به گزارش خبرنگار مهر، حسین فدایی دبیر کل جمعیت ایثارگران انقلاب اسلامی در نشست خبری با خبرنگاران که صبح امروز در دفتر این حزب برگزار شد، با طرح این سئوال که چرا مسائل جزئی در عرصه بین الملل به مسائل کلی تبدیل و چرا مسائل کلی به مسائل جزئی بدل می شوند، گفت: امام خمینی(ره) هیچ گاه نگذاشت مسائل اصلی انقلاب کوچک شوند و هرگاه مشاهده می شد که مسائل اصلی از متن به حاشیه می روند جلوی آن را می گرفتند.
فدایی افزود: در گذشته شوروی سابق و انگلیس و در 50 و60 سال اخیر آمریکایی ها مانند اختاپوس بر منافع ملت ها سایه انداخته اند و هرگز حاضر نشدند در جهت تحقق منافع ملت ها گام بردارند.
دبیر کل جمعیت ایثارگران انقلاب اسلامی با اشاره به جنگ های موجود در سالهای اخیر گفت: همواره می توان رد پای آمریکا را در تمامی این جنگ ها به وضوح مشاهده کرد.
وی ادامه داد: استراتژی آمریکایی ها در برخورد، نفی، انکار نظام اسلامی و اراده ملت ما بوده و رفتاری که تاکنون نسبت به مردم ایران از سوی آنان مشاهده شده است مجموعا نمی تواند به ما ثابت کند آمریکایی ها تغییر رفتار داده اند لذا هیچ دلیلی برای اعتماد به آمریکایی ها نداریم چون تغییری در رفتار آنان احساس نمی کنیم.
فدایی خاطرنشان کرد: به علت سیاست های گذشته ، حجم دولت و اقتصاد در کشور ما بسیار گسترده شده بگونه ای که 80 درصد اقتصاد ما در دست دولت است و این موضوع منجر به یک آسیب و چه بسا تهدید جدی برای ماست و مانع خدمت رسانی به ملت است لذا نیازمند یک انقلاب بزرگ جهت اصلاح نظام اداری هستیم به همین دلیل سفرهای رئیس جمهور را از این منظر یک فرصت می دانیم چون مسئولان از نزدیک با نیازهای مردم آشنا می شوند.
وی گفت: ایجاد رابطه منطقی بین سند چشم انداز20 ساله و برنامه های توسعه 5 ساله و برنامه های سالیانه از موارد مهم است لذا چنانچه نتوانیم یک رابطه منطقی بین آنها ایجاد کنیم توفیقی به دست نخواهیم آورد و قطعا برای تحقق سند چشم انداز20 ساله و ایجاد یک رابطه منطقی و بخصوص پرداختن جدی به محقق نمودن سیاست های کلی اصل 44 قانون اساسی از جمله مواردی است که باید به آنها بپردازیم.
دبیر کل جمعیت ایثارگران انقلاب اسلامی با اشاره به بحث مفاسد اقتصادی، خاطرنشان کرد: مبارزه با فساد یعنی ایجاد ناامنی برای عامل فساد و طبعا ایجاد امنیت برای کسانی که می خواهند در محیط سالم کار کنند و این موضوع باید سرلوحه کار مجریان باشد.
فدایی تصریح کرد: استفاده از اموال عمومی برای منافع شخصی با فرمان 8 ماده ای مقام معظم رهبری مغایرت دارد و باید تعریف مشخصی برای مبارزه با کانون های قدرت و ثروت و تبانی آنها با یکدیگر برای استفاده از اموال عمومی به نفع شخصی داشته باشیم.
این نماینده مجلس با اشاره به گفتمان اصولگرایی، اظهار داشت: گفتمان اصولگرایی با مختصات خود توانست مورد پسند مردم قرار گیرد و شاید چند آسیب جدی را در حوزه اصولگرایی بتوان برشمرد که می توان عدم ساماندهی کانون مرکزی که مورد اعتماد و وثوق همه اصولگرایان باشد، کم توجهی، بی توجهی یا غفلت از استراتژی تعیین شده آنها و ضعف تحلیل در مسائل جاری را نام برد چرا که استراتژی اولیه اصولگرایان تهدید زدایی و کارآمدی بود لذا توجه به سند چشم انداز بیست ساله، اصل 44 قانون اساسی، خدمت به مردم، حمایت از دولت و مجلس را از جمله وظایف خود می دانیم.
فدایی در بخش دیگری از این نشست خبری گفت: یکی از آسیب های جدی در مبارزه با مفاسد اقتصادی موضوع رسیدگی به پرونده هاست به همین دلیل جمع بندی مسئولان این بود که آیین نامه دادرسی ویژه ای برای این امر طراحی کنند که اکنون در دستور کار کمیته مبارزه با مفاسد اقتصادی مجلس و ستاد مبارزه با مفاسد اقتصادی قرار دارد.
وی تصریح کرد: طراحی تثبیت یک اضطرار در داخل ازسوی خارج برای این است که مسئولان را از تصمیم گیری درست خارج و یا در مردم ایجاد یاس و ناامیدی کنند و به اختلافات داخلی دامن بزنند و لذا مجموعا می خواهند اثبات استراتژی شرایط فوق العاده را در داخل بیان دارند که هوشیاری مقام معظم رهبری این مسائل را خنثی کرده است از این رو باید خط قرمز خودمان را برای دشمنان مشخص کنیم و نگذاریم مسائل مهم ما آسیب ببیند.
این فعال سیاسی ادامه داد: گاهی شاهد بودیم که منافع ملی کشورمان و یا همان خطوط قرمزمان توسط گروههای داخلی مورد آسیب قرار گرفته در حالی که موضوع انرژی هسته ای امری حقی و همگانی است که کلیه گروهها بر آن اتفاق نظر دارند و چنانچه گروهی بخواهد این حق را در داخل تضعیف کند در حقیقت آب به آسیاب دشمن ریختن است.
دبیر کل جمعیت ایثارگران انقلاب اسلامی در پاسخ به این سئوال که استراتژی شما برای انتخابات مجلس هشتم چیست، گفت: طرح این سئوال امری زودهنگام است، ولی اصولگرایان باید عبرتی از انتخابات شوراهای شهر دریافت کرده باشند و تردیدی نیست اگر می خواهند در آینده توفیق داشته باشند باید در سایه وحدت و انسجام کارشان را پیش ببرند و باید تصویر موفقی از مسئولیت هایی که در اختیار دارند برای مردم ترسیم کنند و لذا وحدت، انسجام و کارآمدی را باید در سرلوحه کار خود قرار دهند.
وی در پاسخ به این سئوال که نظر شما در خصوص اینکه دولت حزبی باشد چیست، اظهار داشت: در قانون اساسی این موضوع وجود ندارد که دولت باید حزبی باشد و این ترسیم قانون اساسی درست است ولی این موضوع که دولتها نسبت به احزاب باید چگونه رفتاری داشته باشند قطعا از ظرفیت ها و نقطه نظرات آنان برای خدمت به مردم باید استفاده شود.
فدایی با اشاره به اینکه در چند سال گذشته ما نگران تورم و اوضاع اقتصادی کشور بودیم، تصریح کرد: هنگامی که در آستانه انتخابات قرار می گیریم انجام اقدامات انتخاباتی خود به خود توقعاتی را به وجود می آورد و اگر در چارچوب استراتژی هایمان و با پرهیز از سیاه نمایی و با اطلاعات کامل به نقد بپردازیم قطعا پسندیده و مطلوب خواهد بود.
دبیرکل جمعیت ایثارگران انقلاب اسلامی با بیان این موضوع که اکنون تورم وجود دارد، گفت: نباید از این مقوله برای سیاه نمایی های بی حد و حصر استفاده شود، بلکه باید آن را بیان کنیم ولی در حد و اندازه خودش. باید یک تفاهم ملی و انسجام کلی برای تحقق اصل 44 قانون اساسی خارج از کارهای سیاسی و جناحی ایجاد شود.
وی همچنین در خصوص یارانه احزاب خاطرنشان کرد: از تصویب نشدن یارانه احزاب در مجلس به عنوان یک حزب حمایت می کنیم، ولی این به معنای نادیده گرفتن احزاب نیست بلکه باید راهکار اساسی آن را در این راستا بیابیم و بطور کلی باید به نیازهای مالی احزاب پرداخته شود و باید در نظر داشت که رویکرد دولت یک رویکرد مردمی و خدمتگزاری است و در این رویکرد وقت دولت مصروف این امر می شود.
فدایی با اشاره به طراحی سئوالات موهن در آزمون ضمن خدمت فرهنگیان گفت: اراده دستگاه، وزیر و مسئولان اصلی بر طرح این سئوالات قطعا استوار نبوده است. وزیر آموزش و پرورش هم در نامه ای به حداد عادل اظهار داشته این موضوع را پیگیری می کند و جواب آن را هم ارائه خواهد کرد لذا این گونه مسائل را نمی توان به کل مجموعه یا وزارتخانه منسوب کرد.
وی با بیان اینکه مسئله هسته ای ما به مسئله پیچیده ای تبدیل شده، خاطرنشان کرد: دولت ها در این شرایط به دنبال گرفتن امتیاز هستند لذا در این میان ضمن حفظ منافع ملی خود باید نقطه فرصتی نیز برای خود باقی بگذاریم و معتقدم عملکرد سازمان انرژی اتمی در سالهای اخیر جدی تر شده و وجود تحولی را احساس می کنیم و مطمئنا از برخی از ظرفیت ها هم استفاده نشده است.
نظر شما