به گزارش خبرنگار مهر، داود محمدی در کارگروه سازگاری با بحران آب که در استانداری برگزار شد اظهارداشت: برخی اقدامات مانند نصب کنتور هوشمند، مدیریت منابع آبی، بستن چاههای غیرمجاز باید با کمآبی مقابله کنیم.
وی افزود: تمام آب شرب ما از آب های زیرزمینی تامین می شود و از ۲۷۰ میلیون مترمکعب سهم آب از سد طالقان هنوز سهم مناسب نگرفتیم و باید انتقال آب از سرشاخه ها و ارتفاعات دو هزار پیگیری شود.
نماینده قزوین در مجلس شورای اسلامی تصریح کرد: بیش از ۸۸۰ میلیون مترمکعب آب دارد از استان خارج می شود و باید برای آن فکری کنیم و با اقدام مناسب برای استفاده از این حجم آب که می تواند بخشی از مشکلات ما را برطرف کند هماهنگی بیشتر داشته باشیم.
وی اظهارداشت: موضوع استفاده از۶۰ میلیون مترمکعب آب از سد طالقان با سرعت پیگیری شود و در حال حاضر قرار شده ۷۰ درصد منابع دولتی و ۳۰ درصد آورده بخش خصوصی برای اجرای طرح استفاده شود اما هیچ تغییری در بودجه دیده نشده که باید اقدام کنیم.
محمدی اظهارداشت: برای بستن دامداری ها باید نگاه کارشناسی داشته باشیم تا مشکل ساز نشود.
وی گفت: مشکل کشاورزان مانند آب بها باید مراقبت و حل و فصل شود و ممنوعیت کشت برنج در مسیر شاهرود بررسی مجدد شود زیرا این منطقه لطمه ای به ابهای زیرزمینی نمی زند.
محمدی اظهارداشت: سهم آب سد طالقان باید بیشتر شود زیرا امسال بارندگی بهتر بوده است.
بودجه استان کم است/ جایگاه بهتر شده
نماینده قزوین در مجلس شورای اسلامی در خصوص کم بودم اعتبارات استان هم بیان کرد: در گذشته رده ما ۳۰ و ۳۱ در کشور بود که ارتقا پیدا کردیم و ۲۷ شدیم ولی افزایش اعتبار ممکن نیست زیرا اگر بخواهد عددی اضافه کنیم باید از یک استان دیگر کم شود.
وی گفت: استان ما ۴ نماینده دارد و دیگران ۱۰ نماینده دارند و در کنار شاخص جمعیت توانسته اند اعتبارات بیشتری بگیرند البته پیگیری خواهیم کرد تا کمی این وضعیت بهتر شود و امیدواریم تا رده ۲۴ ارتقا پیدا کنیم.
محمدی تصریح کرد: در حال حاضر با همه مشکلاتی که داریم بودجه ما از استانهای قم و سمنان بیشتر است اما قزوین را استانی برخوردار محسوب کرده اند و جمعیت ما هم زیاد نبوده تا سهم بیشتری بگیریم.
نظر شما