به گزارش خبرگزاری مهر ، مراسم نکوداشت استاد فرهیخته صنعت و دانشگاه محمد رنجبر رئیس پژوهشگاه نیرو با حضور دکتر عارف معاون اول سابق رئیس جمهوری ، بیطرف و زنگنه وزیران سابق نیرو و نفت ، علی عباسپور رئیس کمیسیون آموزش و تحقیقات مجلس شورای اسلامی برگزار شد .
در این مراسم ، محمد رضا عارف معاون اول سابق رئیس جمهوری افزود : دکتر رنجبر به عنوان یکی از چهره های شاخص علمی کشور با تدبیر و درایت خاصی توانست دانشگاه صنعتی شریف را در دوران بحران پس از انقلاب اداره کند .
عارف افزود : پیشرفت صنعت برق در کشور از آثار همکاری وی و نگاه درازمدت و جامع درجهت توسعه علمی کشور و به کار گیری امکانات وزارت نیرو برای رفع مشکلات دانشکده ها به خصوص دانشکده های برق است .
همچنین بیژن زنگنه وزیر سابق نفت با اشاره به سوابق کاری دکتر رنجبر ، فعالیت های شاخص وی به عنوان معاون وزیر نیرو در دوران خود را کلید حل مشکل خاموشی های پس از جنگ از طریق تغییر راهبرد وزارتخانه از تکیه بر نیروگاه بخاری به گازی و ترکیبی ، نهادینه کردن و سازمان دهی توسعه برق ها با ایده توسعه منابع آب و نیروی ایران ، فعال کردن شرکت های پیمانکاری بر پایه فن آوری در بخش تحقیق دانست .
وی فعال کردن بخش خصوصی را خدمت به کشور و اعتلای کشور دانست . وزیر سابق نیرو نیز در این مراسم نکوداشت با اشاره به نگرش کلان و بلند دکتر رنجبر گفت : تاسیس پژوهشگاه نیرو از مهمترین نتایج نگرش بلند وی است .
بیطرف افزود : پژوهشگاه نیرو به عنوان بزرگ ترین مرکز تحقیقات برق و انرژی در ایران و خاورمیانه از نظر کمی و کیفی از پژوهشگاه بزرگ و معتبر در بخش برق و انرژی است که از سوی دکتر رنجبر تاسیس شده است .
وی گفت : 550 عضو هیئت علمی در این پژوهشگاه درحال فعالیت هستند و تاکنون 450 پژوهش تحقیقاتی در آن صورت گرفته است .
رئیس پژوهشگاه نیرو خود در این مراسم با تشکر از این مراسم گفت : قبل از انقلاب اسلامی ، خطوط انتقال و توزیع برق دست پیمانکاران خارجی بود و تولید تنها سه هزار و 500 مگاوات بود اما امروز 10 برابر یعنی 35 مگاوات است .
رنجبر اظهار داشت : قبل از انقلاب ، 21 مشاور خارجی در ایران فعال بودند و تمامی پروژه ها دست آنان بود که پس از جنگ تحمیلی همه از ایران رفتند و در سال 59 همه کارها تعطیل شد که برای فعال شدن دوباره وزارت نیرو قانون جاکوب یا 20 رتبه ای را برای افزایش حقوق و مزایای وزارت نیرو به کشور آوردیم تا همه فارغ التحصیلان در این وزارتخانه جذب شوند .
وی اضافه کرد : تاکنون 27 کار تولیدی در کارخانه داشته ایم و 27 دانش فنی را به فروش رسانده ایم .


نظر شما