به گزارش خبرنگار مهر، فیروز شاهی شامگاه چهارشنبه در نشست خبری با خبرنگاران، افزود: کنترل کیفی پروژههای عمرانی از مأموریت های مهم این آزمایشگاه است و توسعه در عرصه توسعه فرآیندها و تجهیزات مرتبط با بحث کنترل کیفی مطابق با استانداردها است.
وی اظهار کرد: آزمایشگاه فنی و مکانیک خاک استان بهعنوان بازوی کنترل کیفی فعالیت می کندو در این میان کیفیت یک فرآیند است و نیاز بهکار تیمیدارد و ارائه ساختمان و راههای باکیفیت به مردم نیازمند همکاری مشاوران و پیمانکاران است.
مدیر آزمایشگاه فنی و مکانیک خاک استان زنجان گفت: مواد مصرف در پروژههای عمرانی آسفالت و بتن ریزی است و در هشت ماه امسال در سطح دستگاههایی که عضو شورای هماهنگی راه و شهرسازی هستند ۳هزار و ۶۰۰ مورد آزمایش خاک، هزار و ۲۵۰ آزمایش آسفالت و۵۰۰ مورد هم آزمایش بتن بوده است که این امر نشان میدهد اعضای شورای هماهنگی راه و شهرسازی همکاری خوبی دارند.
شاهی تأکید کرد: در اغلب کشورها ۱۰ الی ۱۵ درصد اعتبارات به مطالعه و کارهای کنترل کیفی اختصاص مییابد.
مدیر آزمایشگاه فنی و مکانیک خاک استان زنجان ابراز کرد: کنترل کیفیت سبب جلوگیری از هدر رفت سرمایههای ملی در پروژهها است.
شاهی افزود: هر چه قدر برای کنترل کیفیت پروژهها و توجه به زیرساختهای کیفی هزینه شود خروجی کار بهتر خواهد بود.
وی به عمر مفید آسفالت اشاره کرد و گفت: عمر مفید آسفالت در کشور ما ۴ الی۵ سال و در کشورهای توسعهیافته ۱۰ الی ۱۲ سال است و در این میان میتوانیم با ارائه راهکارهایی به استانداردها نزدیک شویم.
مدیر آزمایشگاه فنی و مکانیک خاک استان زنجان ابراز کرد: کیفیت آسفالت استان زنجان نسبت به خیلی از استانها خوب است و دو عامل شرایط جوی و طرز نگهداری در عمر آسفالت تأثیر میگذارد.
نظر شما