محمد طلا شجاعی در گفتگو با خبرنگار مهر در خصوص آمادگی مجتمعهای خدماتی و رفاهی بین راهی خوزستان اظهار کرد: هدف از برگزاری این جلسه هم اندیشی با مدیران و بهره برداران مجتمعهای خدماتی رفاهی برای ارائه خدمات بهتر به مسافران نوروزی است.
وی در خصوص ایجاد اشتغال در مجتمعهای خدمات رفاهی بیان کرد: در حال حاضر ۴۳ مجتمع خدمات رفاهی بین راهی فعال در استان وجود دارد که برای بیش از ۶۴۰ نفر اشتغالزایی داشته است.
معاون فنی و نظارت اداره کل راهداری و حمل و نقل جادهای خوزستان با بیان اینکه میزان استقبال سرمایه گذاران در این بخش بیش از ظرفیت محدود جادهها است، تصریح کرد: در این خصوص طرح جامع مجتمعهای خدمات رفاهی در سال ۹۵ به تصویب کارگروه امور زیربنایی استان و شورای توسعه و برنامه ریزی رسید.
شجاعی یادآور شد: بر اساس این طرح مجتمعها در نقاط مورد نیاز احداث و هدف بعدی افزایش تعداد مجتمعها بر اساس رعایت فواصل و تعیین نقاط مورد نیاز به ۱۵۵ مجتمع است.
وی عنوان کرد: برای ارائه خدمات بهینه به مسافران کمیته ویژه نظارت مصوب ستاد خدمات سفر کشور در قالب اداره کل راهداری و حمل و نقل جادهای، اداره کل میراث فرهنگی، شرکت پخش ملی فرآوردههای نفتی، معاونت بهداشت و درمان، ستاد اقامه نماز و اداره نظارت بر اماکن عمومی ناجا بر فعالیت این مجتمعها نظارت میکند.
معاون فنی و نظارت اداره کل راهداری و حمل و نقل جادهای خوزستان با اشاره به آغاز نظارت کمیته کار بر فعالیت مجتمعها از سال ۹۶ گفت: بازدیدها و رفع نواقص از سال ۹۶ تاکنون در زمینه بهبود ارائه خدمات تأثیر زیادی داشته و مجتمعهایی که در اصلاح و رفع نواقص کوتاهی کنند، تعطیل میشوند.
شجاعی در ادامه گفت: در نظر گرفتن جایگاه سوخت یا رستوران، نمازخانه و سرویس بهداشتی به تفکیک، فروشگاه، اتاق کودک و مادر، پارکینگ و فضای سبز در مجتمعهای خدمات رفاهی الزامی است.
وی در پایان بیان کرد: در راستای ارتقای سطح خدمات، مناسب سازی فضا برای معلولان و نصب بنر معرفی مدیر داخلی و درج سامانه پیام کوتاه ۱۰۰۰۱۴۱ و ۲۰۰۰۱۴۱ بر روی بنر برای رسیدگی به شکایات و نظرات شهروندان در دستور کار قرار گرفته است.
نظر شما