پیام‌نما

بَشِّرْ عِبَادِ الَّذِينَ يَسْتَمِعُونَ الْقَوْلَ فَيَتَّبِعُونَ أَحْسَنَهُ أُولَٰئِكَ الَّذِينَ هَدَاهُمُ اللَّهُ وَأُولَئِكَ هُمْ أُولُو الْأَلْبَاب * * * به بندگانم مژده ده آنان که سخن را می‌شنوند و از بهترینش پیروی می‌کنند، اینانند کسانی که خدا هدایتشان کرده و اینان همان خردمندانند. * * * بر ايشان بشارت بده اى رسول / كه لطف من افتد بر ايشان قبول

۱۶ اسفند ۱۳۸۵، ۲۰:۰۲

مجلس تصویب کرد:

گسترش بیمه رایگان / تسهیلات خودروی جانبازان / شرایط خصوصی سازی بیمارستانها

گسترش بیمه رایگان / تسهیلات خودروی جانبازان / شرایط خصوصی سازی بیمارستانها

وزارت رفاه و تامین اجتماعی مکلف شد سال آینده در راستای برنامه چهارم توسعه، روستاییان و اهالی شهرهای با جمعیت کمتر از بیست هزار نفر همچنین اقشار محروم و مستضعف را که تحت پوشش هیچ گونه بیمه درمانی قرار ندارند به طور رایگان بیمه کند.

به گزارش خبرنگار پارلمانی مهر، نمایندگان مجلس شورای اسلامی در جلسه عصرامروز خود در ادامه  بررسی بخش های درآمدی لایحه بودجه سال 1386 کل کشور با تصویب بند (ط) تبصره 14 مقرر کردند وزارت مسکن و شهرسازی موظف است برای کمک به احداث بیمارستان توسط بخش غیر دولتی در کلیه شهرها به جز شهرهای مرکز استان (مرکز استان های مناطق محروم از این امر مستثنی هستند) زمین رایگان در مناطقی که امکان آن وجود داشته باشد در اختیار آنها قرار دهد.

بر اساس این مصوبه بخش غیردولتی به مدت حداقل 20 سال مجاز به تغییر کاربری واحدهای درمانی احداث شده نخواهد بود.
آئین نامه اجرایی این بند توسط وزارتخانه های بهداشت، درمان و آموزش پزشکی ، راه و تامین اجتماعی، مسکن و شهرسازی و سازمان مدیریت و برنامه ریزی کشور تهیه و به تصویب هیات وزیران می رسد.

همچنین بر اساس جزء یک بند (ی) تبصره 14 به وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی اجازه داده می شود با رعایت استاندارد مربوط به ازای ثبت هر قلم دارو یا مواد اولیه آن توسط شرکت های خارجی یا نمایندگی آنان در داخل کشور و ثبت هر کارخانه تولید کننده فرآورده های آرایشی، بهداشتی  و غذایی با مواد اولیه و تجهیزات پزشکی  و آزمایشگاهی آن توسط شرکت های خارجی  یا نمایندگی آنان در داخل کشور معادل 54 میلیون ریال  و برای ثبت هر قلم فرآورده های مذکور مبلغ 9 میلیون ریال دریافت و به حساب درآمد اختصاصی موضوع ردیف 140104 قسمت این قانون واریز نماید.

همچنین بر اساس جزء 2 بند (ی) این تبصره وزارت بهداشت اجازه می یابد از متقاضیان صدور، تجدید و انتقال هر فقره پروانه کسب ، محل تهیه  و توزیع و عرضه مواد غذایی و اماکن عمومی بابت صدور کارت بهداشتی محل های کسب فوق مبلغ  یکصد هزار ریال و بابت صدور کارت بهداشتی و آموزش هر نفر از کارکنان مراکز مذکور مبلغ سی هزار ریال دریافت و به حساب 140120 قسمت سوم این قانون واریز نماید.

در صورت عدم مراجعه افراد واجد شرایط جهت اخذ کارت بهداشتی برای  بار اول معادل 5 برابر هزینه صدور کارت از آنان دریافت و مبلغ جریمه به حساب درآمد اختصاص ردیف 150109 قسمت سوم این قانون واریز می شود. در صورت عدم مراجعه برای بار دوم پروانه کسب آنان لغو خواهد شد. دریافت هرگونه وجهی علاوه بر مبالغ فوق تحت هر عنوان ممنوع می باشد.

