رقیه یادگاری در گفت و گو با خبرنگار مهر اظهار داشت: ۱۸درصد از مدیران دستگاه اجرایی استان مرکزی را بانوان تشکیل میدهند که شامل مدیران ارشد، مدیران میانی، مدیران پایه، مدیران عملیاتی هستند.
رئیس سازمان برنامه و بودجه استان مرکزی با اشاره به شورای راهبری توسعه مدیریت استان افزود: شورای راهبری توسعه مدیریت استان مرکزی، از جمله شوراهای مهم استانی به شمار می رود که برنامه های تحول اداری و نحوه اجرای دستگاه ها را مورد بررسی و پیگیری می کند.
یادگاری خاطرنشان کرد: در آخرین جلسه شورا موضوع نیروی انسانی ۷۰ دستگاه اجرایی استان مرکزی از ۱۰۰ دستگاه در زمینههای میزان نیروهای پیمانی، رسمی، قراردادی، میزان تحصیلات نیروها، جنسیت نیروی انسانی، سنوات خدمت نیروی انسانی و... مورد بحث و بررسی قرار گرفت.
وی ادامه داد: در نهایت نتیجه بررسی مباحث بالا بر این شد که دستگاههای اجرایی با توجه به شرایط نوع فعالیت و ارایه خدمات، نسبت به تدوین برنامه جامع توسعه نیروی انسانی اقدام کنند.
رئیس سازمان برنامه و بودجه استان مرکزی خاطرنشان کرد: مبحث دیگر مرتبط با این شورا، پیاده سازی دولت الکترونیک است که در این زمینه کمیته ای تشکیل شده تا مشکلات اجرای دولت الکترونیک استان مرکزی را پیگیری و رفع کند.
یادگاری ادامه داد: دولت الکترونیک یک بستر ضروری است که با هدف ارائه خدمات بهتر دولت به مردم و شفافیت خدمات به جامعه راه اندازی شده است و ضرورتا دولت الکترونیک باید در تمامی دستگاه ها ایجاد شود و به درگاه ملی اطلاعات متصل شوند.
رئیس سازمان برنامه و بودجه استان مرکزی بیان داشت: بیش از ۷۰۰ دهیاری در استان مرکزی وجود دارد و با توجه به اینکه دهیاری ها بسیاری از کارهای عمرانی و هزینه ای را انجام می دهند، نیاز است که حتما به سیستم دولت الکترونیک متصل شوند.
نظر شما