به گزارش خبرنگار مهر، غلامرضا پاوند عباسی پیش ازظهر شنبه در جلسه شورای ترویج و توسعه فرهنگ ایثار و شهادت اظهار داشت: در زمان دفاع مقدس بیشتر اشعار بیشتر به صورت حماسی بوده است.
وی با بیان اینکه بعد از دفاع مقدس شاهد اشعار اعتراضی نیز بوده ایم گفت: برداشت های متفاوتی درباره این اشعار وجود دارد و یک نگاه ناشی از نادیده گرفتن بچه های جبهه و جنگ است.
وی عنوان کرد: شعر ضد جنگ وضد دفاع مقدس، جنگ را کشتار و سیاه نمایی و نابودی می داند ولی شعر دفاع مقدس به دنبال صلح است و به روحیه ایثار و مقاومت بیشتر توجه می کند.
هدایت مظلومی مدیرکل بنیاد شهید و امور ایثارگران مازندران نیز با اشاره به اینکه کتاب فرهنگ شاعران دفاع مقدس در دستور کار تهیه و چاپ قرار دارد خواستار برنامه ریزی و حمایت برای ترویج فرهنگ دفاع مقدس شد.
وی افزود: معرفی الگوه های مقاومت، تامین اعتبار برای ساخت اردوگاه هفت تپه، برگزاری یادواره های شهدای در استان از جمله برنامه ها برای ترویج فرهنگ ایثار و شهادت است.
مظلومی یادآور شد: ۶۶ یادواره شهید شهرستانی و هزار یادواره پایگاهی در استان برنامه ریزی شده است و تدوین ۴۰ کتاب و تامین اعتبار ۴۰ میلیارد تومانی برای تکمیل فاز اول و دوم پارک موزه دفاع مقدس از دیگر برنامه ها است.
مدیرکل بنیاد شهید و امور ایثارگران مازندران تصریح کرد: تاکنون شش کارگروه ترویج و نشر ارزش های دفاع مقدس در استان برگزار شده است و برنامه های مختلفی در آن مصوب شده است.
نظر شما