به گزارش خبرنگار مهر، فردین اخلاقیان پیش از ظهر امروز در دومین همایش استانی بزرگداشت روز جهانی خاک که در تالار مولوی دانشگاه کردستان برگزار شد, با اشاره به تغییر روش پژوهش و هدفمند شدن پژوهش ها، اظهارداشت: دانش بنیان شدن پژوهش ها در رفع چالش های اجتماعی مانند مسائل زیست محیطی، آلودگی اب و خاک می تواند بسیار تاثیرگذار باشد.
وی افزود: امارها نشان می دهد در سال ۹۶ بیش از ۵۰ هزار مقاله بین المللی توسط پژوهشگران ایرانی در دنیا منتشر شده که این مسئله نشان دهنده ظرفیت بالا در این حوزه است و باید تنها به سمت دانش بنیان شدن سوق داده شوند.
رئیس دانشگاه کردستان ادامه داد: آموزشگاه های عالی و موسسات پژوهشی بعد از جمع اوری این پژوهش ها باید انها را به سمت عملی شدن هدایت کنند و با این کار می توان تبدیل علم به ثروت را تحقق بخشید.
اخلاقیان یاداور شد: دانشگاه کردستان نیز طی چند سال گذشته گام های خوبی در این مسیر برداشته است و برگزاری چنین همایش هایی می تواند در راستای رفع چالش های اجتماعی امروز مانند محیط زیست، آلودگی خاک و آب، اشتغال و بیکاری نقش انکارناپذیری ایفا کند.
وی بیان کرد: کردستان به لحاظ فیزیکی از نظر وجود خاک وضعیت مناسبی نسبت به کشور دارد اما باید این ثروت را به خوبی نگهداری کرد و در راستای بهره وری از این مهم فعالیت ها بصورت دانش بنیان پیگیری شود.
نظر شما