به گزارش خبرنگار مهر، سیدسعید شاهرخی ظهر پنج شنبه در شورای برنامهریزی و توسعه استان همدان با بیان اینکه باید بر فرصتهای موجود در تبصرههای بودجه ۹۸ تمرکز کنیم، اظهار داشت: مدیران به اطلاعات داده شده در رابطه با تبصرههای بودجه ۹۸ توجه کنند.
وی با بیان اینکه برنامهریزی صحیح و هدفمند مستلزم داشتن اطلاعات و آمار درست و کامل است، گفت: مدیران دستگاههای اجرایی باید برای تصمیم گیری و تصمیم سازی به آمار دقیق، صحیح و مستند حوزه کاری خود اشراف داشته باشند.
شاهرخی با بیان اینکه توجه به معیشت و اشتغال و حمایت از بخش خصوصی از مهمترین جهت گیری های بودجه سال ۹۸ کشور است و اگر قرار باشد در تولید و اشتغال و معیشت مردم بهبودی رخ دهد باید اعتبارات صرف حضور بخش خصوصی شود، گفت: در صورت عدم حضور بخش خصوصی توفیقی حاصل نمیشود بنابراین باید مشتاقانه درب ها را به روی بخش خصوصی باز کرد.
وی با بیان اینکه برای احیای واحدهای تولیدی راکد برنامه ریزی شده است، عنوان کرد: باید مشکلات واحدهای تولیدی که در حوزه صنعت و کشاورزی ظرفیت بیشتری دارند رفع شود.
وی خواستار اعلام نام واحدهای تولیدی راکد استان همدان شد و بابیان اینکه باید به معیشت مردم توجه کرد و افزود: مسئله معیشت مردم باید به صورت عملیاتی، کیفی و کمی بررسی شود.
استاندار همدان همچنین به بودجه اشاره کرد و با بیان اینکه سعی بر این است به صورتی قدم برداریم که شرایط بودجه استان همدان در لایحه نهایی بهتر شود، اضافه کرد: مجموع اعتبارات عمرانی استان همدان در لایحه پیشنهادی بودجه ۹۸ از ۴۱۴ میلیارد تومان در سال ۹۷ به ۴۸۵ میلیارد تومان در لایحه بودجه ۹۸ رسیده و ۱۷ درصد افزایش دارد.
شاهرخی با بیان اینکه اعتبارات هزینهای در سال ۹۷ در استان ۲۷۹ میلیارد تومان بود که در لایحه بودجه سال ۹۸ به ۳۳۴ میلیارد تومان رسیده و باافزایش ۲۰ درصدی روبرو است، افزود: باید هر مدیری اطلاعات دستگاه خود را داشته باشد.
نماینده مردم همدان در مجلس شورای اسلامی نیز با بیان اینکه استاندار همدان فضای جدید و رویکرد خوبی را برای پیگیری امور در استان آغاز کرده است، گفت: کارها در شرایط فعلی تحریم و مشکلات اقتصادی در استان به درستی در حال پیگیری است.
امیر خجسته عنوان کرد: مجمع نمایندگان و مدیر ارشد استان با یک وحدت و هماهنگی خوبی به دنبال پیگیری های مسائل مهم استان هستند.
وی با بیان اینکه در شرایط تحریم و جنگ اقتصادی باید سعی شود بودجه به گونه ای تصویب شود که مشکلات اقتصادی درجامعه به خوبی در بودجه دیده شود، گفت: معیشت مردم، بهداشت و درمان و تقویت بنیه دفاعی باید در بودجه در اولویت باشد.
خجسته بابیان اینکه باید با تفکر جهادی پیش برویم تا از تحریمها عبور کنیم، تاکید کرد: قیمت کالاها باید کاهش پیدا کند تا اقشار آسیب پذیر با مشکلات کمتری روبرو شوند.
نظر شما