به گزارش خبرنگار مهر، حجت الاسلام والمسلمین علی نعمت زاده، ظهر امروز در دیدار با قهرمانان کاراته شهرستان مرند، ابراز داشت: حمایت مالی بیشتر از فوتبال می شود، ورزش کشتی که یک ورزش بومی و ملی و ایرانی است و صاحب مقام در عرصه بین المللی است، نسبت به فوتبال کمتر مورد توجه قرار می گیرد.
وی با اشاره به رتبه های بالای ایران در بسیاری از زمینه ها خاطرنشان کرد: در دوران دفاع مقدس، به ما سیم خاردار نمی دادند اما سختی ها در موفقیت جهانی ما تاثیرگذار بود.
امام جمعه مرند تاکید کرد: شخصیت های برجسته ما معمولا در سختی بزرگ شدند، علامه طباطبایی و پروفسور حسابی به سختی بزرگ شدند اما به مراتب بالایی رسیدند.
حجت الاسلام والمسلمین نعمت زاده همچنین با بیان اینکه باید بودجه ورزشی مرند افزایش پیدا کند، تاکید کرد: بودجه پایین ورزشی شهرستان ویژه مرند، بسیار نامهربانی است و با دارا بودن تیم ها و رشته های فعال، باید بودجه کافی در اختیار این شهرستان قرار بگیرد.
وی تاکید کرد: وزارت ورزش و جوانان باید هم در زمینه ورزش قهرمانی کار کند هم در عرصه ورزش عمومی، احداث ورزشگاه از احداث بیمارستان و درمانگاه مهم تر است و باید این فرهنگ سازی صورت بگیرد، اگر امکانات ورزشی افزایش پیدا کند انسان های سالم و شادابی خواهیم داشت که نیاز کمتری به بیمارستان پیدا می کنند.
امام جمعه مرند اذعان داشت: از فرماندار ویژه مرند، نماینده مجلس و مدیرکل ورزش و جوانان استان آذربایجان شرقی درخواست خواهم کرد تا نسبت به افزایش بودجه ورزشی شهرستان مرند تجدیدنظر کند.
حجت الاسلام والمسلمین نعمت زاده عنوان کرد: باید از استعداد بانوان در زمینه مدیریت نیز بهره برد، استعداد و توانایی در جنسیت انسان خلاصه نمی شود، از اداره ورزش و جوانان می خواهم که از بانوان نیز در معاونت ها استفاده کند.
ورزشکاران در فرهنگ هم قهرمان باشند
وی در بخش دیگری با بیان اینکه دین اسلام به سلامت جسم و روح اهمیت می دهد، خاطرنشان کرد: اسلام به بهداشت روان و روح هم اهمیت ویژه ای قائل است، بسیاری از انسان ها شاید از نظر جسمی سالم باشند اما از نظر روحی، معلول باشند.
امام جمعه مرند همچنین با بیان اینکه ورزشکاران ایرانی باید در زمینه فرهنگی هم قهرمان باشند، گفت: بانوان ما با حجاب در عرصه های بین المللی حضور پیدا کرده و مدال نیز کسب می کنند و رهبر معظم انقلاب اسلامی هم به چنین بانوانی افتخار می کنند.
این استاد حوزه و دانشگاه ادامه داد: پای بندی ورزشکاران ایرانی به فرهنگ و نماز و حجاب، مکتب شیعه را تبلیغ می کند.
وی گفت: اقدام پهلوانی نوجوان شطرنج ایران در مسابقات جهانی که حاضر نشد در برابر ورزشکار رژیم صهیونیستی شرکت کند، علیرغم اینکه او را از قهرمانی جهان دور کرد اما دل میلیون ها مسلمان را شاد کرد.
حجت الاسلام والمسلمین نعمت زاده تصریح کرد: ورزشکاران باید در کنار ورزش قهرمانی نسبت به تحصیل خود و اخلاقیات و فرهنگ نیز اهتمام داشته باشند.
امام جمعه مرند در ادامه عنوان کرد: باید فضای ورزشی را سالم کنیم تا خانواده ها از سپردن فرزندان خود به محیط ورزشی آسوده خاطر باشند.
فعالیت ۴۱ هیات ورزشی در شهرستان مرند
همچنین رئیس اداره ورزش و جوانان شهرستان مرند در این دیدار ابراز داشت: رشته کاراته در رده های آقایان و بانوان برای شهرستان افتخارآفرین بودند.
امیرحسین فقیهی با اشاره به حضور تیم کاراته شهرستان مرند در مسابقات استانی اظهار داشت: ورزشکاران کاراته شهرستان مرند، دارای سه حکم قهرمانی آسیا هستند.
وی ادامه داد: یاسر و یاسین اکرامی دو قهرمان نوجوان شهرستان مرند هستند که به اردوی تیم ملی هم دعوت شدند.
رئیس اداره ورزش و جوانان شهرستان مرند در ادامه با اشاره به بودجه کم ورزشی این شهرستان تصریح کرد: تعداد ۴۱ هیات ورزشی در شهرستان مرند فعال هستند اما سالیانه حدود ۵۰ میلیون بودجه به آن ها پرداخت می شود.
مشکلات حضور بانوان در لیگ کاراته استان
رمضانی مربی کاراته بانوان شهرستان مرند هم خاطرنشان کرد: بانوان مرند در رشته کاراته می توانند افتخارآفرین و مدال آور باشند اما در حق آن ها اجحاف می شود.
وی افزود: در لیگ دوره اول کاراته استان شرکت کردیم و مقام آور بودیم اما امسال شرکت در این مسابقات سخت شد و از لحاظ هزینه دچار مضیقه هستیم.
این مربی کاراته با اشاره به اینکه آموزش و پرورش از دانش آموزان مقام آور حمایت نمی کند، تصریح کرد: امسال در مسابقات کشوری نتوانستیم شرکت کنند چون هزینه ها بسیار بالاست.
نظر شما