موظف هستند تا داروهای خود را با مهلت اقتصادی 6 ماهه به داروخانه ها تحویل دهند تا مشکلات بیش از این نشود اما تاکنون جواب قانع کننده ای از جانب شرکت های پخش دارو دریافت نکرده ایم.

دبیر انجمن داروسازان خراسان رضوی از اختصاص  ۵۰۰ میلیون دلار با دستور مستقیم مقام معظم رهبری به وزارت بهداشت خبرداد وعنوان کرد: این مبلغ اختصاص داده شده تا مشکلات دارویی کشور حل بشود، باید منتظر باشیم تا ببینیم مبلغ به چه صورت تقسیم بندی می شود اما پیشنهاد ما این است پول به بیمه ها داده شود تا بتوانند گردش مالی داشته باشند و بدهی خود را با داروخانه ها تسویه نمایند.

وی در خصوص کمبود های دارویی خراسان رضوی تصریح کرد: کمبود های دارویی را در مقاطع مختلف داشته ایم اما این کمبودها به سیاست های تامین کنندگان برمی گردد ولی در زمینه داروهای خاص و داروهای قلبی با اندکی مشکل روبه رو هستیم که با سهمیه بندی معاونت غذا و دارو سعی بر کنترل این موضوع شده است.

افخمی در پایان سخنان خود گفت:۶۰۰ داروخانه در استان وجود دارد که با توجه به شرایط و نیازهای منطقه ای تقسیم بندی شده اند اما داروخانه هایی که در مناطق کم برخوردار هستند با شرایط مالی سخت رو به رو می شوند خطری جز ورشکستگی آن ها را تهدید نمی کند.

کد خبر 4444165

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha