۱۹ اسفند ۱۳۹۷، ۲۲:۱۲

مدیر پروژه طرح تدبیر و توسعه در استان سمنان:

۴۰۸ شاخص در سند تدبیر و توسعه شاهرود مورد مطالعه قرار گرفت

۴۰۸ شاخص در سند تدبیر و توسعه شاهرود مورد مطالعه قرار گرفت

شاهرود- مدیر پروژه طرح تدبیر و توسعه در استان سمنان بابیان اینکه ۴۰۸ شاخص برای این سند در شاهرود مورد مطالعه قرار گرفت، گفت: هدف از این اقدام ترسیم افق توسعه‌ای شهرستان تا ۱۴۱۰ است.

به گزارش خبرنگار مهر، سید حسن اشکوری عصر یک‌شنبه در جلسه کمیته برنامه‌ریزی شاهرود به میزبانی فرمانداری ویژه این شهرستان بابیان اینکه سند تدبیر و توسعه را با دو شعار شاهرود سرزمین شایسته برای پیشرفت بازرگانی ملی و بین‌المللی و سپس شاهرود قطبی شکوفا در کشور برای سرمایه‌گذاری گردشگری تا افق ۱۴۱۰ در نظر گرفته‌شده است، ابراز داشت: برای اینکه بتوانیم به بخش آینده‌نگری و سیاست‌گذاری این سند دست پیدا کنیم مرحله تحلیل وضع موجود را گذراندیم که برخلاف دیگر طرح‌های اجراشده در این طرح پافشاری بر این بود که بر اساس چند شاخص کار صورت گیرد.

وی ضمن بیان اینکه از ابتدای شروع کار حدود دو سال تاکنون به ۴۶۷ شاخص در سطح شهرهای استان سمنان رسیدیم، اضافه کرد: با بسته شدن وضع موجود توانمندی، قابلیت، ظرفیت، تهدید، فرصت، نقاط ضعف و قوت از میان این موارد بیرون آمد.

مدیر پروژه طرح تدبیر و توسعه در استان سمنان بابیان اینکه در تدوین این سند شهرستان‌ها باهم مقایسه نشدند اما در داخل پیوست در کنار هم قرار دارند، ابراز داشت: می‌توانید با دید موشکافانه وضعیت را کاملاً رصد کرد که در شاهرود ۴۰۸ شاخص مورد مطالعه قرار گرفت و رتبه‌بندی انجام شد که در ۲۰۵ شاخص شاهرود در استان رتبه اول را داشت.

اشکوری بابیان اینکه برخی شاخص‌ها به صورت جدول اداره شده است، تصریح کرد: در بخش‌های مختلف بر اساس موارد مختلف تنظیم‌شده که هیچ اولویت‌بندی نیست و تنها وضعیت بر حسب تشریح، بازگویی و واکاوی این تعداد شاخص صورت گرفته است که این پیوست در اختیار دستگاه‌های اجرایی قرار خواهد گرفت تا مورد بررسی بیشتر قرار گیرد.

وی اضافه کرد: در آمایش استان سمنان اولین شناسایی از وضع موجود به این نتیجه دست‌یافتیم که فعالیت‌های اقتصادی در یک محور خطی تهران-مشهد شکل‌گرفته است اگر این محور به هفت بخش تقسیم کنیم شاهرود بخشی از آن خواهد بود که مانند بقیه شهرها شاکله اصلی پیشرفت در این محور خلاصه‌شده است.

مدیر پروژه طرح تدبیر و توسعه در استان سمنان بابیان اینکه وقتی خوب به شهرستان نگاه کنیم دو محور شمالی و جنوبی حائز اهمیت نیز دارد، ابراز داشت: نکته مهمی که ایجاد مسئولیت می‌کند تاکید بیشتر روی دو محور شمالی و جنوبی است پیش‌بینی می‌کنیم در ۱۲ سال آینده بتوانیم بارونق دادن کانون‌های شهری در این دو حوزه شهرستان، به فضای غنی‌تری از پیشرفت و توسعه در سطح شهرستان دست پیدا کنیم.

اشکوری در ادامه تصریح کرد: برای دست‌یابی به این منظور باید ماموریت‌هایی نیز تعریف و سیاست‌ها و راهبردهای لازم اتخاذ شود تا بتواند شهرستان را در افق ۱۴۱۰ راهبری کند لذا با فرمانداران، مدیران، کارشناسان، نخبگان نشست‌های متعدد برگزار شد تا این سند تدوین شود.

وی اضافه کرد: برای توسعه نیاز به جمعیت وجود دارد اما در استان سمنان تا کجا می‌توان با این میزان سر کرد، برای جذب پرتوهای توسعه نیازمند به شکل‌گیری مدیریت توسعه در منطقه هستیم که البته در این میان با پذیرش مهاجرت تنها مشکلاتی همانند پاکدشت، ورامین و شهرری را خواهیم داشت.

مدیر پروژه طرح تدبیر و توسعه در استان سمنان بابیان اینکه برای جلوگیری از مهاجرت بی‌رویه می‌بایست جذب نیروی کار در منطقه شهری از رویان تا بسطام و خرقان اتفاق بیفتد، ابراز داشت: فعالیت‌ها می‌بایست در این بسترها جانمایی و توزیع‌شده و برای آن نیز مأموریت تعریف شود که در این میان نقش آمایش سرزمین حائز اهمیت است.

کد خبر 4564629

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha