به گزارش خبرنگار مهر، رضا میرزایی صبح دوشنبه در نشست کارگروه کاهش آلودگی هوای شهر اراک با بیان اینکه از ابتدای امسال تا پایان آبان ماه ۳۴ روز ناسالم هوا در اراک به ثبت رسیده، عنوان کرد: این در حالی است که در سال گذشته در مدت زمان مشابه تعداد روزهای آلوده در شهر اراک ۴۳ روز بوده است.
وی اضافه کرد: امسال تعداد روزهای ناسالم اراک نسبت به مدت مشابه سال قبل کاهش ۱۹ درصدی داشته، همچنین تعداد روزهای ناسالم امسال در مقایسه با سال ۹۵، کاهش ۶۰ درصدی داشته است.
مدیر کل محیط زیست استان مرکزی تصریح کرد: بیشترین تعداد روزهای آلوده امسال در شهریور ماه با تعداد ۱۰ روز و کمترین تعداد روزهای آلوده در اردیبهشت ماه و مردادماه با تعداد دو روز بوده است.
میرزایی اظهار داشت: با توجه به توان تخصصی که در استان وجود دارد در ابتدا باید سهم هر کدام از آلایندهها مشخص شود و بعد از این راهکارهای لازم به منظور کاهش آلودگی هوای اراک در اختیار بخشهای مختلف از جمله صنایع آلاینده قرار گیرد.
وی خاطر نشان کرد: در واقع هر کدام از بخش هایی که در آلودگی هوای اراک دارای نقش هستند، باید سهم خود را برای کاهش آلودگی پرداخت کرده و با این اقدام به تعهد اجتماعی خود عمل کنند.
مدیرکل محیط زیست استان مرکزی با بیان مصوبات کارگروه کاهش آلودگی هوا توضیح داد: با توجه به اینکه مرکز بهداشت و علوم پزشکی آمادگی لازم به منظور سنجش سلامت کارکنان ایرالکو در بخش های مختلف را دارد باید مقدمات سنجش سلامت توسط این شرکت انجام شود.
میرزایی با اشاره به دیگر مصوبات این کارگروه گفت: شرکت ایرالکو باید در روزهای آلوده و روزهایی که شهر اراک در شرایط اضطرار آلودگی قرار دارد، تولید آند را متوقف کند، همچنین برنامه زمانبندی خود برای انتقال واحد آندسازی را در کارگروه بعدی ارائه دهد.
وی بیان کرد: تشدید معاینه فنی برای خودروها و جریمه خودروهایی که این اقدام را انجام نداده اند توسط پلیس راهور و همچنین انتقال مشاغل آلاینده به بیرون از شهر می تواند در کاهش آلودگی هوای اراک بسیار موثر باشد و باید پیگیری شود.
نظر شما