به گزارش خبرگزاری مهر، حجت الاسلام رهدار، در ارتباط با FATF و اصرار دولت بر تصویب آن، در سخنانی اظهار کرد: اصل انتقاد ما به دولت در رابطه با FATF در این است که چرا وارد این جاده شده است.
وی با بیان اینکه این جاده همان جادهای است که استقلال ما را از بین میبرد و عدالت ما که شعارش را داریم نمیتوانیم محقق کنیم، تصریح کرد: تصویب FATF استقلال ، ایرانیت و اسلامیت را از بین میبرد ولی متأسفانه دولت هیچ توجهی به این موضوع ندارد.
عضو هیئت علمی دانشگاه باقرالعلوم (ع) گفت: اینکه ما از همان اول با تصویب این موضوع مخالف هستیم به این علت است که این دولت را میشناسیم و میدانیم، این دولت دولتی نیست که دغدغهی استقلال داشته باشد، من این دولت را بی آنکه خائن بدانم از مبنا وابسته می دانم.
وی با بیان اینکه این دولت در درون چارت جمهوری اسلامی به هر دلیلی مورد اقبال قرار گرفته و کارهایی میکند ولی ما این دولت را میشناسیم، تصریح کرد: این دولت اگر فشار غربی هم نباشد در ذات خودش قلقلک و هوس دارد که جامعهی ما و جمهوریت و انقلاب ما را غربی کند.
حجت الاسلام رهدار ادامه داد: تجربه تاریخی مواجهه ما با استکبار نشان میدهد که هر دولتی اگر الف را غربی بگوید باید تا آخر با تفکرات آنها همسو باشد و این خاصیت استکبار است و در کشورهای غیر اسلامی نیز بدین صورت عمل کردهاند.
وی با بیان اینکه مشکل ما با FATF یکی از حلقههای سلسلهی اقدامات استعمار و استکبار علیه ماست، خاطرنشان کرد: دولت راست میگوید که اگر امضا نکنیم فشارها چند برابر میشود راست میگوید ولی اصلاً این معنی اش این نیست که امضا نکنیم فشار نخواهیم داشت.
عضو هیئت علمی دانشگاه باقرالعلوم (ع) گفت: با امضای این معاهده فشار از این لایه و از این حلقه اتصال میکند به حلقه ی دیگر، در تجربه برجام دیدیم دولت با حسن نیت و با اعتماد کامل رفت برجام را امضا کرد، حسب گزارشی که آژانس میدهد دولت ایران به همه ی تعهداتش پایبند است آمدند در قلب راکتور هستهای اراک آسفالتش هم ریختند و دولت ضعف اساسی را از خودش نشان داد و بعد آمریکا به زیر برجام زد و تمام تحریمهای قبلی را برگرداند.
وی با بیان اینکه امروز رئیس جمهور و آقای وزیر امور خارجه میگویند اصلاً برجام قرار نبود تحریمها را بردارد، اظهار کرد: آنها میگویند برجام قرار نبود مشکل اقتصادی ما را حل کند، اگر قرار نبود هیچیک از کارها را انجام بدهد، ما داشتیم کارمان را میکردیم، اگر قرار باشد تحریمها و فشارها باشد، چرا ما باید سانتریفیوژهایمان را تعطیل کنیم، به خاطر اینکه اروپاییها با ما دوست شوند، از اول انقلاب با ما دوست نبودند چه اتفاقی میافتاد، بالاتر از سیاهی که رنگی نیست، اروپاییها بیشتر از آمریکاییها توانستند ما را تحریم کنند
نظر شما