۱۵ دی ۱۳۹۷، ۱۵:۲۸

در شورای پیشگیری از مواد مخدر اردبیل مطرح شد؛

مشاوره‌ چهره به چهره خانواده معتادان فراموش نشود/ساماندهی کمپ‌ها

مشاوره‌ چهره به چهره خانواده معتادان فراموش نشود/ساماندهی کمپ‌ها

اردبیل - با برگزاری کمیته فرهنگی و شورای پیشگیری از اعتیاد استان اردبیل بر ضرورت دامنه‌دار شدن مشاوره‌ چهره به چهره در بین خانواده‌های معتادان و ساماندهی کمپ‌ها تاکید شد.

به گزارش خبرنگار مهر، شورای پیشگیری از مواد مخدر استان اردبیل ظهر شنبه با حضور مدیران و نمایندگان دستگاه‌های اجرایی در سالن کنفرانس شیخ صفی استانداری برگزار شده و راهکارهای لازم برای کاهش آسیب‌های اجتماعی ارائه گردید.

در ابتدای این جلسه، مصوبات پیشین کارگروه فرهنگی پیشگیری از مواد مخدر مورد بررسی قرار گرفته و برنامه و راهکارهای جدید برای عبور از این چالش و دغدغه مهم اجتماعی تبیین شد.

نقش آموزش در مبارزه با مواد مخدر پررنگ‌تر شود

دبیر شورای مبارزه با مواد مخدر استان اردبیل در این نشست توضیح داد: در جلسات پیشین کارگروه فرهنگی مبارزه با مواد مخدر، ۵ مصوبه داشتیم که اغلب آنان در حوزه توجه به آموزش و پیشگیری از آسیب‌های مصرف مواد افیونی خلاصه شده بود.

بهشتی ادامه داد: آموزش می‌تواند نقش بسیار مثبتی را در کاهش آسیب‌های اجتماعی و دوری گزیدن جوانان از مصرف مواد مخدر ایفا کند و با پررنگ‌تر کردن مباحث آموزشی بسیاری از برنامه‌های مبارزه با این آسیب که به دغدغه بسیاری از خانواده‌ها تبدیل شده است، به سرمنزل مقصود خواهد رسید.

وی یادآور شد: طبق مصوبات پیشین کارگروه فرهنگی پیشگیری از مواد مخدر مقرر گردید تا تمهیدات لازم  توسط سازمان بهزیستی برای برگزاری کارگاه‌های آموزشی ویژه سازمان‌های مردم نهاد و مراکز اقامتی بهبود معتادان اندیشیده شود.

دبیر شورای مبارزه با مواد مخدر استان اردبیل تصریح کرد: در راستای توجه به موضوع اعتیاد اداره‌کل آموزش و پرورش استان اردبیل نیز برگزاری دوره‌های ویژه‌ برای معلمان و مدیران مراکز آموزشی را متعهد شده تا با اجرایی شدن آن و انتقال تجارب و آموخته‌های فعالان حوزه آموزش به نوجوانان و جوانان در حوزه پیشگیری موفق‌تر از گذشته ظاهر شد.

اعتیاد در کمین خانواده‌های بی‌بضاعت قرار دارد

مدیرکل کمیته امداد امام خمینی (ره) استان اردبیل نیز در شورای پیشگیری از مواد مخدر استان اردبیل توضیح داد: با توجه به اینکه اعتیاد خانواده‌های فقیر و بی‌بضاعت را بیش از دیگر گروه‌ها تهدید می‌کند، می‌بایست افزایش آموزش و نهادینه کردن آسیب‌های غیرقابل جبرانی که با گرایش به مصرف مواد مخدر ایجاد می‌شود، در بین تمامی دستگاه‌های اجرایی به یک اصل مهم تبدیل شود.

دشتی افزود: طی روزهای گذشته برگزاری برنامه‌های ویژه آموزشی برای ۴۲۰ نفر از مددجویان کمیته امداد اردبیل و خانواده‌های آنان تدارک دیده شد.

وی بر تداوم برگزاری سلسله برنامه‌های آموزشی و مشاوره در بین مددجویان کمیته امداد تاکید کرد و یادآور شد: نیازمند افزایش مداخله در درمان آسیب‌های اعتیاد در بین مددجویان هستیم تا مشارکت‌های لازم در مواجهه با این قبیل آسیب‌ها ارتقا یابد.

مدیرکل کمیته امداد امام خمینی (ره) استان اردبیل توضیح داد: برای ارتقای مباحث آموزشی در بین مددجویان نیازمند برخورداری از نیروهای انسانی آموزش دیده و متعهد هستیم و در این خصوص با هماهنگی دادگستری استان اردبیل و بهره‌مندی از مشاوران این بخش، مددکاران کمیته امداد از آموزش‌های تخصصی برخوردار خواهند شد.

به گزارش خبرنگار مهر، در شرایطی که اکثر مدیران و نمایندگان دستگاه‌های اجرایی در شورای پیشگیری مبارزه با مواد مخدر استان اردبیل حضور یافته بودند به دلیل تراکم برنامه‌های استانداری و بازدید از زمین مرکز اقامتی معتادان جلسه مذکور در مدت زمان کوتاه ۲۰ دقیقه‌ای جمع‌بندی و به پایان رسید.

کد خبر 4504529

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha