به گزارش خبرنگار مهر، رئیس گروه آموزش ابتدایی آموزش و پرورش آذربایجان شرقی، ظهر امروز در مراسم افتتاح جشنواره جابربن حیان با اشاره به اهداف برگزاری این جشنواره اظهار داشت: جشنواره جابربن حیان بر اساس سند تحول بنیادین و با هدف تعمیق یادگیری و تحریک حس کنجکاوی در دانش آموزان برگزار میشود.
علی رحیمی بر ضرورت کیفی سازی این گونه جشنوارهها تاکید کرد و افزود: این جشنواره موجب ارائه راهکار برای حل مسئله است و با توجه به اینکه دانش آموزان به صورت تیمی در آن شرکت میکنند، باعث تقویت کار گروهی نیز میشود.
رئیس گروه آموزش ابتدایی آموزش و پرورش آذربایجان شرقی با اشاره به پتانسیل بالای علمی دانش آموزان مرند اظهار داشت: شهرستان مرند سال گذشته در زمینه طراحی و ساخت در جشنواره جابربن حیان به مراحل استانی و کشوری راه یافت.
رئیس آموزش و پرورش شهرستان مرند نیز در این مراسم با بیان اینکه جشنواره جابر بن حیان فرصتی برای دانش آموزان است تا آموختههای خود را به صورت عملی پیاده کنند، اظهار داشت: تلاش ما این است شرایطی فراهم کنیم تا دانش آموزان در مسیر تغییر و تحول حرکت کرده و به دانایی و توانایی برسند.
به گفته اباذر کاظمی آموزش و پرورش باید در کنار انتقال محتوای آموزشی با فراهم کردن شرایطی موجب شود تا دانش آموزان برای خود مسئله تولید کرده و برای حل آن تلاش کنند.
رئیس آموزش و پرورش شهرستان مرند با اشاره به اینکه علم و تولید از عوامل قدرتمندی کشور است، تصریح کرد: ما باید نسلی پرورش دهیم که اهل جست و جو و تحقیق باشند، زیرا تنها با انتقال محتوا و بدون تلاش و ایده پردازی، حرکت دانش آموزان آرام و کند خواهد بود.
گفتنی است، امروز همچنین مسابقه رباتیک و سازههای دانش آموزی نیز به همت آموزش و پرورش در شهرستان مرند برگزار شد.
نظر شما