به گزارش خبرگزاری مهر، احمد صادقی، در اولین کنفرانس ملی مدیریت بحران و پدافند غیرعامل در بیمارستانها و مراکز درمانی با اشاره به تدوین سامانه ارزیابی مخاطرات محلات شهر تهران گفت: در این سامانه به مخاطرات شهر تهران به تفکیک هر محله پرداخته شده است.
رئیس سازمان پیشگیری و مدیریت بحران شهر تهران با بیان اینکه کلانشهر تهران با بیش از ۱۰ میلیون جمعیت نمیتواند تنها یک سند برای کاهش خطر پذیری داشته باشد، اظهار کرد: ما بر این باور بودیم که باید مخاطرات در ۳۵۴ محله شهر تهران به طور جداگانه شناسایی و در هر محله برنامه کاهش خطرپذیری جداگانهای تهیه شود.
وی با اعلام اینکه ما به کمک سازمانهای مردم نهاد متخصص در حوزه مدیریت بحران و مدیریت ریسک توانستیم مخاطرات محلات تهران را شناسایی و برنامه کاهش خطر پذیری برای آنها تهیه کنیم، گفت: در تهران مجموعههای توانمندی وجود دارد که دانشگاه علوم پزشکی تهران از جمله آنهاست و در این پروژه در کنار سازمان پیشگیری و مدیریت بحران قرار گرفت تا نتیجه مطلوب حاصل شود.
رئیس سازمان پیشگیری و مدیریت بحران شهر تهران با بیان اینکه حاکمیت خطر باید مبنای برنامهریزی شهرها قرار گیرد، تصریح کرد: باید در کاهش خطر پذیری نقش حاکمیت و دستگاه حاکمیتی کاملاً مشخص شود همچنین برای کاهش خطرپذیری باید به نقش شهروندان بیش از پیش توجه شود.
نظر شما