۲۱ فروردین ۱۳۹۸، ۱۵:۲۴

نایب رئیس اتاق بازرگانی قزوین:

قوانین دست و پاگیر از مسیر تولیدکننده برداشته شود

قوانین دست و پاگیر از مسیر تولیدکننده برداشته شود

قزوین-نایب رئیس اتاق بازرگانی استان قزوین گفت: در شرایط سخت اقتصادی برای رونق تولید لازم است با کمک مجلس و دولت قوانین دست و پاگیر از مسیر تولید برداشته شود تا اشتغال و اقتصاد رونق بگیرد.

به گزارش خبرنگار مهر، مهدی عبدیان روز چهارشنبه در جلسه استاندار قزوین با اعضای هیئت مدیره اتاق بازرگانی استان قزوین اظهار داشت: امروز که با فشار دشمنان وضعیت اقتصادی کشور در شرایط خاصی قرار گرفته باید عزم جدی دولت رفع موانع تولید باشد.

عبدیان بیان کرد: قوانین دست و پا گیر زیادی در مسیر تولید داریم که مانع بهبود فضای کسب و کار شده و با همه مشکلات موجود از استاندار انتظار داریم به مدیران دستور دهند تا همکاری با تولید کنندگان بیشتر شود.

این صادرکننده نمونه کشور یادآور شد: گاهی اوقات برای حل مشکلات خود نیازمند دیدار با مدیران هستیم که برخی آن را به جلسات ملاقات عمومی موکول می‌کنند که این نوع برخورد با صادرکننده و تولیدکننده مناسب نیست.

عبدیان تصریح کرد: در حوزه استانداری رفتارها خوب است اما در برخی دستگاه‌های اجرایی با رویکرد مطلوبی مواجه نیستیم که این روند باید اصلاح شود.

در ادامه آزاد منش از تولیدکنندگان استان گفت: باید مشوق‌هایی تعیین شود تا تولید به نتیجه برسد و توجه به امور بیمه و مالیات و تعدیل قیمت مواد اولیه در اولویت کار مسئولان قرار گیرد.

وی بیان کرد: کاهش حق بیمه و تغییر رویکرد ممیزان مالیاتی در تعیین مالیات بنگاه‌های اقتصادی و پیگیری برخی مشکلات کشوری از تهران می‌تواند تسهیل گر امور باشد.

آزادمنش تصریح کرد: برای تقویت بخش خصوصی در استان باید شرایط اقتصادی کشور مورد توجه قرار گیرد و دیدگاه مسئولان اجرایی کشور و تفسیر قانون به سمت تولید باشد و درزمان تصمیم گیری از نظر فعالان اتاق بازرگانی هم استفاده کنند.

وی گفت: دولت باید متوجه باشد درآمد کمتر با رونق بیشتر در تولید مهم‌تر از درآمد بیشتر از رونق کمتر تولید است و اگر مدیران دستگاه‌های اجرایی در این بخش توجیه شوند مشکلات کمتر می‌شود.

یوسف زادگان دیگر تولیدکننده و صادر کننده موفق استان هم در این دیدار گفت: انرژی بخش خصوصی نباید در پیچ و خم‌ها و سخت گیری اداری هدر برود بلکه لازم است اجازه دهید در تولید متمرکز شویم.

یوسف زادگان تصریح کرد: رونق تولید با کمک دستگاه‌های اجرایی محقق می‌شود و در استان برای موفقیت در این کار لازم است مدیران برنامه اجرایی داشته باشند.

وی یادآور شد: با شعار نمی‌توان از تولید حمایت کرد و همه دستگاه‌ها باید برنامه داشته باشند و حمایت از صادرکننده و تولیدکننده را جدی بگیرند.

یوسف زادگان اظهار داشت: در جنگ اقتصادی باید قوانین اصلاح شود و با برنامه حرکت کرد و با دوری از روزمرگی برای بهبود فضای کسب و کار همت کنیم.

وی اضافه کرد: افزایش اعتبار مجوزها تا شش سال و کمک به حل مشکلات واحدهای تعطیل شده مستقر در شهرک‌ها، اجرای سیاست درهای باز به سمت بیرون و صادرات محور می‌تواند گره گشای مشکلات باشد.

پازوکی تولید کننده پارافین در استان هم اظهار داشت: همه مشکلات را مسئولان می‌دانند اما به نظر می‌رسد عزم جدی برای حل آن دیده نمی‌شود.

وی اضافه کرد: تولید کننده در جابجایی ارز مشکل دارد اما همچنان شاهد فشارهای بی مورد بانک مرکزی در بازگشت ارز هستیم.

مهدی جباری بازرگان استان هم گفت: خیلی از دستگاه‌های اجرایی در نمایشگاه‌هایی شرکت می‌کنند که تخصصی و کارشناسی نیست و باید در آن تجدید نظر شود.

وی اضافه کرد: بهتر است پس از تحقیق و بررسی توسط تیم‌های کارشناسی و ایجاد هماهنگی بین دستگاه‌ها در نمایشگاه‌های در خارج از کشور شرکت کنیم تا هدفمند و تأثیرگذار باشد.

جباری خواستار هماهنگی و همکاری بیشتر سازمان جهاد کشاورزی استان برای تقویت صادرات محصولات کشاورزی شد.

آهنگریان دیگر عضو اتاق بازرگانی قزوین هم اظهار داشت: برخی محدودیت‌ها در تولید کشوری است که باید از تهران پیگیری شود که در این میان تقویت شورای گفتگو و حضور نمایندگان سه قوه در شورا می‌تواند در حل مشکلات مؤثر باشد.

وی بیان کرد: تشکیل ماهانه دو جلسه شورای گفتگو، بررسی و ارائه راهکار برای حل مشکلات و توجه به مصوبات کارگروه‌های تسهیل و رفع موانع تولید و اشتغال می‌تواند به کاهش مشکلات کمک کند.

آهنگریان یادآور شد: باید در ستاد اقتصاد مقاومتی دادگستری هم نماینده اتاق حضور پیدا کرده و مطالبه بخش خصوصی را مطرح کندو در این میان تقویت فعالیت مرکز حمایت از سرمایه گذاری هم مهم است.

وی گفت: در بازدید استاندار از واحدهای صنعتی پیشنهاد می‌شود نماینده اتاق بازرگانی هم حضور داشته باشد.

سارو خانی از دیگر تولیدکنندگان استان قزوین هم اظهار داشت: وقتی قانون بهبود فضای کسب و کار را مطرح کردیم مشخص شد بیش از ۱۸۶ هزار قانون مصوب در مجلس داریم که برخی در تضاد با یکدیگراست و در این شرایط این قوانین جوابگو نیست.

وی بیان کرد: باید قوانین موجود در حوزه کسب و کار و تجارت و تولید و وضعیت بازار رصد شود تا برنامه به روز داشت.

کد خبر 4587267

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha