به گزارش خبرنگار مهر، معاون آموزش ابتدایی آموزش و پرورش فارس صبح سه شنبه در نشست خبری جشنواره استانی گلستان خوانی با بیان اینکه این رویداد، چهارمین سال خود را طی میکند گفت: جشنواره گلستان خوانی توانسته جایگاه خود را در میان خانوادهها و دانش آموزان باز کند و در دل مخاطبان جای گیرد.
علی عسگر جمشیدی در ادامه به اهداف این جشنواره اشاره کرد و گفت: شناخت مفاخر علمی، ادبی ملی و بالا بردن اعتماد بنفس دانش آموزان از دوره ابتدایی از اهداف این رویداد به شمار میرود.
وی با بیان اینکه برنامههای این جشنواره در قالب نمایشهای عروسکی، تئاتر، اجرا و… انجام میگیرد، افزود: آشنایی دانش آموزان با ادبیات کهن و ضرب المثلهای رایج کشور از دیگر اهداف این جشنواره است.
جمشیدی بالا بردن روحیه دانش آموزان در قالب مطالبات را هدف جشنواره گلستان خوانی عنوان کرد و افزود: افزایش دامنه لغات دانش آموزان از دوران ابتدایی یکی از ویژگیهای این جشنواره است که در کنار ترویج سخن وری و آموزش غیر مستقیم تئاتر، نمایش و سرود این روحیه را افزایش میدهد.
معاون آموزش ابتدایی آموزش و پرورش فارس با اعلام اینکه، جشنواره گلستان خوانی برای دوره دوم شامل کلاسهای چهارم، پنجم و ششم ابتدایی طراحی شده است، گفت: آن قدر این جریان برای مردم، آموزگاران و دانش آموزان جذابیت داشت که به کلاسهای اول و حتی پیش دبستانی کشیده شد.
وی از طراحی و تصویرگری کتابهایی که جنبه تربیتی دارند با عنوان «ورقی از گلستان در دبستان» به منظور این جشنواره خبر داد و اعلام کرد: بخشی از حکایتهای سعدی که جنبه تربیتی دارند در قالب این کتابها در اختیار آموزگاران قرار گرفت که در طی سال همراه با دروس، یکی از حکایتهای گلستان را آموزش دهند تا در نهایت هر دانش آموز ۹ حکایت را فرا گیرد.
جمشیدی در ادامه اضافه کرد: این کتابها به طور رایگان به دانش آموزان داده میشود و سی دیهایی در رابطه صحیح خوانی در اختیارشان گذاشته شده است.
وی ادامه داد: ۲۵۰ هزار دانش آموز در دوره دوم آموزش میبینند و این کتابها را که سه جلد است میخوانند؛ در این جشنواره رقابت نداریم و همه دانش آموزان برنده هستند.
جمشیدی تصریح کرد: تعداد شرکت کنندگان استانی ۱۲۰ دانش آموز است.
معاون آموزش ابتدایی آموزش و پرورش فارس با این وجود اعلام کرد: سمت و سوی جشنواره را به این جهت بردیم که دانش آموزان، گلستان خوانی را به صورت کار گروهی انجام دهند تا روحیه کار جمعی در میان آنان ترویج یابد و کلیت کار به سمت کار جمعی است و مدیران توجیه شدند که رقابت نباشد و کار گروهی را یاد بگیرند.
وی در عین حال با بیان اینکه همایش پایانی گلستان خوانی در شهرستانها در اسفندماه برگزار میشود عنوان کرد: همایش استانی ۴ اردیبهشت ماه برگزار میشود.
وی در بخش دیگری از این نشست با بیان اینکه سعدی محیط تعلیم و تربیت را در افراد مهم میداند، افزود: سعدی به محیط اشاره میکند و هویت فرد را عوض میکند؛ سعدی در مقابل کسانی که در مقابل تربیت و تعلیم مقاومت نشان میدهد واکنش نشان میدهد.
معاون آموزش ابتدایی آموزش و پرورش فارس ادامه داد: سعدی در گلستان در ۸ باب تمامی خواستههای بشر را آورده است که منشور کاملی برای حوزه تعلیم و تربیت به شمار میرود.
معاون آموزش ابتدایی آموزش و پرورش فارس با این حال تاکید کرد: آموزش و پرورش باید در حوزه تعلیم و تربیت از افراد صاحب فکر و اندیشه کمک بگیرد؛ از جمله این نهادها معاونت فرهنگی شهرداری شیراز است.
به گزارش خبرنگار مهر، به گفته معاون آموزش ابتدایی آموزش و پرورش فارس به تازگی گلستان خوانی برای دوره ابتدایی امتیازی برای مدارس دولتی محسوب میشود.
نظر شما