به گزارش خبرگزاری مهر ، سرهنگ ولی علیزاده گفت: این مدارس به منظور تقویت نظام تحصیلی دانش آموزان مناطق محروم و توسعه سطح آموزش و دانش نسل جوان با اعتباری بالغ بر 5/2 میلیارد تومان در مدت 9 ماه به بهره برداری رسید .
وی با اشاره به فعالیت یک هزار بسیجی (24 هزار نفر روز) در عرصه بهسازی و نوسازی مدارس خاطر نشان کرد : بسیجیان بومی توانستند در 6 ماهه اخیر ، 31 مدرسه در روستاهای محروم را با اعتباری بالغ بر 500 میلیون ریال مرمت و بازسازی کنند.
رئیس سازمان بسیج سازندگی کهکیلویه و بویراحمد ؛ تعمیر میز و نیمکت ، رنگ آمیزی مدارس ، بازسازی تاسیسات گرمایشی و سرمایشی کلاسهای درسی ، لوله کشی ، برق کشی و مرمت نمازخانه و سرویس های بهداشتی رااز دیگر اقدامات بسیج سازندگی در جهت عرصه بهسازی و نوسازی مدارس ذکر کرد .
علیزاده با اشاره به فعالیت بسیجیان در احداث زمین های ورزشی در روستای گیل از توابع شهرستان گچساران گفت : این فضاهای ورزشی با وسعتی معادل 20 هزار متر مربع به منظور توسعه ورزش در مناطق محروم و غنی سازی وقت فراغت جوانان با اعتباری حدود 500 میلیون ریال احداث شد .
وی از اعزام 600 پزشک و پیراپزشک بسیجی به مناطق محروم روستای خبر داد و افزود : پزشکان عادی و متخصص اعزامی با انجام معاینات پزشکی رایگان به روستائیان گامی بزرگ در جهت محرومیت زدایی و تندرستی آنها برداشتند .
علیزاده خاطر نشان کرد: بسیج سازندگی این استان به منظور آموزش و آشنایی بسیجیان با راههای پیشگیری از آلودگی ها و بیماری های عفونی همچون هپاتیت ، فلج اطفال و سرخچه در سطح پایگاهها و مساجد ، کلاسهای آموزشی تشکیل دادند .
وی ، کانال کشی و آبرسانی به مزارع روستاهای محروم را از فعالیتهای عرصه کشاورزی بسیج سازندگی استان کهکیلویه و بویر احمد ذکر کرد و گفت: بسیجیان متخصص و مجرب ، این طرح را جهت حمایت از کشاورزان بی بضاعت ، تامین آب شرب و زراعت کشاورزان با اعتباری بالغ بر یک میلیارد ریال به پایان رساندند.
رئیس سازمان بسیج سازندگی کهکیلویه و بویراحمد با اشاره به نزدیکی هفته منابع طبیعی ، از آمادگی بسیجیان این استان در عرصه درختکاری و توسعه فضاهای سبز خبر داد و گفت : تلاش داریم با کاشت نهال های مثمر و غیر مثمر در نقاط مختلف شهر ، گامی موثر در جهت حفاظت از محیط زیست و پاکیزگی هوا برداریم که این مهم مستلزم تعامل دو سویه بسیج ، اقشار مختلف مردمی و تشکل های غیر دولتی است.
نظر شما