به گزارش خبرنگار مهر، سید علی عمرانی، رئیس کارگروه اجرایی جایزه مصطفی امروز در نشست خبری که در محل بنیاد مصطفی (ص) برگزار شد، گفت: سومین دوره اعطای جایزه مصطفی را امسال آبان ماه برگزار خواهیم کرد.
عمرانی با بیان اینکه برگزیدگان در چهار حوزه مورد بررسی و داوری قرار میگیرند، گفت: در این دوره حوزه اقتصاد و بانکداری و ریاضیات مدنظر قرار گرفته و دانشمندان در چهار حوزه عمومی، فناوری زیستی، نانوفناوری و فناوری ارتباطات انتخاب میشوند.
رئیس کارگروه اجرایی با بیان اینکه در حال حاضر برگزیدگان سومین دوره جایزه مصطفی داوری شده اند و اکنون در مرحله داوری بین المللی هستند، اضافه کرد: ۳۰۰ اثر در این چهار گروه برای سومین دوره از سوی دانشمندان جهان اسلام ارسال شده است.
به گفته وی، ۲۰ آبان ماه در تالار وحدت، برگزیدگان مورد تقدیر قرار میگیرند.
عمرانی در ادامه خاطرنشان کرد: در بنیاد مصطفی از جامعه دانش آموزی تا دانشمندان و اساتید برجسته مورد توجه قرار میگیرند تا بتوانند در راستای تأثیرگذاری در جامعه نقش ایفا کنند.
وجود آثار هنری علمی در موزه هنر مصطفی (ص)
وی با بیان اینکه طراحی موزه هنر مصطفی (ص) از جمله اقدامات اجرایی جایزه مصطفی محسوب میشود، گفت: در این موزه که در پارک فناوری پردیس مستقر است، با زبان هنر مباحث فناوری به نمایش گذاشته میشود.
به گفته عمرانی، این اتفاق با اعطای آثاری هنری و محلی از شیراز، اصفهان و … همراه بوده است؛ این آثار هنری از مرزهای ایران فراتر رفته و ما شاهد حضور آثاری از کشور هند در موزه هنر مصطفی (ص) هستیم.
برگزاری نشستهای تبادل علم و فناوری در کشورهای اسلامی
رئیس کارگروه اجرایی جایزه مصطفی (ص) خاطرنشان کرد: ما چهارمین نشست استپ (تبادل علم و فناوری) در عمان و پنجمین نشست را در کراچی پاکستان در سال ۹۷ برگزار کردیم.
وی افزود: ۶۴ دانشمند از ۱۹ کشور توانستند دستاوردهای خود را در قالبهای مختلف در نشست استپ که در کراچی پاکستان برگزار شد، به نمایش بگذارند.
نشست صنایع با دستاوردهای جهان اسلام
عمرانی خاطرنشان کرد: همچنین سومین دوره (ایسا) را با هدف ارائه دستاوردهای جهان اسلام در کنار نشست استپ برگزار کردیم که ۱۴ شرکت از کشور پاکستان، ایران و مصر در این نشست حضور داشتند و دستاوردهای خود را ارائه کردند.
وی افزود: حاصل این نشست، انعقاد ۱۰ تفاهم نامه B۲B بوده است.
حجم سرمایهای موقوفات جایزه مصطفی (ص)
عمرانی گفت: اعضای خادم المصطفی که شامل ۳۸۱ عضو از ۲۳ کشور هستند، مبلغی را به عنوان وقف در صندوق موقوفات جایزه مصطفی (ص) قرار داده اند.
وی یادآور شد: در حال حاضر کل سرمایه صندوق موقوفات جایزه مصطفی (ص) به ۳۸ میلیارد و ۶۰۰ میلیون تومان رسیده که این جوایز ۲ دوره گذشته را تأمین کرده است. البته جوایز این دوره نیز تأمین شده است.
برگزاری مسابقات نور دانش آموزی
رئیس کارگروه اجرایی جایزه مصطفی (ص) با بیان اینکه یکی از برنامههای جایزه مصطفی (ص) که مخاطب آن دانش آموزان هستند، مسابقات نور دانش آموزی است، گفت: با رویکردی که بخش دانش آموزی مصطفی در حوزه ترویج پیگیری، توسعه مهارتهای فردی دانش آموزان در نظر دارد، مسابقه نور را برگزار میکند.
به گفته وی، هر یک از مسابقات دانش آموزی نور با هدف گرامیداشت یکی از بزرگان جهان اسلام برگزار میشود.
عمرانی تصریح کرد: تاکنون طی این سه دوره ۱۵ هزار دانش آموز از ۷ کشور در این مسابقات ثبت نام کرده اند.
وی افزود: مسابقات دانش آموزان نور در واقع فیلمهای علمی یک دقیقهای است که توسط دانش آموزان ارسال میشود و از بین آنها گروههایی در اختتامیه مسابقات دانش آموزی نور انتخاب میشوند.
نظر شما