به گزارش خبرگزاری مهر، راه اندازی نظام شابک در افغانستان با کمک موسسه خانه کتاب، طی جلسه ای با حضور رایزن فرهنگی افغانستان و مدیر عامل کتاب مورد بحث و بررسی قرار گرفت.
به گزارش روابط عمومی خانه کتاب، در این جلسه که با حضور حبیب الله تخاری، رایزن فرهنگی افغانستان در ایران، سید مهدی جهرمی، مدیرعامل خانه کتاب، داریوش مطلبی، مدیر شابک و غلام سرور سعادت مسئول پیگیری شابک افغانستان برگزار شد تاریخچه پیگیری های انجام گرفته درباره عضویت افغانستان در نظام شابک و بیان اهمیت عضویت در نظام شابک برای کشورها بررسی شد.
در این جلسه پس از ارایه گزارشی از وضعیت نشر افغانستان در سالهای گذشته از جمله میزان ناشران فعال و تعداد کتاب های منتشر شده در پنج سال گذشته، مقرر شد وضعیت فعلی و پیش بینی ها برای 10 سال آینده برای ارسال به سازمان جهانی شابک در اختیار خانه کتاب قرار گیرد.
همچنین با توجه به حجم ناشران افغانستان که در کشورهای همجوار فعایت می کنند و ممکن است در آینده در کشور خود فعال باشند اسامی آنها تهیه و از طریق خانه کتاب در اختیار سازمان جهانی شابک قرار بگیرد.
خبر دیگر اینکه، کتابخانه شهید فهمیده فرهنگسرای بهمن با همکاری انجمن ادبی عروض در ادامه سلسله نشست های یک کتاب یک نویسنده اقدام به نقد و بررسی مجموعه شعر عقب مانده سروده علی سطوتی قلعه خواهد نمود.
این نشست از ساعت 15 تا 18 روز چهارشنبه دوم اسفند ماه با حضور شاعر و جمعی از منتقدین در تالار فرهنگ برگزار خواهد شد. عقب مانده نخستین کتاب علی سطوتی قلعه است و در برگیرنده سروده هایی در قالب آزاد است.
فرهنگسرای تفکر نیز همزمان با روز جهانی تفکر، نقد و بررسی کتاب " قدرت دعا " اثر کارتین پاندر را برگزار می کند.
در این همایش راههای ارتباط با پروردگار از طریق دعا و رسیدن به آرامش روان و معنویت با حضور استاد عبدالوهاب فیروزی مورد نقد و بررسی قرار می گیرد.
این همایش روز یکشنبه 6 اسفند ماه 1385 ساعت 30/8 صبح انجام می شود.
نظر شما