۸ بهمن ۱۳۹۷، ۱۱:۴۲

نشست بازخوانی ٤٠ سال ورزش؛

احمدی: از نظر مقام معظم رهبری ورزش همیشه یک اولویت است

احمدی: از نظر مقام معظم رهبری ورزش همیشه یک اولویت است

معاون فرهنگی وزارت ورزش در نشست بازخوانی چهل سال ورزش پس از پیروزی انقلاب اسلامی، تاکید کرد که از نظر مقام معظم رهبری ورزش یک اولویت است.  

به گزارش خبرنگار مهر، سلسه نشست های بررسی دستاوردها، چالش ها و چشم انداز آینده ورزش همراه با بازخوانی چهل سال ورزش پس از پیروزی انقلاب اسلامی امروز دوشنبه در محل وزارت ورزش پیگیری شد.

این سومین نشست در قالب سلسله نشست های موردنظر بود که با حضور عبدالحمید احمدی معاون فرهنگی و توسعه ورزش همگانی، اکبری مدیرکل دفتر توسعه ورزش همگانی، حجتی مدیرکل دفتر توسعه ورزش روستایی و عشایری، جعفری رئیس فدراسیون روستایی و بازی های بومی و همچنین دبیر فدراسیون ورزش های همگانی برگزار شد.

احمدی: از نظر مقام معظم رهبری، ورزش یک اولویت است
در آغاز این نشست عبدالحمید احمدی گفت: در اسناد قانونی برنامه و قوانین ٥ ساله در نظر گرفته شد تا به تناوب موضوع ورزش مورد توجه قرار بگیرد. در همه این قوانین و برنامه ها به ورزش همگانی هم عنایت شد.  

وی با بیان اینکه در قانون ششم توسعه و در ماده ٩٤ دولت مکلف شد ٢٧ صدم درصد از ٩ درصد مالیات را به ورزش بانوان، عشایری، دانش آموزی، زیرساخت ها و ... اختصاص دهد، خاطرنشان کرد: این مهمترین گامی است که برای توسعه ورزش همگانی برداشته شده است. این قانون از سال ٩٦ عملیاتی شده و از اواخر همان سال اعتبارات در اختیار وزارت ورزش قرار گرفت.

معاون فرهنگی وزارت ورزش همچنین تصریح کرد: مقام معظم رهبری هرگاه درباره ورزش صحبت کردند تاکید ویژه به ورزش همگانی داشتند. از نظر ایشان ورزش یک اولویت است و باید از ظرفیت ورزش همگانی برای ایجاد شادابی و سلامت مردم استفاده کنیم.  

به گفته احمدی موضوع ورزش همگانی اولویت جدی دولت بوده و وزارت ورزش هم نگاه متوازن به ورزش داشته است.

معاون وزیر ورزش با تاکید بر اینکه مشارکت بخش های فرهنگی در فرهنگسازی ورزش همگانی باعث شده برخی عقب افتادگی ها جبران شود، یادآور شد: در ٤٠ سال گذشته در ورزش همگانی دستاوردهای خوبی داشته ایم و گام های بلندی در این عرصه برداشته شده است.

احمدی با اشاره به آخرین آمار ارائه شده در ورزش همگانی، تاکید کرد: این آمار بیانگر این است میزان مشارکت جمعیت شهری و روستایی به ٥١.١ رسیده و این آمار مربوط به سال ٩٦ است. موضوع مهم در ورزش همگانی بازی های بومی و محلی است که یک ظرفیت مهم به شمار می رود.

وی در ادامه صحبت های خود در مورد چالش های ورزش همگانی توضیح داد و گفت: با وجود توسعه ورزش هنوز با مشکلاتی روبه رو هستیم. باید تناسب سازی صورت بگیرد اگر متناسب با زندگی مردم برنامه ریزی نکنیم مشکلاتی را شاهد خواهیم بود. برای غلبه بر این چالش ها راهکارهایی را دنبال کردیم و ادامه این راهکارها مناسب خواهد بود.  

احمدی با بیان اینکه یکی از چالش ها ضعف تعامل دستگاه ها و نهادهای زیربط است، افزود: در اولویت نبودن ورزش همگانی در نگاه دولت مردان، کاهش ساعات ورزش در مدارس، کم توجهی در فدراسیون ها به ورزش همگانی، کم توجهی رسانه ها به موضوع ورزش همگانی و ... چالش هایی است که با آنها روبه رو هستیم.

معاون فرهنگی و توسعه ورزش همگانی با تاکید بر گران شدن ورزش خاطرنشان کرد: البته هزینه در ورزش همگانی تاثیرگذار نیست. کسی که ضرورت ورزش را بداند نیاز او برای تامین هزینه کم خواهد بود. می توان با بهره گیری عمومی از امکانات ورزشی استفاده کرد.

احمدی یاداور شد: تفکر کار کردن جزیره ای متاسفانه در بخش های مدیریت کشور قالب بوده است. تلاش ما این است نگاه تعاملی را ترویج دهیم.

جعفری: ورزش روستایی برای خیلی از افراد جا نیفتاده است
 جعفری رئیس فدراسیون ورزش روستایی و بازی های بومی در ادامه نشست امروز به بررسی وضعیت این رشته پرداخت.

وی با بیان اینکه ورزش روستایی برای خیلی ها آنطور که باید جا نیفتاده است، گفت: خلاءهایی وجود دارد اما به هر حال روستاها محوری ترین موضوع هستند. به دنبال این هستیم با الگو گرفتن از سایر ارگان ها در این زمینه کار کنیم.

رئیس فدراسیون ورزش روستایی تاکید کرد: این ساختار بعد از انقلاب شکل گرفته و مجموعه کلان نظام در قالب فرصت های قانونی به ورزش روستایی و بازی های بومی و محلی توجه ویژه دارد.  

جعفری با بیان اینکه موضوع فعالیت های ما برگرفته از فرهنگ و اصالت ما است، گفت: سطوح تشکیلات ما گسترده بوده و نیازمند است در قالب تفکری مبنی بر معیارهای علمی مدیریت شود. فعالیت های ما در قالب سیاست های نظام است.

دبیر فدراسیون همگانی: تعداد مربیان و مدرسان ورزش همگانی زیاد است
به گزارش خبرنگار مهر، امروز همچنین دبیر فدراسیون ورزش همگانی گفت: جهاد تربیت بدنی سال ٥٨ در سازمان تربیت بدنی تشکیل شد و تا سال ٧٢ به فعالیت خود ادامه داد اما از این سال فدراسیون ورزش همگانی شکل گرفت. در طول سالهای گذشته این نیاز احساس شد که باید ورزش همگانی را گسترش دهیم. به همین دلیل کمیته ها تشکیل شد.  

وی با بیان اینکه آمایش سرزمین را براساس نیازهای موجود انجام دادیم، خاطرنشان کرد: تعداد مدرسان و مربیان در ورزش همگانی بسیار زیاد است به همین دلیل دوره های ارتقای تعالی فرهنگی مربیان را برگزار کردیم. توصیه می کنم فدراسیون های دیگر هم به این سمت و سو پیش بروند.

کد خبر 4525961

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha