به گزارش خبرگزاری مهر و به نقل از پایگاه اطلاع رسانی دفتر نمایندگی ولی فقیه در کردستان، آیت الله سیدمحمد حسینی شاهرودی در دیدار با مدیران سازمان جهاد کشاورزی کردستان اظهار داشت: بارش نزولات آسمانی و بروز سیلهای منجر به خسارت آزمایش الهی است که خداوند سیل زدگان و امدادگران را هر کدام به نوعی مورد این آزمایش قرار داده است.
وی با بیان اینکه این همبستگیها و ابراز همدردی و حضورها جای شکر دارد و باید قدردان آن باشیم، افزود: آنچه در این روزها شاهد بودیم یک نوع جهاد و مبارزه با دشمنان بود، این شرایط خاصی که پیش آمد نشان داد مردم ایران در برابر سختیها متحد و در کنار هم ایستادهاند و همین عزم ملی موجب خنثی و بیاثر شدن بخشی از توطئههای دشمنان شد.
نماینده ولی فقیه در استان کردستان ادامه داد: فشاری که دشمنان روی مردم ایران در بحث مسائل اقتصادی و روانی طی چند سال اخیر آوردند، اتحاد و همبستگی مردم در بحرانی که در کشور پیش آمد بسیاری از عملیاتهای روانی آنها را خنثی کرد.
آیت الله حسینی شاهرودی یادآور شد: همدردی مردم با سیلزدگان پاسخ محکمی به توطئههای تفرقهافکنانه دشمنان بود و امیدواریم هرچه زودتر زمینه مدیریت هرچه بهتر و رفع مشکلات فراهم شود.
وی بیان کرد: ما باید از این بحرانها درس بگیریم، باید در مدیریت و کنترل منابع به نحوی عمل کنیم که دیگر شاهد وقوع چنین مشکلات و بحرانهایی در کشور نباشیم.
نماینده ولی فقیه در استان کردستان در ادامه به اهمیت توسعه صنعت کشاورزی و نقش آن در تأمین سلامت غذایی اشاره کرد و گفت: غذا و سلامت غذایی از مهمترین نیازهای اولیه هر انسانی است و کشاورزی در طول تاریخ همواره مورد احترام بوده است.
آیت الله حسینی شاهرودی اظهار داشت: استان کردستان در حوزه کشاورزی ظرفیتهای زیادی دارد که توجه به آن میتواند مشکلات اقتصادی و بیکاری را در این استان سامان ببخشد.
وی افزود: باید از تمام ظرفیتها در راستای توسعه کشاورزی، دامداری و گیاهان دارویی استفاده کرد و گامهای اساسی در این حوزه برداشت.
نماینده ولی فقیه در استان کردستان ادامه داد: تلاشهای مجموعه جهاد کشاورزی استان در راستای توسعه کشاورزی قابل تقدیر است و امیدواریم این تلاشها در سال «رونق تولید» به صورت جهادی ادامه داشته باشد.
آیت الله حسینی شاهرودی یادآور شد: برای تحقق شعار امسال همه باید از تمام ظرفیتها استفاده کرده و در حد توان گام برداریم، چراکه ظرفیتهای خوبی در حوزه رونق تولید کشاورزی در کردستان وجود دارد که تاکنون از آن استفاده نشده است.
وی بیان کرد: اگر رونق تولید در صادرات غیرنفتی در کشور ایجاد کنیم وابستگی به فروش نفت به حداقل میرسد و از سوی دیگر درآمد ارزی بالا میرود چرا که هر اندازه تراز تجاری ما بالا برود ارزش پولی بالا رفته و تورم پایین میرود.
نماینده ولی فقیه در استان کردستان گفت: باید به نحوی عمل شود که پولهای سرگردان در کشور به سمت و سوی رونق تولید سوق یابد و در این راستا بخش کشاورزی میتواند تأثیر بسزایی داشته باشد.
آیت الله حسینی شاهرودی اظهار داشت: بخش کشاورزی میتواند در رونق اشتغال و رفع بیکاری نقش جدی داشته باشد و این مستلزم توجه بیشتر به این بخش در استان است.
وی افزود: رونق تولید در کردستان قطعاً موجب ایجاد اشتغال و افزایش درآمد خواهد شد هر چند بحث تولید و درآمد یک مسئله است اما موضوع دیگر توزیع عادلانه درآمدها برای رفع بیکاری و سایر مشکلات در کشور است.
نماینده ولی فقیه در استان کردستان بر توسعه صادرات محصولات کشاورزی تاکید کرد و ادامه داد: باید متناسب با نیاز کشورهای همسایه، رونق کشاورزی و تنوع محصولات تولیدی را مدنظر قرار دهیم.
آیت الله حسینی شاهرودی یادآور شد: رونق و توسعه کشاورزی بهترین راهکار برای مقابله با شغلهای کاذب و گرایش مرزداران به سمت قاچاق خواهد بود.
وی توسعه بخش کشاورزی را نسخه رفع مشکلات کردستان دانست و بیان کرد: کارهای خوبی در بحث توسعه کشاورزی در استان انجام شده اما باید بیشتر مورد توجه قرار گیرد.
نماینده ولی فقیه در استان کردستان گفت: کردستان میتواند قطب تولید گوشت قرمز و گوشت سفید در کشور باشد و این مستلزم برنامهریزی و مدیریت صحیح و استفاده از ظرفیت سرمایه انسانی است.
آیت الله حسینی شاهرودی اظهار داشت: کردستان در تولید برخی از محصولات کشاورزی حرف اول را میزند که ایجاد صنایع تبدیلی زمینهساز رونق و توسعه این بخش خواهد شد.
نظر شما