معاون پشتیبانی سازمان نظام پرستاری در گفتگو با خبرنگار مهر با بیان اینکه یکی از راه حلهای کاهش خطاهای پرستاری ، کاهش ساعت کار پرستاران و افزایش تعداد این نیروها است ، گفت: کاهش ساعت پرستاری یکی از اولویت هایی است که سازمان نظام پرستاری دارد و تا کنون نیز مکاتباتی نیز در این زمینه با رئیس جمهوری داشته که خوشبختانه رئیس جمهور نیز نظر مساعدی با کاهش ساعات داشته اما سازمان مدیریت و برنامه ریزی مخالفت کرده است.
محمد شریفی مقدم افزود: باید کارکنان بهداشت و درمان بر اساس سابقه بالای اشتغال میزان ساعت کاری خود را کاهش دهند اما بیشترین مخالفت در این زمینه از سوی سازمان مدیریت و برنامه ریزی کشور شده است.
معاون پشتیبانی سازمان نظام پرستاری گفت: حرفه پرستاری به علت شب کاری ، آلودگی های عفونی نظیر احتمال ابتلای پرستاران به ایدز و هپاتیت و ابتلای به افسردگی و بیماریهای جسمی و استخوانی شامل سختی کار می شوند چون این شاغلان دارای مشکلات خاصی هستند و مشکلات آنان با شاغلان حرفه های دیگر قابل مقایسه نیست.
شریفی مقدم گفت: ساعت کاری زیاد برای پرستاران ، آنان را دچار خستگی مفرط کرده و فشار روحی و روانی به آنان وارد می شود و به طور حتم افزایش خستگی نیز خطاهای شغلی پرستاران را افزایش می دهد و در این صورت نیز به علت اینکه خدمات گیرندگان پرستاران ، بیماران هستند ، بنابراین بیماران دچار زیان و خسارت شده و مرگ و میر ناشی از آن نیز افزایش می یابد.
وی با بیان اینکه وزارت بهداشت و سیاستگذاران سلامت کشور ، با کاهش ساعت کاری پرستاران موافق هستند ، گفت: سازمان مدیریت و برنامه ریزی به جای برداشتن موانع بر سر راه پرستاران ، مانع تراشی می کند و به بهانه های واهی با مواردی نظیر کاهش ساعت کار پرستاران مخالفت می کند.
معاون پشتیبانی سازمان نظام پرستاری گفت: ممکن است برای سازمان میدیریت و برنامه ریزی کشور ، مرگ و میر و سلامت مردم و بیماران مهم نباشد اما سلامت مردم و کاهش مرگ و میر بیماران دغدغه مسئولان و سیاستگذاران بهداشت و درمان است.
نظر شما