بر اساس جزء 3 بند (ی) تبصره 14 وزارت بهداشت اجازه می یابد در صورت لزوم به بازدید از شرایط خوب ساخت (GMP) کارخانجات داروسازی و آرایشی بهداشتی، پزشکی و آزمایشگاهی ، مواد غذایی و مواد اولیه آنها به ازای هر نفر اعزامی، از شرکت های تولید کننده خارج از کشور معادل 45 میلیون ریال دریافت و به حساب درآمد اختصاصی ردیف 140104 قسمت سوم این قانون واریز نماید.

براساس بند (ل) تبصره 14 وزارت رفاه و تامین اجتماعی مکلف است در سال 1386 در صورت بستری شدن اقشار محروم و مستضعف که تحت پوشش هیچ گونه بیمه درمانی قرار ندارند حسب مورد نسبت به بیمه نمودن آنان از طریق سازمان بیمه خدمات درمانی از محل اعتبار ردیف 129109 قسمت چهارم این قانون اقدام نموده و آنها را به طور رایگان بیمه نماید.

این بیماران هنگام بستری شدن در بیمارستان های دولتی، برای بستری شدن ده درصد و برای بیماران سرپایی 30 درصد هزینه ها را (فرانشیز) پرداخت خواهند کرد.

وزارت رفاه و تامین اجتماعی مکلف است بر اساس ماده (91) قانون برنامه چهارم توسعه اقتصادی ، اجتماعی و فرهنگی جمهوری اسلامی ایران ، کلیه روستاییان و اهالی شهرهای با جمعیت کمتر از بیست هزار نفر را که تحت پوش هیچ نوع بیمه خدمات درمانی نمی باشند به طور رایگان و از محل اعتبار ردیف 129109 قسمت چهارم این قانون تحت پوشش خدمات درمانی قرار داده و حداکثر ظرف نیمه اول سال 1386 دفترچه بیمه درمانی آنان را صادر و تحویل نماید.

بر اساس بند (ن) تبصره 14 دولت موظف شد بازپرداخت اصل و سود تسهیلات دریافتی جانبازان را برای تامین خودروی مناسب آنان (40 درصد سهم دولت بابت سود و کارمزد تسهیلات به جانبازان) تضمین و در قالب بودجه سنواتی بنیاد شهیدو امور ایثارگران منظور نماید.

بر اساس بند (خ) تبصره 14 بیمارستان ها و سایر مراکز درمانی تحت پوشش وزارتخانه های بهداشت، درمان و آموزش پزشکی و رفاه و تامین اجتماعی کلیه افرادی که با تایید یگانهای اعزام کننده در معرض عوامل شیمیایی جنگی بوده اند و به دلیل خفیف بودن یا شناسایی نشدن ضایعات تحت پوشش بنیاد شهید و ایثارگران قرار نگرفته اند را به صورت رایگان تحت پوشش  مناسب قرار دهند.

براساس بند الحاقی یک تبصره 14 از اول سال 1386 معادل ده درصد قیمت نوشابه های گازدار قندی تولید داخل و معادل پانزده درصد به قیمت نوشابه های گازدار قندی وارداتی افزایش می یابد. تولید کنندگان و وارد کنندگان مربوطه حسب مورد موظفند درآمد حاصل از این افزایش قیمت را به حساب درآمد عمومی واریز نماید.

بر اساس بند الحاقی 5 تبصره 14 قانون هیات امنای صرفه جویی ارزی به قوت خود باقی است و لغو آن مستلزم ذکر نام به طور خاص است .

بر اساس بند الحاقی 6 تبصره 14 به دولت اجازه داده می شود کلیه بیمارستانهای نیمه دولتی را که عملیات ساختمانی آنها تا 50 درصد پیشرفت فیزیکی دارد به منظور تکمیل و تجهیز و بهره برداری باهدف خیر خواهانه به اشخاص حقیقی و حقوقی غیر دولتی ، بلاعوض واگذار نماید .

اسناد مالکیت این گونه بیمارستانها پس از 10 سال بهره برداری مشروط به رعایت تعرفه های درمانی وزارت بهداشت به اشخاص مذکور واگذار خواهد شد . تغییر کاربری این بیمارستانها امکان پذیر نمی باشد .

آیین نامه اجرایی این بند مشترکا توسط وزارت مسکن و شهرسازی و وزارت بهداشت ،‌ درمان و آموزش پزشکی ظرف مدت یک ماه تهیه و تا پایان اردیبهشت ماه به تصویب هیات وزیران می رسد .

کد خبر 458427

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha