سمیرا خلیل نژادی در گفتگو با خبرنگار مهر، ضمن بیان اینکه طی دهماهه نخست سال جاری ۹۸۷ نفر از بانوان دامغان پس از طی دورههای آموزشی موفق به دریافت گواهینامه مهارتی شدند، ابراز داشت: جامعه هدف این مرکز شامل کارجویان، دانشجویان، شاغلان، روستائیان و عشایر، آسیب دیدگان اجتماعی اعم از کودکان کار، زنان بیسرپرست، بد سرپرست و معلولان است.
وی اضافه کرد: مرکز آموزش فنی و حرفهای خواهران دامغان با هشت کارگاه آموزشی شامل صنایع چوب، صنایع غذایی، صنایعدستی، رایانه، هنرهای نمایشی، هنرهای تجسمی، طراحی و دوخت و هنرهای بافت با بیش از ۵۴ حرفه در حال آموزش رایگان به هنرجویان است.
رئیس مرکز آموزش فنی و حرفهای خواهران دامغان از رشد ۱۵ درصدی ارائه آموزشهای مهارتی در این مرکز خبر داد و ابراز داشت: از ابتدای سال جاری تاکنون در مراکز ثابت، سیار شهری، روستا و عشایر، معلولان، دانشجویان و بنگاههای اقتصادی در مجموع یک هزار و ۲۶۴ نفر معادل ۱۵۲ هزار و ۲۹۷ نفر آموزشهای لازم را فراگرفتهاند که این آمار طی سال گذشته ۱۵۱ هزار و ۵۴ نفر را شامل میشود.
خلیل نژادی بابیان اینکه مرکز آموزش فنی و حرفهای خواهران دامغان دارای ۱۶ مربی و کادر اداری در حال ارائه خدمات به همشهریان است، تصریح کرد: با اجرای طرح توانمندسازی دانش آموزان در تابستان امسال ۳۱۰ دانشآموز معادل ۲۲ هزار و ۸۰۱ نفر ساعت آموزشهای لازم را فراگرفتند.
وی بابیان اینکه مرکز آموزش فنی و حرفهای خواهران دامغان امسال بیش از یک هزار نفر را در راستای کسبوکار آموزش داده است، اضافه کرد: آموزش روش های کسبوکار و کارآفرینی و بازاریابی برای کاهش بیکاری و بهبود معیشت خانوادهها در این مرکز پیگیری میشود.
نظر شما