به گزارش خبرنگار مهر، رئیس اداره آموزش و پرورش شهرستان دیر عصر سهشنبه در این آئین گفت: شاعران یکی از ابزارهای تغییر فرهنگ و ایجاد فرهنگ مناسب در جامعه هستند که با قلم خود میتوانند مردم را به سمت فرهنگ ایرانی اسلامی سوق دهند.
احمد عبدالله زاده با بیان اینکه این مراسم در راستای تقویت فرهنگ قدرشناسی و احترام به مفاخر فرهنگی و هنری شهرستان برگزار شد اظهار داشت: تکریم بزرگان علم و فرهنگ امروزه ضرورت جامعه ماست.
وی خاطر نشان کرد: توجه به فرهنگ و ادبیات امری لازم و ارزشمند است و باید جوانان و نوجوانان با آثار ارزشمند ادبی آشنا شوند تا بتوانند تأثیرگذار باشند.
رئیس اداره آموزش و پرورش شهرستان دیر، با اشاره به پیشینه تاریخی و فرهنگی شهرستان دیر گفت: این منطقه همیشه و در طول تاریخ مهد و زادگاه بزرگان دینی، شاعران و فرهنگ دوستان بوده و در همه حال سهم بسزایی در فرهنگ و ادب استان داشته است.
دبیر برگزاری این آئین ضمن تجلیل از حضور با شکوه شاعران، استادان و فرهنگیان شهرستان دیر در این مراسم گفت: تجلیل از شاعران، چهرههای ماندگار، هنرمندان فعال و پیشکسوت میتواند ادامه مسیر فعالیت را برای جوانان هموارتر کند.
فاطمه رضایی حقیقی، نقش شعرا در ایجاد تغییرات اجتماعی را مهم ارزیابی کرد و اظهار داشت: گاه یک بیت شعر میتواند تاثیرگذارتر از دهها سخنرانی باشد و لذا نقش شاعران در بیان مشکلات و دردهای جامعه به شیوه هنرمندانه و تلاش برای رفع آنها بسیار مهم و اثرگذار است.
نظر شما