دکتر رحیم رسروری زنجانی در گفتگو با خبرنگار مهر در زنجان ، با عنوان این مطلب که در سفر اردیبهشت امسال رئیس جمهور به زنجان ، راه اندازی و احیاء این دانشکده مورد تاکید قرار گرفته بود ، افزود: با طرح راه اندازی سریع این دانشکده در جلسه هیئت دولت ، مجوز جذب 25 نفر دانشجو در 30 اردیبهشت 85 اخذ و بعد از طی مراحل بازدید مورد تائید قرار گرفت و توانست در نیمه دوم سال تحصیلی جاری با تعداد 22 نفر دانشجو و 23 عضو هیئت علمی ، فعالیت آموزشی خود را آغاز نماید.
رئیس دانشگاه علوم پزشکی و خدمات درمانی استان زنجان با عنوان این مطلب که زمان آغاز عملیات احداث دانشکده دارو سازی استان زنجان مربوط به سال 66 است ، گفت: فعالیت احداث این دانشکده در سال 73 با 95 درصد پیشرفت فیزیکی متوقف شد.
سروری زنجانی افزود: دانشکده داروسازی زنجان یکی از مجهزترین دانشکده های داروسازی کشور به لحاظ امکانات آزمایشگاهی ، اعضای هیئت علمی توانمند و مجموعه اجرایی و اداری است.
رئیس دانشگاه علوم پزشکی و خدمات درمانی استان زنجان ادامه داد: دانشکده داروسازی زنجان در زیربنایی به مساحت 670متر مربع و در 3 طبقه ، با ظرفیت پذیرش 200 تا 300 دانشجو احداث شده است.
وی اعتبار هزینه شده برای تجهیز و راه اندازی دانشکده داروسازی استان زنجان را از ابتدای زمان احداث تا امروز ، یک میلیارد و 588 میلیون تومان عنوان و افزود: اعتبارات تعهد شده و مورد نیاز برای تکمیل و تجهیز ساختمان را 2 میلیار و 69میلیون تومان است که امیداوریم با توجه به اقدامات صورت گرفته ، یک میلیارد و 660میلیون تومان را از محل بند 6 مصوبه مجلس جذب کنیم و رقم دیگر که بالغ بر 810 میلیون تومان از محل اعتبارات سفر مقام معظم رهبری به استان تامین خواهد شد ، البته از ردیف های دیگر نیز در حال تلاش برای جذب این اعتبار هستیم.
سروری زنجانی گفت: تمامی قسمتهای این دانشکده همچون قسمتهای اداری و مدیریتی ، سلف سرویس ، کتابخانه و انتشارات ، سایت و اتاق حیوانات تشکیل و تجهیز شده است.
رئیس دانشگاه علوم پزشکی و خدمات درمانی استان زنجان ، دانشکده داروسازی استان را نیازمند 12 آزمایشگاه عنوان کرد و افزود: از این تعداد ، 2 آزمایشگاه آماده و تجهیز شده است.
نظر شما