به گزارش خبرنگار مهر، حجت الاسلام آیت عباسیان صبح امروز در جلسه ستاد تربیت حافظان قرآن کریم که در دانشکده علوم قرآنی برگزار شد، اظهار داشت: آموزش قرآن یکی از ارکان زیربنایی توسعه فرهنگ قرآنی در جامعه است که با هدف تعمیم و تعمیق شناخت و ایمان به قرآن در آحاد جامعه دنبال می شود.
وی افزود: فعالیتهای قرآنی در نظام جمهوری اسلامی از اهمیت بالایی برخوردار است ودر این راستا برگزاری سالانه آزمون های سراسری حفظ و مفاهیم قرآن و عترت را می توان یکی از اقدامات مهم و تاثیرگذار در جامعه برشمرد.
مدیرکل اوقاف و امور خیریه استان کرمانشاه بیان کرد: با توجه به تجربه موفق برگزاری مشترک آزمون سراسری حفظ و مفاهیم قرآن کریم در سال گذشته که توسط اوقاف و امورخیریه و ارشاد اسلامی و آمادگی دیگر نهادها و سازمان ها، برآن شدیم تا آزمون امسال را با مشارکت نهادهای همسو در جریان اجرای طرح سراسری حفظ جزء سی«بشارت ۱۴۵۲» برگزار کنیم.
وی تقویت وحدت و انسجام برنامه ها و فعالیت های سازمان و نهادهای قرآنی کشور را یکی از اهداف این طرح عنوان کرد و گفت: شناسایی و معرفی نخبگان قرآنی، ایجاد انگیزه در میان عموم جامعه برای فراگیری معارف قرآن و عترت، سنجش و ارزیابی کمی و کیفی عملکرد آموزشی مدارس از دیگر اهداف برگزاری این طرح است.
حجت الاسلام عباسیان با بیان اینکه سال گذشته بیش از ۱۰ هزار و ۷۰۰ نفر در آزمون قرآن ثبت نام کردند، گفت: امسال با توجه به وحدتی که بین سازمانها و ارگانها به وجود آمده پیشبینی می شود آمار بالایی داشته باشیم که در سطح کشور حائز رتبه شویم.
وی بیان کرد: ثبت نام از ۱۰ دیماه آغاز و تا پایان بهمن ماه ادامه خواهد داشت و شرکتکنندگان می توان با پرداخت ۶۰۰۰ تومان ثبت نام کنند.
مدیرکل اوقاف و امورخیریه استان کرمانشاه همچنین زمان برگزاری آزمون را اسفند ماه سالجاری اعلام کرد و یادآور شد: آزمون سراسری در سه گروه امتحانی و در قالب ۱۸ رشته شامل گروه حفظ قرآن کریم با ۸ رشته، گروه مفاهیم و معارف قرآن و اهل بیت(ع) با ۷ رشته و گروه آموزش های الکترونیکی با ۳ رشته برگزار خواهد شد.
وی در پایان از کرمانشاه به عنوان پایگاه قرآنی یاد کرد و گفت: فعالیت قرآنی کرمانشاه همواره در کشور زبانزد بوده است و برابری درآمد موقوفات این استان با کشور نشان از توجه مردم به مباحث قرآنی دارد.
نظر شما