حجت الاسلام نورالله ولی نژاد در گفتگو با خبرنگار مهر اظهار کرد: در حادثه سیل اخیر گلستان همه علما و روحانیون با تمام توان به میدان آمدند و ستادی تحت عنوان ستاد فرهنگی بحران دراداره کل تبلیغات اسلامی استان شکل گرفت.
وی با اشاره به اینکه دبیرخانه این ستاد در سازمان تبلیغات اسلامی گلستان مستقر است، افزود: تمامی برنامهها و خدماتی که قرار است به سیل زدگان ارائه شود توسط اعضا این ستاد در حال تدوین است.
مدیرکل تبلیغات اسلامی استان گلستان با اشاره به اینکه برای اعزام روحانیون اهل سنت به کمپها هماهنگیهای خوبی با مرکز بزرگ شمال کشور صورت گرفت، گفت: روحانیون و مبلغان زیادی از اهل تسنن و تشیع جهت همکاری با مسئولان، دست اندرکاران، توزیع غذا و ارائه خدمات به سیل زدگان در حال فعالیت هستند.
وی از اعزام بیش از ۱۵۰ مبلغ در قالب ۶ گروه ۱۵ نفره از قم خبر داد و ادامه داد: اکنون بیش از دو هزار روحانی از قم برای یاری رساندن به سیل زدگان استان گلستان اعلام آمادگی کردند.
وی ادامه داد: در پی این حادثه در روزهای ابتدایی افراد زیادی چون نماینده مقام معظم رهبری و دیگر علما در منطقه حاضر شدند و از شهرهای سیل زده استان دیدن کردند که منجر به سر و سامان پیدا کردن کارها شد.
تمامی مساجد و حسینیههای گلستان از ظرفیت اسکان برخوردار هستند
ولی نژاد با اشاره به اینکه صدها مساجد، حسینیهها و تکایاهای استان از ظرفیت اسکان برای سیل زدگان برخوردار هستند، اظهار کرد: با توجه به اینکه تمام آشپزخانههای مساجد و تکیههای استان اعلام آمادگی طبخ غذا برای سیل زدگان کردند، اکنون بیش از دهها مسجد و حسینیه در اختیار مردم آسیب دیده قرار گرفتند.
مدیرکل تبلیغات اسلامی استان گلستان گفت: به منظور کاهش آلام، تسکین درد آسیب دیدگان و سرکشی از آنها، بانوان و آقایان زیادی از سوی سازمان تبلیغات اسلامی استان به مناطق سیل زده اعزام شدند.
وی یادآور شد: تمام تشکلهای دینی و موسسات مذهبی و قرآنی با تمام توان به میدان آمدند که این حضور بسیار محسوس است.
ولی نژاد اظهار کرد: با برنامه ریزی های انجام شده مدیران پایگاههای فرهنگی اجتماعی به صورت شبانه روزی در حال ارائه خدمت به سیل زدگان هستند.
وی خاطرنشان کرد: در پی واژگونی قایق گمیشان و جانباختن تعدادی از هم استانیهای گلستانی مراسم ختمی عصر پنجشنبه با حضور مسئولان در امامزاده عبدالله (ع) گرگان برگزار میشود.
نظر شما