۶ بهمن ۱۳۹۷، ۱۴:۲۲

فرماندار بستان آباد عنوان کرد؛

امیدآفرینی تنها راه شکوفایی سرمایه های اجتماعی کشور

امیدآفرینی تنها راه شکوفایی سرمایه های اجتماعی کشور

تبریز- فرماندار بستان آباد گفت: امیدآفرینی تنها راه شکوفایی سرمایه های اجتماعی کشور است.

به گزارش خبرنگار مهر، هفتمین نشست کارگزاران صندوق بیمه اجتماعی کشاورزان، روستاییان و عشایر آذربایجان شرقی صبح امروز شنبه در سالن اداره فرهنگ و ارشاد اسلامی شهرستان بستان آباد برگزار شد.

در این جلسه که فرماندار بستان آباد، بخشداران مرکزی و تیکمه داش، روسای ادارات شهرستان و نیز مدیر و کارگزاران صندوق در سراسر استان حضور داشتند، بر ضرورت مدیریت هزینه ها و پایداری منابع صندوق تاکید شد.

فرماندار بستان آباد با اشاره به سابقه تحریم و هجمه دشمنان علیه ایران اسلامی گفت: از همان نخستین روزهای بعد از پیروزی انقلاب، دشمنان هجمه های خود را در تمام ابعاد فرهنگی، اجتماعی، اقتصادی و نظامی در قالب ترور، اغتشاشات داخلی، جنگ تحمیلی و تحریم و فشارهای بین المللی علیه کشورمان آغاز کردند. اما مردم ما نشان داده اند مردان و زنان روزهای سخت هستند و هر زمان تحت فشار بیشتر قرار گرفته اند، اتحاد و اتفاق مردم و دولتمردان افزایش یافته است.

سیدعلی موسوی، با بیان اینکه امروز بنا به فرمایش مقام معظم رهبری روز جنگ است و همه در جبهه حمایت و دفاع از کشور قرار داریم، اظهار داشت: با توسعه فعالیت های اقتصادی و اجتماعی، اجازه نمی دهیم دشمنان با استفاده از ابزار تهدید و تحریم به اهداف شوم خود دست یابد.

کارگزاران و مدیران سربازان جبهه محرومیت زدایی هستند

وی، سرمایه اجتماعی را بزرگترین سرمایه کشورها دانست و تاکید کرد: هر چقدر هم از سرمایه اقتصادی بالا و نیروی انسانی ماهر برخوردار باشیم، اگر مدیریت و بهره مندی لازم از سرمایه های اجتماعی خود را نداشته باشیم، موفق نخواهیم بود.

وی در برهه زمانی فعلی، تنها راه شکوفایی سرمایه های اجتماعی کشور را امیدآفرینی در جامعه برشمرد و گفت: یکی از اصلی ترین برنامه های دشمن، ناامیدسازی مردم از نظام و ایجاد عصبانیت در بین اقشار مختلف جامعه است و برای رسیدن به این هدف علاوه بر آب، خاک، تولیدات داخلی و حتی خام فروشی محصولات تولیدی بر روی جزئی ترین مسایل نیز سرمایه گذاری کرده است.

فرماندار بستان آباد، در ادامه سخنانش با بیان اینکه بیمه روستایی یکی از بحث های مطروحه در تمام برنامه های توسعه کشور در قبل و بعد از انقلاب بوده، گفت: خوشبختانه با عملیاتی شدن این مهم در سال ۸۴، چتر حمایتی لازم بر سر تولیدکنندگان واقعی مواد غذایی کشور گشوده شد و امید و نشاط به جامعه روستایی و عشایری کشور بازگشت.

وی ادامه داد: کارگزاران و مدیران صندوق بیمه اجتماعی، سربازان جبهه محرومیت زدایی در روستاها هستند.

فرماندار بستان آباد، همچنین از افتتاح چندین پروژه مهم بخش دولتی و خصوصی در سطح شهرستان همزمان با ایام الله دهه فجر خبر داد و گفت: برای اجرای اجرا و راه اندازی پروژه های مذکور بالغ بر یک هزار و ۳۰۰ میلیارد ریال هزینه شده است.

موسوی، بهره برداری از نخستین نیروگاه بخش خصوصی استان در بستان آباد را یکی از همین پروژه ها اعلام کرد و خاطرنشان کرد: با بهره برداری از این نیروگاه، ۲۰ مگاوات برق تولید خواهد شد که این میزان ۳ مگاوات بیشتر از برق مصرفی شهرستان است.

وی همچنین از کلنگ زنی و آغاز عملیات اجرایی راه آهن بستان آباد - سراب با حضور روسای یکی از قوای سه گانه کشور در ایام دهه فجر خبر داد.

فرماندار بستان آباد در خاتمه به رویکرد دولت تدبیر و امید در حمایت حداکثری از روستاها اشاره کرد و گفت: از ابتدای تاسیس نهاد دهیاری ها در کشور تاکنون، ۴۸۰ میلیارد ریال اعتبار به دهیاری های شهرستان تزریق شده که ۴۳۰ میلیارد ریال آن در ۵.۵ سال اخیر اتفاق افتاده است.

رتبه نخست بستان آباد در ضریب نفوذ بیمه ای

مدیر صندوق بیمه اجتماعی کشاورزان، روستاییان و عشایر آذربایجان شرقی نیز طی سخنانی، صندوق بیمه اجتماعی روستاییان را یکی از دستاوردهای انقلاب و نخستین صندوق از نوع بیمه اجتماعی دانست و گفت: این صندوق در سال ۸۳، براساس قانون ساختار رفاه و تامین اجتماعی در مجلس شورای اسلامی تصویب و یکسال بعد فعالیت خود را آغاز کرد.

محمد نظری، با بیان اینکه این صندوق در بدو فعالیت برای تحت پوشش قرار دادن روستاییان و عشایر تشکیل شده بود، اظهار داشت: در ادامه کشاورزان ساکن شهرها و ساکنان شهرهای زیر ۲۰ هزار نفر جمعیت، رانندگان بین شهری ساکن در روستاها و اخیرا قالیبافان و شاغلین صنایع دستی بر مشمولان صندوق افزوده شدند.

وی اضافه کرد: سطح درآمدی تعریف شده برای مشمولان صندوق بیمه اجتماعی روستاییان، ما بین سازمان تامین اجتماعی و نهادهای حمایتی است.

مدیر صندوق بیمه اجتماعی کشاورزان، روستاییان و عشایر  استان با بیان اینکه شهرستان بستان آباد به لحاظ ضریب نفوذ بیمه ای در بین شهرستان های استان، رتبه نخست را به خود اختصاص داده، گفت: براساس سهمیه ابلاغی مکلف هستیم ۲۱هزار و ۲۸۲ نفر مشمول را در شهرستان بستان آباد تحت پوشش صندوق قرار دهیم که تاکنون ۸۹ درصد این میزان برابر با ۱۹ هزار نفر محقق شده است.

وی کارگزاری ها را الگوی موفق در چابک سازی دولت دانست و تصریح کرد: صندوق بیمه اجتماعی، تنظیم روابط و هماهنگی های لازم در راستای تسهیل پروسه ثبت نام و ارایه خدمات به مشمولان را برعهده دارد و خود مردم و روستاییان در قالب کارگزاری ها در خط مقدم ترویج بیمه در جامعه روستایی و کشاورزی قرار دارند.

وی ادامه داد: از ۹۴ کارگزاری فعال بیمه اجتماعی روستاییان در سطح استان، ۳ کارگزاری مربوط به شهرستان بستان آباد است.

نظری، ضریب پشتیبانی صندوق در شهرستان بستان آباد را ۲۲ اعلام کرد و افزود: به مرور زمان و با افزایش تعداد مستمری بگیران صندوق، ضریب پشتیبانی کاهش خواهد یافت که همین امر مدیریت بیش از پیش هزینه ها و نیز پایداری منابع صندوق را ضروری نموده است.

وی، تعداد مستمری بگیران صندوق در شهرستان بستان آباد را ۸۵۳ خانوار اعلام و تاکید کرد: از این تعداد، ۲۹۷ نفر بازنشسته پیش از موعد، ۴۷۰ خانوار بازمانده بیمه شدگان فوتی و ۸۶ نفر نیز از کارافتاده کلی است.

مدیر صندوق بیمه اجتماعی کشاورزان، روستاییان و عشایر آذربایجان شرقی در بخش دیگری از سخنانش به توزیع بسته های حمایتی در بین اقشار کم درآمد جامعه اشاره کرد و گفت: در این راستا، ۱۵ هزار و ۲۴۲ نفر از مستمری بگیران صندوق، بسته حمایتی مذکور را دریافت کردند. همچنین براساس قولی که وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی دادهاند، بزودی به همه بیمه شدگان فعال صندوق که رابطه بیمه ای شان برقرار است، بسته حمایتی تعلق خواهد گرفت.

نظری، در خاتمه سخنانش با بیان اینکه صندوق بیمه اجتماعی کشاورزان، روستاییان و عشایر در تلاش است تا اسفندماه جاری یک بسته حمایتی دیگر به مستمری بگیران صندوق تعلق بگیرد، گفت: عیدی مستمری بگیران صندوق نیز تا پایان بهمن ماه واریز خواهد شد.

دهیاران در شناسایی مشمولان بدون بیمه کارگزاری ها را یاری کنند

مدیر  یکی از کارگزاری های بیمه اجتماعی بستان آباد نیز با اشاره به جمعیت ۹۴ هزار نفری شهرستان، گفت: ۲۴ هزار نفر از جمعیت شهرستان در شهرها و مابقی در قالب دو بخش و ۹ دهستان در ۱۸۸ روستا سکونت دارند.

ابراهیم صبری، با بیان اینکه تاکنون ۴۷۷۰ مشمول از طریق کارگزاری ۵۲۰۹۶، تحت پوشش بیمه اجتماعی قرار گرفته اند، افزود: سال گذشته ۲۳۵۰ نفر از بیمه شدگان این کارگزاری بیمه پردازی خود را تمدید کرده اند.

وی ادامه داد: خوشبختانه درصد بالای جمعیت روستایی شهرستان باسواد هستند که این امر در فرهنگ سازی و ترویج بیمه روستایی بسیار موثر واقع شده است.

صبری، از دهیاران به عنوان شهرداران روستاها نام برد و از آنها خواست با شناسایی مشمولان روستایی بدون بیمه، آنها را به ثبت نام در صندوق بیمه اجتماعی روستاییان تشویق و ترغیب کنند.

وی افزود: افزایش شمار بیمه شدگان روستایی علاوه بر ممانعت از مهاجرت روستاییان به شهرها، به نوعی میزان بهره مندی روستاها از بودجه و اعتبارات دولتی را افزایش می دهد، چرا که دو سوم حق بیمه بیمه شدگان صندوق را دولت می پردازد.

شایان ذکر است در خاتمه جلسه از ۱۰ کارگزاری موفق استان تجلیل شد و احکام بازنشستگی پیش از موعد، از کارافتادگی کلی و فوتی  تنی چند از بیمه شدگان صندوق به صورت نمادین اعطا شد.

کد خبر 4524016

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha