حسن حمیدپور ، پژوهشگر معاونت پژوهشی جهاد دانشگاهی واحد تربیت معلم در گفتگو با خبرنگار مهر در کرج اظهار داشت: متاسفانه در سطح دانشگاه نیز برنامه مدون و آموزش علمی در زمینه پیش دبستانی وجود ندارد در حالی که این دوره در زندگی فرد سرنوشت ساز است.
وی افزود: نتایج تحقیقات مختلف نشان داده که کودکان دارای تجربه پیش دبستانی مفید در کسب مهارت های روانی و حرکتی بهتر عمل کرده و در اجتماع نیز موفق تر ظاهر می شوند.
حمیدپور خاطرنشان کرد: رشد اجتماعی ، عاطفی و ذهنی در سنین پیش دبستانی به سرعت رخ می دهد و برنامه های آموزشی مفید در این زمینه می تواند به خانواده ها به خصوص مادران شاغل در جهت تربیت فرزندان کمک کند.
وی تصریح کرد: انجام تحقیقات در زمینه پیش دبستانی و اثرات آن در سازگاری اجتماعی دانش آموزان ابتدایی نه تنها لازم بلکه فوق العاده ضروری است زیرا نتایج آن می تواند برای مربیان مهد کودک ها ، مراکز تربیتی و تادیبی و آموزش و پرورش بسیار مفید باشد.
پژوهشگر معاونت پژوهشی جهاد دانشگاهی واحد تربیت معلم یادآور شد: بی توجهی به کیفیت و کمیت این دوره می تواند در طول زمان اثرات نامطلوب خود را ظاهر کند و دوره پیش دبستانی را به دورانی بی ثمر و غیر مفید بدل سازد.
وی تاکید کرد: در همین زمینه طرح پژوهشی از سوی جهاد دانشگاهی در دست اجراست که نتایج آن می تواند به بهبود کمی و کیفی آموزش در دوره پیش دبستانی کمک کند.
نظر شما