۸ دی ۱۳۹۷، ۱۶:۵۴

در گفتگو با مهر مطرح شد؛

حماسه ۹ دی مانور اعتقادی و سیاسی ملت ایران بود

حماسه ۹ دی مانور اعتقادی و سیاسی ملت ایران بود

بجنورد- انتخابات سال ۸۸ زمینه و بستری برای ورود جریانات بیگانگان به داخل کشور بود اما مردم انقلابی ایران با حماسه سازی در ۹ دی ماه جریان فتنه و نقشه های شوم دشمنان نظام را دفن کردند.

خبرگزاری مهر، گروه استان‌ها: حضور پرشور مردم حماسه ساز و ولایتمدار ایران اسلامی در راهپیمایی ۹ دی سال ۸۸ نقطه عطفی در تاریخ انقلاب و برگ زرین دیگری در افتخارات ایران به شمار می رود چرا که باری دیگر ایستادگی خود را برای حفظ اسلام و آرمان های انقلاب ثابت کردند و مردم انقلابی خراسان شمالی در جریان اتفاقات فتنه ۸۸ همچون سایر نقاط ایران بصیرت خود را به نمایش گذاشتند.

مردم ولایتمدار خراسان شمالی پس از هتک حرمت به ساحت مقدس ائمه اطهار در عاشورای سال ۸۸ یک روز قبل از حماسه ۹ دی با حضوردر مقابل منزل مرحوم آیت الله مهمان‌نواز امام جمعه اسبق شهرستان بجنورد و عضو مجلس خبرگان رهبری تجمع و بیانیه ای دراین رابطه قرائت کردند که در این بین آیت الله مهمان نواز موضوع اعدام سران فتنه را مطرح کرد.

همواره در آستانه سالگرد ۹ دی، تحلیل دقیق و عمیق از ریشه ها و علل فتنه در بین کارشناسان سیاسی و اهل علم و دین مطرح می شود، برهمین اساس با رئیس شورای هماهنگی تبلیغات اسلامی، حجت الاسلام محمدعلی سالاری به گفتگو پرداخته ایم.

*تببین کنید جریانات قبل از انتخابات چطور به فتنه ۸۸ منتهی شد؟

فتنه ۸۸ تجربه جدیدی برای دشمن بود تا بتواند ضربه ای به نظام مقدس جمهوری اسلامی بزند؛ اوایل شکل گیری انقلاب دشمن توطئه های مختلفی را در پیش گرفت اما با توجه به حضور مردم همیشه در صحنه، دشمن نتوانست پیروز شود، بنابراین نظام جمهوری اسلامی از میدان حادثه سربلند بیرون آمد.

همچنین در اوایل دهه۷۰ براساس تئوری انقلاب های مخملی در گرجستان و دیگر کشورها توفیق حاصل کردند تا به وسیله این انقلاب نظام حاکم را براندازند، از این رو چند دفتر در نقاط مرزی ایران همچون کردستان عراق، آذربایجان، باکو، افغانستان و دبی و... شکل گرفت که زیر نظر پنتاگون، سازمان سیاه و وزارت امورخارجه آمریکا کار می کردند و برنامه های مختلفی را در پیش داشتند به طوری که در سال چندین مقاله ارسال می کردند که در نتیجه سال ۷۸ واقعه کوه دانشگاه را راه انداختند و خیال می کردند این برنامه جوابگوی نقشه های آنان است اما متوجه شدند این برنامه ها آنان را به نتیجه نخواهد رساند، بنابراین تمام دفاتر به یک دفتر ویژه تبدیل و برنامه های خود را از آنجا آغاز کردند.

بهترین زمانی که آنان برای برنامه خود پیش بینی کرده بودند انتخابات سال ۸۸ بود، آنان از چندین ماه قبل از انتخابات به صورت علنی و میدانی برنامه خود را آغاز کرده بودند به طوری که در این میان یکی از افرادی که در گذشته مسئولیتی در کشور داشت به یکی از کشورهای اروپایی سفر و با یکی از نظریه پردازان انقلاب مخملی دیدار مخفیانه کرد، البته صوت این جلسه توسط سربازان گمنام امام زمان(عج) به دست آمد.

جالب است در ماه های نزدیک به انتخابات ۸۸ میزان سفرهای خارجی از ایران نسبت به قبل افزایش یافت و تعداد ایرانیان خارج از کشور که با سازمان های جاسوسی اروپایی ارتباط داشتند افزایش پیدا می کرد.

نکته روشنی که تمام اقشار متوجه آن هستند، جلسه ای بود که یکی از خویشاوندان مسئولان اسبق ایران در سفر به خارج حضور پیدا می کند که در آن جلسه بحث تقلب در انتخاب مطرح و به عنوان شعر آنان در انتخابات عنوان می شود.

*می توان انقلاب مخملی را الگویی برای ایجاد فتنه ۸۸ دانست؟

دشمن سعی داشت برای ایجاد فتنه در سال ۸۸ همچون انقلاب مخملی از درون نظام فردی را وارد میدان کند، بنابراین برای اجرای برنامه خود به این نتیجه رسیده بود بهترین فرد برای اجرای فتنه در سال ۸۸ یکی از مسئولان نظام است و آن فردی بود که در گذشته جمهوری اسلامی ایران سمت و جایگاهی داشت و وی را وادار می کنند این مسئله را مطرح و در نتیجه کمیته «صیانت از آراء» چندماه قبل از انتخابات مطرح می شود که این نشان دهنده نوعی توطئه است.

دو نفر از کاندیداهای انتخابات ریاست جمهوری در سال ۸۸ به عنوان لیدرهای این جریان انتخاب شدند البته در پشت صحنه افراد دیگری بودند که مسئولیت های کلانی در نظام داشته و مردم به آنان اعتماد داشتند.

وقتی به موضوع انتخابات توجه می کنیم آشکار است که شیوه ورود به انتخابات، نوع تبلیغات و جهت دهی به شعارهایی که در انتخابات مطرح می شود بیانگر زمینه چینی بوده است.

تمام این جریانات گواه بر این است که فتنه سال ۸۸ یک سوء تفاهم انتخاباتی نبود، چرا که افرادی که به عنوان مسئولان ارشد در دفاتر انتخاباتی دو نفر از سران فتنه حضور داشتند، پس از انتخابات فرار و مشخص شد با سرویس جاسوسی آمریکا و اسرائیل در ارتباط بودند و خود آنان اعتراف کردند تقلب در انتخابات امکان پذیر نیست و قرار بر این بود با این رمز برنامه های از پیش تعیین شده را پیاده کنند.

از این رو روشن است، هدف اصلی آنان براندازی جمهوری اسلامی ایران بوده هرچند اگر کاندیدای مورد نظر رای هم می آورد، و این نشان می دهد این حادثه از قبل برنامه ریزی شده بود تا به نظام ضربه بزنند.

*خواص در فتنه ۸۸ چه نقش و اشتباهاتی داشتند؟

خواص به چند گروه تقسیم می شدند به طوری که عده ای فریب خوردند و بعدا متوجه اشتباه خود شدند، خواصی که فریب خوردند اما بعدا به اشتباه خود اقرار نکردند و خواصی که در دل ماجرا بودند و در فتنه ۸۸ نقش داشتند و همچنین خواصی بودند که از ابتدا در خط انقلاب بودند اما در سال ۸۸ از مسیر اصلی و راهنمای نظام و چراغ هدایت نظام فاصله گرفتند.

در قضیه سال ۸۸ افرادی بودند که از پشت صحنه جریانات بی اطلاع بودند و آنان سران فتنه را افراد مورد اطمینان خود می دانستند به طوری که برخی از آنان در نظام جمهوری اسلامی از مسئولیت های خاصی همچون نخست وزیری، ریاست مجلس و نمایندگی امام راحل را برعهده داشتند و حتی قبل از انقلاب برای نظام زحمات زیادی را کشیده بودند در این مدت فریب خوردند و متوجه اشتباه خود شدند و برگشتند.

اما خواص دیگری بودند که فریب خوردند اما نسبت به اشتباه خود اعتراف نکردند چرا که غرور و جایگاهشان این اجازه را نمی داد و اما هنوز ملت ایران، این افراد را از خود دور نکرده و منتظر بازگشت آنان هستند تا اعلام کنند حوادث ۸۸ اشتباه و تقلب دروغ بوده است.

همچنین گروهی دیگر در این فتنه دست داشتند که در دل جریان بودند به طوری که نامه ها را بدون بسم الله می نوشتند، علنا در روز قدس روزه خواری می کردند و روزه خوارانی و به ساحت مقدس ائمه اطهار، شهدای نظام هتک حیثیت کردند و در نهایت با ارسال نامه به دشمنان خواستار تحریم جمهوری اسلامی شدند.

بنابراین تحریم امروز ایران که مردم را تحت فشار قرار داده و به بهانه تحریم بحث برجام مطرح و چند سال وقت سیاسی و فرهنگی کشور را تحت شعاع قرار داد، برگرفته از خواصی است که در سال ۸۸ در دل فتنه بودند و خواستند به نظام ضربه بزنند؛ آنان با درخواست تحریم راه را به سران آمریکا نشان دادند و ملت ایران آنان را نخواهد بخشید.

*نقش رهبری در فتنه ۸۸ چطور بوده است؟

مقام معظم رهبری هشت ماه آشوب در کشور را به هشت ماه  دفاع مقدس تشبیه کردند چراکه به اندازه هشت سال جنگ تحمیلی جایگاه داشت.

در فتنه ۸۸ نقش مقام معظم رهبری در کنترل بحران ها بی‌نظیر بود مسلما حرکت خودجوش مردم در ۹ دی ۸۸ بدون حمایت های ولایت فقیه دشوار می شد.

*جریان بیداری اسلامی چه نقشی در حصر خانگی سران فتنه داشته است؟

تصور این است که سران فتنه بخاطر اتفاقات سال ۸۸ در حصر به سر می برند در حالی که نظام پس از  جریانات ۸۸ و ۹ دی کاری با آنان نداشت و آنان آزادانه زندگی می کردند اما در سال ۸۹ که بحث بیداری اسلامی مطرح شد، سازمان های جاسوسی تصمیم گرفتند مشابه این جریانات را  در ایران راه بیندازند و دو نفری که در سال ۸۸ اقدام به فتنه کرده بودند را به میدان آوردند، آنان برای ۲۵ بهمن ۸۹ اطلاعیه صادر کردند و درخواست مجدد تجمع برای حمایت از مردم مصر را داشتند. مشخص بود که دروغ می گویند اگر آنان دلسوز نظام بودند برای حضور مردم در راهپیمایی ۲۲ بهمن اطلاعیه صادر می کردند.

از این رو شورای عالی امنیت ملی نشستی برگزار و به این نتیجه رسید که هدف سران فتنه بالاتر از بحث اغتشاشات است و به طوری که قصد توطئه برای ضربه زدن به اصل نظام را دارند و در نهایت حکم حصر این افراد صادر می شود.

*نقش مردم در جریان فتنه ۸۸ چطور بوده است؟

انقلاب ایران انقلاب مردمی است و امام راحل با اعتماد به حضور مردم وارد صحنه شد. مردم پا برهنه و مستضعفی که امروز برای ضروری ترین کالاهای خود با مشکل مالی مواجه هستند همواره در صحنه ها حضور دارند و خود را در معرض تیر و گلوله قرار دادند.

اگر خواص به دسته های مختلف تقسیم شدند و تنها یک گروه از آنان سربلند پیروز آمدند اما مردم همواره یک دسته بوده و در سال ۸۸ به میدان آمدند و از انقلاب دفاع کردند و امروز این انقلاب را به چهل سالگی رساندند.

*صحبت از فتنه ۸۸ و برگزاری راهپیمایی در ۹ دی هرساله چه اهمیتی دارد؟

یاد کردن ایام الله سفارش قرآن است و همچنین تکرار حوادث تاریخی نوعی عبرت و درس است که نباید فراموش کنیم.

همواره ماهیت فتنه در طول تاریخ بوده و تنها شکل آن تغییر یافته است، بنابراین باید چنین حوادثی تبیین شود تا جوانان و نسل جدید و افرادی که با فراموشی مواجه هستند، برای آنان یادآوری شود چرا که حماسه ۹ دی یک مانور اعتقادی، سیاسی، فکری، فرهنگی است.

*فتنه آینده از چه جنسی خواهد بود و نشانه های آن چیست؟

اکنون فتنه ای ۹۸ را در پیش داریم، دشمن با قدرت و قوتی بیشتر از سال ۸۸ ورود پیدا کرده و دست روی نقطه قوت جمهوری اسلامی گذاشته است. دشمن در فتنه ۹۸ قصد نابودی مردم را دارد و مسلما اگر نیروهای انقلاب و دلسوز نظام و مردم ولایتمدار هشیار نباشند فتنه ۹۸ سنگین تر از فتنه ۸۸ خواهد بود.

امیدواریم فتنه ۹۸ با هوشیاری ملت و تبعیت محض از مقام معظم رهبری و هدایت های مدبرانه ایشان در ابتدا خنثی شده و شاهد حوادث ناگوار نباشیم.

*فتنه ۸۸ چه آسیب هایی را به کشور وارد کرد که آثار آن تا به امروز باقی است؟

یکی از آسیب های فتنه ۸۸ خدشه دار شدن اعتماد اجتماعی بود، حتی یک ایرانی در هر گوشه از کشور اعتمادش به نظام خدشه دار بشود ضربه به کشور است، چرا باید یک ایرانی غیرتمند اعتماد خود را نسبت به نظام از دست بدهد، خدشه دار شدن اعتقادات برخی افراد بزرگترین آسیبی بوده که در فتنه ۸۸ به کشور وارد شد.

خسارت دیگری که این فتنه به کشور وارد کرد مسئله انرژی هسته ای بود؛ رئیس جمهور وقت آمریکا قبل از انتخابات با واسطه برای معظم له در این رابطه نامه ای ارسال کرده بود و کتبا بحث انرژی هسته ای را قبول کرده بودند اما سال ۸۸ پس از انتخابات دشمن جرائت پیدا کرد و علت آن امیدوار کردن دشمن نسبت به عده ای بود که می توانند کار انجام دهند.

مشکلات اقتصادی دیگر آسیب بود، جمهوری اسلامی داشت با قدرت از بحران اقتصادی عبور می کرد اما اگر قضیه ۸۸ اتفاق نمی افتاد و امیدواری دشمن به برخی افراد ایجاد نمی شد، دشمن آماده بود تمام و کمال تسلیم ایران شود.

*حماسه ۹ دی توسط چه قشری کلید خورد؟

۹ دی ۸۸ توسط جناح یا حزب خاصی کلید نخورد بلکه تمام اقشار جامعه از تمامی جناح ها و گروه های سیاسی پس از تحمل هشت ماه آشوب برای دفاع از ارزش های نظام و اسلام به میدان آمدند و مقام معظم رهبری در این حماسه با مدیریت خود افراد فریب خورده را بیدار کردند، بنابراین ۹ دی نماد تجلی پر شکوه بصیرت حسینی انقلابی مردم ایران بود.

کد خبر 4498490

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha