۲۷ فروردین ۱۳۹۸، ۷:۴۱

نماینده ولی فقیه در جمعیت هلال احمر کشور:

سخنان مردم سیل زده در خوزستان ناراحت کننده است

سخنان مردم سیل زده در خوزستان ناراحت کننده است

اهواز ـنماینده ولی فقیه در جمعیت هلال احمر کشور گفت: سخنان مردم سیل زده در خوزستان ناراحت کننده است و نیاز آنها به زندگی، شغل و ترس از آینده مبهم از جمله کلید واژه های اصلی حرف های مردم بود.

به گزارش خبرنگار مهر، حجت الاسلام والمسلمین عبدالحسین معزی شامگاه دوشنبه در حاشیه دیدار با نماینده ولی فقیه در خوزستان در جمع خبرنگاران با اشاره به اینکه حادثه سیل برای مردم استان‌های درگیر بسیار سنگین و سخت بود، اظهار کرد: در خوزستان نیز همچون دیگر استان‌های درگیر با شروع سال جدید مردم شاهد حادثه سیلاب بودند؛ اولین هدف سفر به خوزستان دلجویی از مردم سیل زده این استان به نمایندگی از مقام معظم رهبری است.

وی با اشاره به سنگینی حادثه سیل و تأثیرات آن بر زندگی مردم بیان کرد: دومین هدف سفر به خوزستان نیز تقدیر از کسانی است که در لباس امداد کمک کردند؛ از اقشار مختلف و دستگاه‌های گوناگون تا مدیریت بحران، نیروهای انتظامی، نظامی و هلال احمر، مردم عادی، طلبه و روحانیونی که از سراسر کشور آمدند.

نماینده ولی فقیه در جمعیت هلال احمر کشور ادامه داد: این نیروها به نوعی دلجویی و با قرار دادن دست خیر خود در دست مردم رنج دیده به آنها کمک کردند که به نوبه خود باید از این افراد خیراندیش تقدیر و تشکر کنیم.

حجت الاسلام معزی تصریح کرد: بررسی وضعیت و مدیریت بحران پیش آمده در خوزستان برای ارائه یک گزارش جامع محضر مقام معظم رهبری نیز از دیگر اهداف سفر به این استان است.

وی اضافه کرد: در کنار دستگاه‌های گوناگون و کسانی که در این روزها تلاش و کوشش فراوانی برای کاهش آسیب، مدیریت بحران سیل و عبور مردم از این وضعیت دارند، حضور مردم ایثارگر و فداکار پررنگ‌تر از مسائل دیگر بود.

نماینده ولی فقیه در جمعیت هلال احمر کشور یادآور شد: فعالیت همه نیروهای امدادرسان چشمگیر و نشان دهنده فداکاری، ایثارگری و تلاش آنها است؛ فعالیت همه اقشار از امدادگران، نجات گران و دیگر نیروهای هلال احمر گرفته تا نیروهای انتظامی، نظامی، مدیریت بحران و استاندار خوزستان که تلاش گرانه و خستگی ناپذیر کار کردند، به خوبی مشهود است.

حجت الاسلام معزی عنوان کرد: بحران از سر گذشته سیلاب‌های اخیر با توجه به خشکسالی‌های سال‌های قبل آن‌قدرها قابل تصور نبوده و چنین بارش‌ها و سیلاب‌هایی اصلاً قابل ملاحظه‌ای برای رودخانه بزرگ کارون، رودخانه‌های دز و کرخه یا تالاب‌های این استان بی نظیر بوده است.

وی اظهار کرد: متأسفانه چیزی از روستاهای زیرآب رفته باقی نمانده و آسیب‌های وارده به مردم بسیار سنگین و سخت است؛ تأمین بدیهیات زندگی اولیه و اسکان اضطراری مردم اولین خواسته آنها بوده که تاکنون انجام شده ولی هنوز هم رضایت کامل مردم جلب نشده چون بیش از هر چیزی به خانه‌های خود دلبسته و می‌گویند که این گونه کمک‌ها را نمی‌خواهیم ولی خانه‌های خود را می‌خواهیم.

نماینده ولی فقیه در جمعیت هلال احمر کشور ادامه داد: سخنان مردم سیل زده در خوزستان ناراحت کننده است و نیاز آنها به زندگی، شغل و ترس از آینده مبهم از جمله کلید واژه‌های اصلی حرف‌های مردم بود.

معزی با اشاره به اینکه در چهره مردم آسیب دیده از سیلاب خوزستان نگرانی از آینده و مبهم بودن زندگی آنها ناراحت کننده است، تصریح کرد: خوزستانی‌ها همان انسان‌های شایسته ای هستند که در طول هشت سال دفاع مقدس مقاومت و از ایران دفاع کردند و حالا باید برای رفع نگرانی‌های موجود با آنها صحبت و این انسان‌های ایثارگر را به آینده امیدوار کرد.

وی خبر داد: مقام معظم رهبری تأکید داشتند که این مردم سیل زده هرچه سریع‌تر به زندگی برگردند؛ هرچند خسارت سیلاب به خوزستان بیش از ۳۰ هزار میلیارد برآورد شده ولی متولیان امر، رسانه‌ها و فعالان حوزه اطلاع رسانی باید موضوع موافقت مقام معظم رهبری برای برداشت از صندوق توسعه ملی با هدف پرداخت خسارت به سیل زدگان را به اطلاع مردم رسانده و آنها را به زندگی امیدوار کرد.

نماینده ولی فقیه در جمعیت هلال احمر کشور با تأکید بر اینکه همه مسئولان باید برای ساختن دوباره زندگی مردم کنار آنها باشند، تأکید کرد: سیلاب‌های اخیر در ایران تنها حادثه سهمگین دنیا نبوده بلکه دیگر کشورها نیز سابقه وقوع چنین حوادثی را به فراوانی داشته‌اند و مواردی از جمله سیل، آتش سوزی، رانش زمین و آسیب‌های مشابه در دنیا زیاد رخ داده است.

معزی افزود: در این میان می‌توان با برنامه ریزی مناسب و مدیریت بحران آسیب‌ها را کاهش داد؛ در دیگر حوادث مشابه نیز همه کشورها با دست امید سرزمین خود را ساخته‌اند و امروز هم اگر ابهام برای مردم سیل زده ایران برطرف شود، شادی به آنها برمی گردد.

وی یادآور شد: گرچه مصیبت وارد شده به مردم سخت است ولی باید اطلاع رسانی دقیقی برای آنها انجام و بدانند که برای هر آنچه از دست داده‌اند، کمک‌هایی در نظر گرفته شده است؛ مردم نباید تصور کنند که کسی به فکر آنها نیست و این تصور نادرست را دشمن القا می‌کند.

نماینده ولی فقیه در جمعیت هلال احمر کشور با اشاره به تلاش‌ها و خدمات رسانی‌های گسترده نیروهای مختلف به مردم سیل زده گفت: تمام مسئولان کنار هم تلاش می‌کنند تا به مردم آسیب دیده خدمت کنند ولی عمق فاجعه خیلی سنگین و عمیق است؛ بنابراین باید با اطلاع رسانی درست نقشه‌ها و تبلیغات دشمنان را خنثی کنیم که حقیقت چیز دیگری است.

معزی با تأکید بر اینکه به مردم آسیب دیده اصلاً نگرانی نداشته نباشند، عنوان کرد: گزارش‌های این بازدید به محضر مقام معظم رهبری ارائه خواهد شد؛ با توجه منویات ابلاغی و تأکیدات بسیار ایشان مبنی بر سرکشی از استان‌های سیل زده، صحبت با مردم و دلجویی از آنها به خوزستان و لرستان سفر کردیم.

وی اظهار کرد: هرچند به این سرعت و سادگی نمی‌توان مردم را به زندگی برگرداند ولی برنامه ریزی، امیدوار کردن آنها و شفافیت در صحبت با مردم از جمله اهدافی است که باید در دستور کار همه مدیران باشد.

نماینده ولی فقیه در جمعیت هلال احمر کشور با اشاره به اینکه ایران کوچک در خوزستان قابل مشاهده است، ادامه داد: همه مردم برای کمک به خوزستان پای کار آمده‌اند.

معزی خبر داد: تاکنون بیش از ۱۰۰ میلیارد تومان کمک‌های نقدی مردم برای استان‌های سیل زده به هلال احمر اهدا شده ولی مردم سیل زده به لباس، وسایل سرمایشی و اقلام دیگر هم از جمله نیاز دارند.

وی اضافه کرد: خصوصاً مردم سیل زده استان خوزستان با توجه به گرمای هوا به وسایل خنک کننده بسیاری نیاز دارند و امیدوارم که مردم و خیراندیشان در این زمینه تلاش بیشتری داشته باشند چون تابستان در خوزستان زودرس و هوا به شدت گرم می‌شود.

نماینده ولی فقیه در جمعیت هلال احمر کشور گفت: چادرها زندگی راحت را به مردم هدیه نمی‌دهند و این مسائل مذکور خصوصاً تأمین وسایل سرمایشی از جمله نیازهای مردم خوزستان است.

معزی در پایان با تقدیر و تشکر از امدادگران، طلاب، دانشجویان و جوانان گفت: دیروز پدران مردم خوزستان در جنگ و امروز فرزندان آنها در این بحران به کشور کمک می‌کنند.

کد خبر 4592056

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha

    نظرات

    • فاطمه ۰۸:۳۹ - ۱۳۹۸/۰۱/۲۷
      1 0
      واقعا هدف از این حجم از جملات شعاری چیست؟ یعنی لازم است که این همه وقت مردم و گزارشگر و... گرفته شود و دریغ از یک گزارش کاربردی که اعلام کند که کاری صورت گرفته! فقط ابراز نگرانی و یک مشت شعار!!!!!