به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از سایت کانادایی سایبرپرس، "میخائیل کامینین" سخنگوی وزارت امور خارجه روسیه روز چهارشنبه در این زمینه اظهار داشت : استقرار احتمالی قطعات سیستم سپرموشکی آمریکا بدون شک عاملی مثبت برای توسعه روابط میان روسیه و کشورهای منطقه نخواهد بود.
ژنرال "هنری اوبرینگ" رئیس سازمان دفاع ضدموشکی آمریکا اخیرا در این راستا اعلام کرده است که سپرموشکی که روسیه با آن مخالفت دارد، شامل یک رادار نیز می شود که باید در منطقه نصب گردد.
کامینین در ادامه خاطرنشان کرد : ما بویژه نگران مقاصد آمریکا درنصب این تجهیزات در نزدیکی مرزهای روسیه هستیم.
وی افزود : ما مجبور خواهیم بود استقرار این تاسیسات را به عنوان توقف تدابیر روسیه در زمینه نظامی سیاسی درنظر بگیریم.
این سخنگو گفت : ما همچنان عقیده داریم و خواهیم داشت که مقاصد و روش های آمریکا در زمینه دفاع ضدموشکی به مسیر اشتباهی می روند و به تقویت امنیت راهبردی و امنیت بین المللی کمکی نخواهد کرد.
برخی از تاسیسات این سپر ضدموشکی پیشتر در آمریکا، انگلستان و گروئلند نصب شده اند. آمریکایی ها اعلام کردند که آنان می خواهند این سیستم را با استقرار یک سیستم راداری در جمهوری چک و جایگاه پرتاب موشک در لهستان تکمیل کند تا در برابر حملات احتمالی ایران و کره شمالی مقابله کنند.
این درحالی است که آمریکایی ها تازگی منطقه قفقاز که شامل سه جمهوری گرجستان، آذربایجان و ارمنستان است را برای استقرار سیستم های سپر موشکی خود در نظر گرفته اند.
درهمین حال، اوبرینگ صبح امروز در گفتگو با روزنامه فایننشال تایمز تصریح کرد: اگر معیار ما تلاش برای آن بود که به نوعی با ICBM روسیه (موشک بالستیک بین قاره ای ) موازنه ایجاد کنیم؛ لهستان و یا چک را انتخاب نمی کردیم.
وی افزود: ما استقرار این سیستم ها را هرچه بیشتر به طرف غرب حرکت داده ایم تا بتوانیم زمان بیشتری داشته باشیم که عملیات رهگیری و هدف قرار دادن را انجام دهیم.
نظر شما