۱۷ بهمن ۱۳۸۵، ۱۶:۰۱

در نشست خبری اعلام شد :

سهم بالای پسران از افت 25 درصدی دانش آموزان سال اول متوسطه

معاون وزیر آموزش و پرورش از افت تحصیلی 25 درصدی دانش آموزان سال اول متوسطه خبر داد و گفت: پسران بیش از دختران شامل این ریزش ها بوده اند.

به گزارش خبرنگار مهر ، دکتر پرویز آژیده امروز بعدازظهر در نشست مطبوعاتی و در پاسخ به سئوال خبرنگار مهر درباره علت افت تحصیلی ذکر شده در پسران ، افزود: در این باره آماری نداریم اما بر اساس تحقیق بر روی 100 منطقه از مجموع 700 منطقه آموزشی ، به این نتایج رسیده ایم.

این مقام مسئول ، اشتغال و دغدغه آن را یکی از دلائل افت تحصیلی پایه اول متوسطه پسران عنوان کرد.

معاون آموزش و پرورش نظری یادآورشد: بیش از یک میلیارد تومان برای بهبود ارتقاء تحصیل در 100 منطقه مورد آزمایش ذکر شده و جهت برگزاری کلاس های جبرانی و تقویتی برای دروس مشکل ساز اختصاص داده شده است.

وی در ادامه به دخالت نمرات مستمر دانش آموزان دوره متوسطه بر سوابق تحصیلی موثر بر کنکور دخالت اشاره کرد. 

آژیده در پاسخ به خبرنگار مهر ، درباره چگونگی تاثیر سوابق تحصیلی بر کنکور و پتانسیل های آموزش و پرورش در این زمینه ، گفت: آموزش و پرورش توانایی هایی بالایی برای این امور دارد اما این سخن به معنای حذف سازمان سنجش و جایگزینی وزارت آموزش و پروش به جای آن نیست.

وی تاثیر سوابق تحصیلی بر نتیجه کنکور را از مهم ترین موضوعات مطرح شده در آموزش و پرورش عنوان کرد و از قطعی  شدن تاثیر 15 درصدی معدل سال سوم متوسطه بر کنکور خبر داد و افزود: تاثیر این روند در سالهای آینده بیشتر هم می شود.

معاون وزیر آموزش و پرورش درباره استانداردهای تعریف شده سئوالات نهایی و چگونگی تصحیح اوراق ، گفت: با جدی تر شدن این نمرات و تاثیر گذاری آن بر کنکور ، نمره دهی به اوراق با حفظ مسائل ایمنی و تشکیل کمیته ای خاص پیگری شده و ناظر سومی بر نمره نهایی برگه امتحانی نظارت خواهد داشت.

وی در پاسخ به سئوالی دیگر در زمینه کمبود نیروهای انسانی در بخش فنی و حرفه ای و کار دانش ، یاد آورشد: برای توسعه و تحقق این نیروها 1500 ردیف ویژه استخدامی در نظر گرفته شده است.

آژیده در مقایسه تعدادی از آمارهای قبل و پس از انقلاب اسلامی از رشد 5 برابری دانش آموزان دوره متوسطه ، رشد 11برابری واحدهای آموزشگاهی و رسیدن تعداد دختران به 51 درصد کل جمعیت دانش آموزی این دوره ، خبر داد.

معاون وزیر آموزش و پرورش افزود: تعداد رشته های هنرستانی از سال 57 تا کنون از 6 رشته به بیش از 400 رشته تحصیلی رسیده و تعداد هنرستانهای سراسر کشور 8 برابر شده است.

به گزارش مهر ، وی از در نظر گرفتن 12درصد بودجه های استانی برای کارگاهها و آزمایشگاههای مدارس خبر داد.

کد خبر 444636

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha