به گزارش خبرنگار مهر در قم، حسن بنیانیان که امروز پنجشنبه در جلسه شورای اداری استان قم سخن میگفت با بیان این که فرهنگ یک مقوله پیچیده است گفت : چون از کودکی با فرهنگ آشنا میشویم آن را یک بخش بدیهی تصور میکنیم.
وی کمترین موفقیت انقلاب را در عرصه فرهنگی دانست و با بیان اینکه مدیران باید دلایل این عدم موفقیت را بدانند گفت : اولین دلیل این عدم موفقیت این است که وقتی صحبت از فرهنگ میشود همه نگاهها متوجه صدا و سیما و وزارت فرهنگ و ارشاد و روحانیون میشود ، در صورتی که همه مدیران در این رابطه نقش دارند و اگر فرهنگ تخریب میشود مدیران سیاسی و اقتصادی هم در آن موثرند.
وی با ذکر مثالهایی در رابطه با تأثیر عملکرد مدیران عمرانی،سیاسی و اجتماعی بر فرهنگ جامعه افزود : هدف اصلی از راهاندازی حکومت دینی احداث پل و جاده و ... نبوده است بلکه استقرار اسلام بوده است و به همین واسطه ما یک تعهد شرعی داریم که وقتی مدیر میشویم باید اسلام را پیاده کنیم.
بنیانیان با انتقاد از صدا وسیما به خاطر بسنده کردن به دستاوردهای عمرانی و اقتصادی انقلاب در دهه فجر گفت : در دهه فجر ابتدا پیشرفت اخلاق و معنویت را به مردم گزارش دهیم چرا که پیشرفت مادی بهانهای برای رشد و تعالی معنویت است و اگر در رابطه با پیشرفت اخلاق و معنویت به مردم گزارش ندهیم مسائل جامعه، فرهنگ را به حاشیه میراند.
وی با انتقاد از به خدمت گرفتن برخی مفاهیم اسلامی در جهت اهداف مادی گفت : در تبلیغات مربوط به بانکها در تلویزیون میبینیم که قرعه کشی حسابهای قرض الحسنه به مردم سکه و ماشین داده میشود، گویی که مردم ایران نسبت به همنوعان هیچ احساس مسؤولیتی ندارند و صرفا برای ماشین و سکه در قرضالحسنه شرکت میکنند .
رئیس حوزه هنری سازمان تبلیغات اسلامی با بیان این که مدیریت فرهنگی در شهرها حاکم نیست افزود : چرا در کنار امامزادهها پر از گدا است اما وقتی کمی از امامزاده فاصله میگیریم شهر مدرن میشود.
وی در پایان گفت : ما بر اساس دیدگاه سنتی احیای دین را وظیفه روحانیت میدانیم ، در صورتی که روحانیون باید به عنوان کارشناس در دستگاه ستادی فعالیت کنند و زمینه فعالیت مدیران را فراهم نمایند.
رئیس حوزه هنری سازمان تبلیغات اسلامی کشور در قم گفت: کمترین موفقیت انقلاب در عرصه فرهنگی بوده است.
کد خبر 448662
نظر شما