به گزارش خبرگزاری مهر، داراب بیرنوندی در این باره اظهار کرد: با تاسیس شرکت های آب و فاضلاب در سال ۱۳۷۲ که خود محصول انقلاب اسلامی و به جهت ارائه خدمات مطلوبتر آب و ایجاد شبکه های جمع آوری و تصفیه فاضلاب بود، هم اکنون جمعیت شهری استان در بخش دسترسی به آب شرب ۱۰۰ و در بخش ایجاد شبکه های جمع آوری و تصفیه فاضلاب به ۶۳ درصد رسیده است.
وی افزود: در پیش از انقلاب در بخش شبکه های جمع آوری و احداث تصفیه خانه های فاضلاب هیچ اقدامی صورت نگرفته بود در حالی که هم اکنون این استان دارای ۶ باب تصفیه خانه فعال و در حال بهره برداری با ۱۳۷۲ کیلومتر شبکه خطوط انتقال و جمع آوری فاضلاب با ۲۴۷ هزار مشترک انشعاب فاضلاب بوده که معادل ۶۳ درصد جمعیت شهری است.
مدیرعامل شرکت آب و فاضلاب استان قزوین با اشاره به پوشش ۱۰۰ درصدی جمعیت شهری استان در بهره مندی و دسترسی آب شرب سالم و بهداشتی گفت: بیش از ۳۰۲ هزار انشعاب آب به مردم واگذار شده که این رقم در بدو پیروزی انقلاب تنها ۲۰ هزار فقره بود.
وی تصریح کرد: هم اکنون ۲۷ شهر استان تحت پوشش این شرکت بوده و که در بدو تاسیس شرکت در سال ۱۳۷۲ حجم مخازن قابل بهره برداری تنها ۳۳ هزار متر مکعب بود ولی هم اکنون مخازن آب شرب به حجم ۲۸۰ هزار مترمکعب رسیده است.
بیرنوندی اضافه کرد: در پیش از انقلاب به دلیل ضعف در سیستم تولید و توزیع آب شرب، شاهد قطعی آب گسترده، نوبت بندی و سایر مشکلات بودیم که خوشبختانه با اقدامات مناسب زیربنایی صورت گرفته به ویژه با تاسیس شرکت های آب و فاضلاب، دسترسی مردم به آب شرب مستمر و شبانه روزی شده است.
وی خاطرنشان کرد: در حال حاضر برای تامین آب شرب شهری استان قزوین از ۱۶۲ حلقه چاه در مدار و ۲ هزار و ۱۹۱ کیلومتر شبکه اصلی و خطوط انتقال و ۲۶ باب ایستگاه پمپاژ با ظرفیت ۳۲۲ هزار ۸۰۰ مترمکعب در شبانه روز استفاده می شود.
نظر شما