۱۹ دی ۱۳۹۷، ۸:۵۴

معاون تربیت بدنی و سلامت اداره کل آموزش و پرورش استان کردستان:

مدیران مجتمعهای ورزشی حلقه موثردرتحقق اهداف حوزه تربیت بدنی هستند

مدیران مجتمعهای ورزشی حلقه موثردرتحقق اهداف حوزه تربیت بدنی هستند

سنندج - معاون تربیت بدنی و سلامت اداره کل آموزش و پرورش استان کردستان گفت: مدیران مجتمع های ورزشی حلقه موثر در تحقق اهداف حوزه تربیت بدنی هستند و نقش آنان در این حوزه انکار ناپذیر است.

به گزارش خبرنگار مهر، افشین خوش گوار صبح امروز در مراسم افتتاحیه کارگاه آموزشی مدیریت، حفظ و نگهداری مجتمع های آموزشی و ورزشی ویژه مدیران مجتمع های ورزشی استان کردستان که در اردوگاه شهید سلیمان خاطر سنندج برگزار شد، با بیان اینکه متاسفانه طی چند دهه اخیر جایگاه مدیران ورزشی به غفلت رفته است، اظهارداشت: بهره گیری از ظرفیت و پتانسیل مجتمع های ورزشی ضروری است.

وی با اشاره به اهداف برگزاری این کارگاه آموزشی، افزود: توجیه مدیران در مورد حقوق ورزشی، نحوه نگهداری تجهیزات، توجیه سامانه ثبت نام و تشریح سامانه منابع درآمدی از اهداف برگزاری این دوره است.

معاون تربیت بدنی و سلامت اداره کل آموزش و پرورش استان کردستان با اشاره به اینکه سند تحول بنیادین نقشه راه آموزش و پرورش است، ادامه داد: معاونت تربیت بدنی و سلامت استان بر اساس سند، به دنبال تربیت انسان کامل بوده و تمام برنامه ها در قالب این سند اجرایی می شود.

خوش گوار ایجاد نشاط، شادابی، تحرک و فعالیت های بدنی و ارتقای سطح سلامت جسمانی، روحی و روانی در دانش آموزان را هدف اصلی معاونت تربیت بدنی و سلامت عنوان کرد و یادآور شد: استعدادیابی، افزایش سرانه ورزشی دانش آموزان، غنی سازی اوقات فراغت از دیگر اهداف این حوزه است.

وی نقش مدیران مجتمع های ورزشی استان را در تحقق اهداف برنامه های حوزه تربیت بدنی را غیر قابل انکار دانست و بیان کرد: مدیران مجتمع های ورزشی، حلقه اصلی در ارتقای افزایش سرانه ورزشی دانش آموزان و شناسایی استعداد های ورزشی هستند.

معاون تربیت بدنی و سلامت اداره کل آموزش و پرورش استان کردستان در ادامه به برخی از ویژگی ها و شاخص های مجتمع های ورزشی اشاره کرد و گفت: ماهیت کار مجتمع ها براساس شرایط زمانی و مکانی قابل ارزیابی نیست.

خوش گوار از تدوین شیوه نامه بومی براساس ظرفیت و پتانسیل استان برای مجتمع های ورزشی خبرداد و اظهارداشت: در این شیوه نامه ابتکار عمل به شهرستان واگذار شده و نحوه اخذ شهریه، ساعات فعالیت و نحوه اداره مجتمع ها تشریح شده است.

وی با بیان اینکه تمام اماکن آموزشی از اعتبارات دولتی برخوردار هستند، افزود: برای مجتمع های ورزشی هیچ گونه اعتباری در نظر گرفته نشده و خودگردان هستند و هنر مدیران مجتمع این است که از ظرفیت و پتانسیل های موجود به نحو احسن استفاده کنند.

معاون تربیت بدنی و سلامت اداره کل آموزش و پرورش استان کردستان مجتمع های ورزشی را تنها سرمایه سخت افزاری معاونت تربیت بدنی و سلامت برای افزایش سرانه ورزش دانش آموزان عنوان کرد و ادامه داد: حیاط مدارس استاندارهای لازم را برای انجام فعالیت های ورزشی ندارند.

خوش گوار در ادامه بر حفظ و نگهداری مجتمع های ورزشی تاکید کرد و از مدیران این مجتمع ها خواست با اشرافیت بر فضاهای ورزشی به صورت مستمر و روزانه بازدیدهای از این بناها داشته باشند.

وی استفاده خلاقانه مدیران مجتمع های ورزشی از مهارت های سه گانه مدیریتی شامل مهارت های فنی، ادراکی و انسانی را موثر در حل مشکلات و تحقق اهداف دانست و با بیان اینکه تعداد زیادی از اماکن ورزشی استان به مرز فرسودگی نزدیک شده اند، یادآور شد: جذب مشارکت های مردمی برای کمک به سالن های ورزشی امری ضروری است.

کد خبر 4507980

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha